Va ką radau...Bet man tai asmeniškai baisoka..
visai tinkami modeliukai besilaukianciosm nuotakoms...
Sveikos,
Kaip manote ar 4 menesi tiktu tokio modelio suknute?
QUOTE(vavuum @ 2011 02 27, 20:34)
Sveikos,
mano manymu nestukes suknele siauriausia vieta turetu buti kiek po krutine, aisku jei norite paslepti nestuma..
bet jei ne tai 4 men si suknele puikiai tiks
Radau keleta suknuciu tinkanciu nestukems:
QUOTE(Beattrycia @ 2011 06 27, 12:28)
Na tikrai grazu viskas bet pasirinkimas tikrai mazokas esu 7 men.nescia nieko tinkamo tai progai nerandu
šiaip, visai nemažai yra parduodančių padėvėtas sukneles, tinkančias nėščiosioms. Arba, pavyzdžiui, galima pas siuvėją siūtis, tada suknelė bus pritaikyta kaip tik pagal pilvuką
Čia manoji, man buvo 7 mėn:
Parduodu
Maniske - siuvausi pas siuveja. Tas kailiukas nebuvo planuose. Tiesiog anyta, apie viska pagalvojusi isimete, nes palnavom vaziuot prie juros... Ir kaiptik buvo gan vesu - tai kailiukas labai praverte, nors gal ir nelabai jis cia tinka.
5 - tas nesutmo menuo.
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
5 - tas nesutmo menuo.
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
sveikos, gal galetumet patarti kur didesnis vestuviniu sukneliu pasirinkimas nestukems Klaipedoje? is anksto labai dekoju
as tai galvoku reiks eit i paprastu sukneliu parduotuve nesenai maciau lb grazia suknele gaila nepagalvojau tada iki keliu balta suknyte ir po krutine juodas kaspinukas kita buvo ir koki 6 men nesciai ir iki keliu ir po krutine is zvyneliu geltonu blizganti juostike ejo pardavinejo po 150 lt. gaila ka nenusipirkau o dabar neberandu