Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio A. Bandzos kūdikių ir vaikų globos namai

QUOTE(neide @ 2006 11 07, 01:22)
aciu labai mergaites uz nuomones  wub.gif  kaip ir tikejausi tema nera labai populiari, nes daugeliui net nereiksminga  verysad.gif girdejau istiesu ne is vienos mergaites apie buvima ten ir susidaryma ne kokios nuomones apie aukletojas, bet.....kuo kalti vaikai, kad jos tokios  g.gif parasiau laiska ju direktoriui, atrase jo pavaduotoja, supratau jog siuo metu jiems reikia visko, pradedant rubeliais baigiant....labai svarbiais daiktais, galbut baldais ir t.t. konkreciai ko labiausiai reikia siuo metu man atsakyti negalejo, kadangi nezino musu galimybiu.aisku jo nebus tukstantines, bet....manau jei kazkas dar is musu prisidetu nors kiek prie sios akcijos butu galima nors saldainiu vaikams nupirkti  wub.gif aisku mano vienos pagalbos neuzteks, tad prasau jusu  ax.gif labai tikiuosi, jog atsiras dar daugiau mamyciu norinciu padeti tiems vaikuciams  4u.gif  juk arteja kaledos  newyear.gif

tu nenusimink del populiarumo, galima pagalba suorganizuot ir be didelio populiarumo. paklausk ar reikia rubeliu kudikiams iki puses metuku, galeciau prisidet, o kai tiksliau pasakys ko reikia padesiu ir daugiau kuo galesiu smile.gif

QUOTE(Netta @ 2006 11 07, 01:45)
Neide, vat su ja ir reikia kalbėti, nes jau toks auksinis žmogus  thumbup.gif  O šiaip ten vaikučiai tai gan išrankūs, kiek žinau ir rūbelių jei gauna, tai prastesnių neima, na manau, jiems ir taip užtenka, kad juos ignoruoja, iš jų šaiposi, tai nebenori rengtis ir prastesniais drabužiais  unsure.gif  Jie taip pat turi galimybę eiti į filmus, spektaklius, bet tiksliai nežinau kaip dažnai. Manau, jiems reikėtų daugiau bendravimo, šilumos, bet kaip tai galime duoti???  unsure.gif

aš manau gerai kad jie išrankūs, jie tokie kaip ir mes,turi skonį,supratimą,nori gražiai atrodyt, juk įvaizdis svarbus mūsų visų gyvenime, taigi jei ką nors jiems dovanoti iš rūbų tai geriau kelis geresnius daiktus nei daug belekokių.
bet kaip tu ir sakaijiems labiau reikia šilumos, bendravimo, gal reiktų suorganizuot į kiną rimtai?
Atsakyti
QUOTE(neide @ 2006 11 07, 01:52)
susidaro vaizdas, jog ten jie labai jau visi pasipute  blink.gif keista, bet galbut tai ir tiesa, taciau....juk yra ten ir kudikiu  wub.gif

netiesa, kad jie yra pasipūtę , vaikai vertina viską kas yra padovanojama ypač jei tai asmeniškai parodytas dėmesys.., tada ir tą dovaną brangina.
Mano dukra padovanojo žaisliuką vienai mergaitei, tai ji tokių gražių piešinukų jai pripiešė, wub.gif Beje, mano anyta ten dirba su 4-5 metukų vaikučiais, ir tikra teisybė, kad į spektakliukus ar kitus renginius išvedama tik saujelė vaikučių apie 1-2 iš grupės. Beje priminsiu, kad renginiai vyksta ir pačiuose vaikų namuose, bet tai yra ne tas pats.
Atsakyti
mergytes ar jungiates kas nors prie manes kelionei pas vaikucius wub.gif pirmajam kartui nors su saldainiais galima nueiti manau ax.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Ką reiškia "jungiatės"? Kada planuoji - paprastą dieną ar savaitgalį? Kada ten labiau laukia? Juk ta pavaduotoja turi kažkokį pageidavimą? Iš tikrųjų pirmam kartui svarbiausia nuvažiuoti ir vietoj galima viską išsiaiškinti.
Aš galiu vakare ar savaitgalį, bet ir tai ne visada. Prisijungti galiu, jei suderintume laiką... Jei daugiau niekas neatsilieps (beje, nelabai populiarus šis skyrelis, tai galima luktelti dar dieną), galime ir per AŽ susitarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neide @ 2006 11 08, 14:08)
mergytes ar jungiates kas nors prie manes kelionei pas vaikucius  wub.gif  pirmajam kartui nors su saldainiais galima nueiti manau  ax.gif

As jungiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Krysta @ 2006 11 08, 22:27)
Ką reiškia "jungiatės"? Kada planuoji - paprastą dieną ar savaitgalį? Kada ten labiau laukia? Juk ta pavaduotoja turi kažkokį pageidavimą? Iš tikrųjų pirmam kartui svarbiausia nuvažiuoti ir vietoj galima viską išsiaiškinti.
Aš galiu vakare ar savaitgalį, bet ir tai ne visada. Prisijungti galiu, jei suderintume laiką... Jei daugiau niekas neatsilieps (beje, nelabai populiarus šis skyrelis, tai galima luktelti dar dieną), galime ir per AŽ susitarti smile.gif

reiskia ar vaziuotumet drauge ar ne blush2.gif planuoti kelione galima tada, kada jums butu geriau.as jau prie jusu derinsiuos su savais reikalais.parasysiu pavaduotojai laiska ir paklausiu del apsilankymo 4u.gif

QUOTE(veba @ 2006 11 08, 23:34)
As jungiuosi.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik būtinai parašykit šioje temoje kada planuojat eiti, jei bus galimybių ir aš prisijungsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neide @ 2006 11 09, 00:00)
reiskia ar vaziuotumet drauge ar ne  blush2.gif planuoti kelione galima tada, kada jums butu geriau.as jau prie jusu derinsiuos su savais reikalais.parasysiu pavaduotojai laiska ir paklausiu del apsilankymo  4u.gif

Šiandien paskaičiau savo atsakymą ir labai griežtas man pasirodė blush2.gif Gal vakar iš nuovargio taip smile.gif Iš tikrųjų pirmiausia parašyk laišką pavaduotojai ir paklausk, kada ji rekomenduotų apsilankyti. Visai gali būti, kad pirmąkart reiktų važiuoti jai patogiu laiku ir aptarti, kokios pagalbos ji tikisi ir kokios mūsų galimybės. Kai pavaduotoja tau parašys, tada ir apsitarsime kaip mums geriau nuvažiuoti. Blogiausiu atveju juk galima ir dieną laiko ištaikyti pirmajam susitikimui...
Atsakyti
pavaduotojai laiskas parasytas, belieka sulaukti atsakymo ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Radau skelbima, kad vieniems vaiku namams Panevezyje labai reikalingi drabuzeliai. Parasiau emaila pagal skelbima, atrase, kad Vaiku namai yra Staniunu gatveje. Gal galite pasidometi kas ten per vaiku namai? Cituoju laiska:

sveikute,

ten gyvena ivairaus amziaus vaikuciai, tad rubeliai tiktu ivairiu dydziu.siaip as pati neesu paprastas zmogus, turiu omeny nedirbu toj istaigoj, tiesiog tik noriu nueiti aplankyti vaikuciu ir nors kiek suteikti jiems dziaugsmo.kaip visada mano vienos pagalbos neuzteks, tad ieskau kuo daugiau zmoniu siam tikslui igyvendinti.

aciu

skelbimas cia:
http://www.skelbiu.lt/1505608.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vertigo: 09 lapkričio 2006 - 12:36
QUOTE(vertigo @ 2006 11 09, 12:31)
Sveikos. Radau skelbima, kad vieniems vaiku namams Panevezyje labai reikalingi drabuzeliai. Parasiau emaila pagal skelbima, atrase, kad Vaiku namai yra Staniunu gatveje. Gal galite pasidometi kas ten per vaiku namai?

Staniūnų 41 ir yra mūsų aptariami A.Bandzos kūdikių ir vaikų globos namai mirksiukas.gif
Atsakyti