Įkraunama...
Įkraunama...

Masažas, klasikinis viso kūno, nugaros ir pan.

QUOTE (vilkeS @ 2004 11 03, 11:30)
o tai gal internetini adresa zinai? rolleyes.gif
ir dar laukiu atsiliepimu apie kauno masazus? smile.gif

www.pusynokelias.lt
Atsakyti
QUOTE (r@siukas @ 2004 11 03, 11:45)
o tai gal internetini adresa zinai?  rolleyes.gif
ir dar laukiu atsiliepimu apie kauno masazus?  smile.gif

www.pusynokelias.lt

kad neveikia sita nuoroda g.gif

va, radau veikiancia smile.gif http://www.sveikas.lt/www/pk/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkeS: 03 lapkričio 2004 - 14:08
Taip visai nieko turetu buti masazas sanatorijoje Pusyno kelias (Baltupiuose). Esu lankiusi ten kitas proceduras, tai labai patiko, malonios seseles, padarytas remontas.Bet ta masaza uz 48 lt. reikia butinai is anksto uzsisakyti, ypac jei norima savaitgali, tai gal net pries kokias 2 sav. reikia uzsisakyti.Bet jei netingite, galite ten pacios uzsukti ir susitarti, nes kartais ten telefonu gali ivykti nesusisnekejimas. Man telefonu pasake, kad galiu ateiti kada panorejusi, eiliu nera, o atejusiai pasake, kad reikia uzsirasyti. Va ir politika..
Atsakyti
QUOTE (vilkeS @ 2004 11 03, 14:08)
QUOTE (r@siukas @ 2004 11 03, 11:45)
o tai gal internetini adresa zinai?  rolleyes.gif
ir dar laukiu atsiliepimu apie kauno masazus?  smile.gif

www.pusynokelias.lt

kad neveikia sita nuoroda g.gif

va, radau veikiancia smile.gif http://www.sveikas.lt/www/pk/

Oi atsiprasau, i favoritus taip isivedziau, tai ir nepasiziurejau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Man irgi reikia masažuotojo (-os) Kaune. Mano mamai kažkaip kaulus pradėjo laužyt... Naktim pabunda ir neužmiega. Reiktų, kad ateitų į namus. REKOMENDUOKIT, jei kas ką nors žinot. (galit parašyti tel. į AŽ). Būsiu dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nigrita: 05 lapkričio 2004 - 14:18
tai jei kas turi rekomendaciju, tai tegu ir cia viesai ka pasako smile.gif man ir idomu smile.gif
Atsakyti
na as vis dar ieskau info apie gera masaza Kaune g.gif labai laukiu jusu atsakymu cia..
Atsakyti
Visoms kaunietems siulyciau nueiti i Grozio Instituta "Femina Bona". Ten yra ivairiausiu "stebuklingu" masazu. thumbup.gif Galima nupirkti ir dovanu kupona. clap.gif Apie juos galima pasiskaityti www.feminabona.lt heart.gif
Atsakyti
Gal ir geri tie masazai femina bonoj, bet kainos tai irgi geros.. nuo 50-80 litu tik prasideda. tai faktas kad sumokesi apie 100. pabandyti galima, bet jei nori kad tau visa kursa masazu padaryti, tai taip ir nemazai pinigu isskris is pinigines..
ka nors pigiau noretusi g.gif
Atsakyti
Yra senamiestyje, Naugardo g. 10 grozio ir kuno prieziuros centras "Aimuze". Buves "Laumuzes" grozio salonas.Ten dirba kosmetologe Aima. Ji yra to salono savininke.Zinau, kad ji baigusi tarptautine masazo mokykla ir atlieka ivairiausius masazus. thumbup.gif O ir kainos labai padorios. clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 15 lapkričio 2006 - 11:37
sako kad nuostabius masazus daro akli zmones, ir esu girdejus, kad vln. yra kazkokiam salone toks dalykas, gal kas zn?
Atsakyti
Pats maloniausias atsipalaidavomo budas man yra masazas, ti gaila kad dazniausiai masazuotojas buna mano vyras, o ne koks profesionalas biggrin.gif
Atsakyti