Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio A. Bandzos kūdikių ir vaikų globos namai

Laba diena,
jeigu pageidaujate susitikti ir su administracija, prašome atvykti bet kurią
darbo dieną nuo 8 iki 17 val.. Vaikučius lankyti galima ir savaitgaliais nuo
10 iki 13 val. 14 val. jie pietauja ir eina dienos miegielio.
Geros dienos.

laiskas is pavaduotojos thumbup.gif toliau belieka mums susitarti laika g.gif
Atsakyti
Mano manymu, pirmą kartą reiktų susitikti su admininstracija. Vadinasi, reikia tartis važiavimui bet kurią darbo dieną. Man patogiausia būtų dėl to susitarti šį savaitgalį, kad paskui galėčiau planuoti savo darbus. Negaliu tik pirmadienį, kol kas daugiau bet kuri kitos savaitės diena tinka. Tikriausiai geriausia būtų nuo 10 iki13 val.nuvažiuoti, paskui vaikai miegos...
Taigi, skelbiu kad galiu kitą savaitę antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį arba penktadienį nuo 10 iki 13 val. Rašykit, kaip galit kitos ir kada galėtumėm važiuoti smile.gif
Atsakyti
4u.gif mielai prisijungčiau prie jūsų akcijos 4u.gif
bet galėčiau eiti tik vakare arba savaitgaliais..
Atsakyti
man geriausia butu planuoti nuo lapkricio 20 dienos ta savaite 4u.gif
Atsakyti
ar tinka jums lapkricio 16 diena, ketvirtadieni apie 16 val g.gif
Atsakyti
Man tinka smile.gif
Atsakyti
Rytoj jau tas ketvirtadienis, gal būtų laikas ką nors susitarti, apsikeisti kontaktais, galų gale nors kažką parašyti? Nes esu dirbantis žmogus ir planuoju savo darbo dieną, bet ruošiuosi važiuoti ne "šiaip sau", o su reikalu... Ar kas nors ką nors darys rytoj 16val., ar lieku viena?
Atsakyti
Sveikos, klausimas ne i tema, bet gal kuri pazistat neide ir zinot, kur ji dingusi? Turiu su ja nebaigtu reikalu...
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2006 11 22, 08:06)
Sveikos, klausimas ne i tema, bet gal kuri pazistat neide ir zinot, kur ji dingusi? Turiu su ja nebaigtu reikalu...

Labas, paskutinįkart Neide aktyvi buvo vakar 20val.ir kažkiek ten min. Sprendžiant iš čia organizuotos ir neįvykusios akcijos man atrodo kad ji daugelio reikalų nebaigia. Iš pradžių pagalvojau, kad įvyko kokios nors aplinkybės, dėl kurių įvyko šis nesusipratimas, dabar imu abejoti...
Atsakyti