Įkraunama...
Įkraunama...

Masažas, klasikinis viso kūno, nugaros ir pan.

QUOTE(fashion @ 2007 02 01, 10:21)
Hermyje tikrai daro, as eisiu, kai baigsiu maitinti, man pati masaziste taip patare. Pasiskambink. Dar zinau viena nerealia masaziste, bet ji daro pas save namie, domeikavoj. O dar viena daro irgi gerai, su medum, ta anticeliulitini

Domeikava man truputy per toli, o su medum tai visai ydomu butu g.gif pirmiausia pabandysiu hermyje tada pasakysiu kaip sekesi bigsmile.gif ir jei ka prasysiu tos kitos kontaktu smile.gif
Atsakyti
Skambinau y Hermy sake gales registruoti tik nuo 20 vasario nes dabar labai uzimta doh.gif
siulykite kanors ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Zinau laaaabai gera masaziste, bet Marijampoleje. Ji dabar naujai dirba baseine. Verta pabandyti thumbup.gif Ji anksciau dirbo Druskininku sanatorijoje. taigi Marijampolietes ir visos kitos, tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(-Boružiukė- @ 2007 01 18, 17:00)
O man pasiseke labi  ax.gif  per pazistamu nugirdau apie masaziste (kuri laika turejau stuburo iskrypima), kuri masaza atlieka ir atvaziuoja i namus ....is pradziu maniau, kad kazkaip keistai cia..kad ne masazo kabinete ir t.t.t .... Bet pabandziau, tikrai nenusivyliau...Moteriske is isvaizdos labai simpatiska, nepasakytum, kad super jegos turi...Bet kai pradejo masazuot...nu nerealiai...Is pradziu net siek tiek skaudejo, bet po masazo toks palengvejimas buvo....nerealiai  thumbup.gif niu super...kiek zinau ir maziukams  dare masazus ir vyresnio amziaus zmonems (pensininkams), jei neklystu ir anticeliulitinius ar dar kazkokius, na slaunims ir pilvukui daro... jei kam idomu galesiu duot jos kontaktus .... zodziu super... sauni moteriske thumbup.gif

O gal galima tos super moteriskes kontaktus? ir kokiam cia mieste?
as dariausi pas viena labai gera ir nebrangiai... bet jinai kazkokia liga turejo, kad labai smarkiai prakaituodavo, kad net lasejo. Na jinai tuos lasus stengiasi nusisluostyt bet vistiek viens kitas ant taves uzkrenta... nzn man buvo per slykstu... daugiau nebeejau, nors siaip masaziukas jos super buvo
Atsakyti
kaip faina lotuliukas.gif pasiskaitinejau apie masazus ir pati labai uzsimaniau. nors mano vaikinas man labai smagiai daro, bet butu idomu ir profesionalo rankas ivertinti mirksiukas.gif reiketu kada nueiti su vaikinu. o nebuna taip kad masazas labai skausmingas buna? mandagu pasakyti kad svelniau darytu?
Atsakyti
QUOTE(Knyga @ 2007 02 02, 12:16)
Zinau laaaabai gera masaziste, bet Marijampoleje. Ji dabar naujai dirba baseine. Verta pabandyti thumbup.gif  Ji anksciau dirbo Druskininku sanatorijoje. taigi Marijampolietes ir visos kitos, tikrai rekomenduoju.

papasakok daugiau apie ta masazista. as bunu marijampoleje, gal apsilankyciau kada pas ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amira @ 2006 04 23, 12:31)
Visoms, kurios iesko masazo Vilniuje  4u.gif

Grozio salone krokuvos g. dirba labai gera masaziste. Kainos nuo 10 iki 60Lt. Priklauso kokio masazo reikia.Studentus ir pensininkus masazuoja uz puse kainos. (Viso kuno masazas; 2val. 30Lt!!!) Turejau jos mobilu, bet pameciau...Tad rasau salono tel. Jos vardas Diana.

Krokuvos g. 8A
Tel. (5) 2756382

beje, gal galit papasakoti kaip ta masaza daro: iki kiek nusirengti reikia, ar galetu daryti abiems su vaikinu vienu metu?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 02 04, 22:25)
beje, gal galit papasakoti kaip ta masaza daro: iki kiek nusirengti reikia, ar galetu daryti abiems su vaikinu vienu metu?

taip pigiai- 2 val ir tik 30 lt? man galetu visa diena daryti- nepriestarauciau. Tiesa, vyras kazkda ejo i atstatomaji masaza, tai sako net prisilietimas skausmingas budavo, sako toks pusiau gydytojas kai palauzydavo kaulus, tai jam masazas asocijuojasi su skausmu nugaros doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai rytoj einu i SPA Namus Feminos Bonos, tai galesiu atsiliepimus parasyti. Jau kaip laukiu ax.gif tongue.gif
Atsakyti
gal kas zino kiek klaipedoj femina bona centre kainuoja masazo kursai??? g.gif
Atsakyti
Vakar buvau SPA Namuose Feminoj Bonoj. Buvau Dangaus kambaryje ir dariausi pedu ivyniojima i purva. Viskas labai patiko, tk aplinkos tikejausi kazkokios kitokios. Nors siaip viskas OK. Tas Dangaus kambarys tikrai fainas, tik po to norejosi kazkokio masaziuko lengvo ar siaip paglostymo blush2.gif
Atsakyti
Esu nemažai įvairių masažų išbandžius nugarai, bet pats geriausias buvo "Shanti" ajurvedos centre masažas. Nežinau kaip jis vadinasi bet jis tiesina stuburą, klubus ir kaulus atstato į vietą. Jis gan skausmingas, nes žmogus tampomas ir "laužomas". Užtat kokia savijauta po jo.. negaliu apsakyti jauti tokia ekstazę.. be galo gera ir lengva. O svarbiausia tas masažas tikrai gali visiškai ištiesinti stuburą ar kitus kreivumus. Aikšku ne po vieno masažo, o po ilgo kurso. Jis labai gerai moterims neštumo metu, kurioms skauda nugarą ir aisku visiems žmonėms profilaktiškai. O be to manau tai vienintelis veiksmingas būdas išsitiesinti kreivą stuburą.
Atsakyti