QUOTE(neide @ 2006 11 07, 01:22)
aciu labai mergaites uz nuomones kaip ir tikejausi tema nera labai populiari, nes daugeliui net nereiksminga girdejau istiesu ne is vienos mergaites apie buvima ten ir susidaryma ne kokios nuomones apie aukletojas, bet.....kuo kalti vaikai, kad jos tokios parasiau laiska ju direktoriui, atrase jo pavaduotoja, supratau jog siuo metu jiems reikia visko, pradedant rubeliais baigiant....labai svarbiais daiktais, galbut baldais ir t.t. konkreciai ko labiausiai reikia siuo metu man atsakyti negalejo, kadangi nezino musu galimybiu.aisku jo nebus tukstantines, bet....manau jei kazkas dar is musu prisidetu nors kiek prie sios akcijos butu galima nors saldainiu vaikams nupirkti aisku mano vienos pagalbos neuzteks, tad prasau jusu labai tikiuosi, jog atsiras dar daugiau mamyciu norinciu padeti tiems vaikuciams juk arteja kaledos
tu nenusimink del populiarumo, galima pagalba suorganizuot ir be didelio populiarumo. paklausk ar reikia rubeliu kudikiams iki puses metuku, galeciau prisidet, o kai tiksliau pasakys ko reikia padesiu ir daugiau kuo galesiu
QUOTE(Netta @ 2006 11 07, 01:45)
Neide, vat su ja ir reikia kalbėti, nes jau toks auksinis žmogus O šiaip ten vaikučiai tai gan išrankūs, kiek žinau ir rūbelių jei gauna, tai prastesnių neima, na manau, jiems ir taip užtenka, kad juos ignoruoja, iš jų šaiposi, tai nebenori rengtis ir prastesniais drabužiais Jie taip pat turi galimybę eiti į filmus, spektaklius, bet tiksliai nežinau kaip dažnai. Manau, jiems reikėtų daugiau bendravimo, šilumos, bet kaip tai galime duoti???
aš manau gerai kad jie išrankūs, jie tokie kaip ir mes,turi skonį,supratimą,nori gražiai atrodyt, juk įvaizdis svarbus mūsų visų gyvenime, taigi jei ką nors jiems dovanoti iš rūbų tai geriau kelis geresnius daiktus nei daug belekokių.
bet kaip tu ir sakaijiems labiau reikia šilumos, bendravimo, gal reiktų suorganizuot į kiną rimtai?