QUOTE (vilkeS @ 2004 11 03, 11:30) |
o tai gal internetini adresa zinai? ![]() ir dar laukiu atsiliepimu apie kauno masazus? ![]() |
www.pusynokelias.lt
QUOTE (r@siukas @ 2004 11 03, 11:45) | ||
www.pusynokelias.lt |
Taip visai nieko turetu buti masazas sanatorijoje Pusyno kelias (Baltupiuose). Esu lankiusi ten kitas proceduras, tai labai patiko, malonios seseles, padarytas remontas.Bet ta masaza uz 48 lt. reikia butinai is anksto uzsisakyti, ypac jei norima savaitgali, tai gal net pries kokias 2 sav. reikia uzsisakyti.Bet jei netingite, galite ten pacios uzsukti ir susitarti, nes kartais ten telefonu gali ivykti nesusisnekejimas. Man telefonu pasake, kad galiu ateiti kada panorejusi, eiliu nera, o atejusiai pasake, kad reikia uzsirasyti. Va ir politika..
QUOTE (vilkeS @ 2004 11 03, 14:08) | ||||
|
Oi atsiprasau, i favoritus taip isivedziau, tai ir nepasiziurejau

Man irgi reikia masažuotojo (-os) Kaune. Mano mamai kažkaip kaulus pradėjo laužyt... Naktim pabunda ir neužmiega. Reiktų, kad ateitų į namus. REKOMENDUOKIT, jei kas ką nors žinot. (galit parašyti tel. į AŽ). Būsiu dėkinga.
sako kad nuostabius masazus daro akli zmones, ir esu girdejus, kad vln. yra kazkokiam salone toks dalykas, gal kas zn?
Pats maloniausias atsipalaidavomo budas man yra masazas, ti gaila kad dazniausiai masazuotojas buna mano vyras, o ne koks profesionalas