Aš irgipatarčiau megzti. Tik gal ne iš storų siūlų, o iš plonesnių, bet gali jie dengtis keliais sluoksniais, keliais atspalviais. Na, kaip voratiklis. Turiu tokia viziją, šviesiai žalią, beje
Ir dar labai įdomu yra ne šukuosena, o originalus galvos apdangalas. Ar tiesiog derinys su šukuosena. Iš tų pačių siūlų netgi. Pvz: išmegzti burbuliukai ir sukabinti ant daug (gal ir nebūtinai) mažų kaselių galiukų.
Na man paciai teko dalyvauti vestuvese birzelio vidury, o jaunoji pagimde liepos pradzioje. Kaune perejo kelis nuomos punktus ir rado suknele butent nesciai ir labai graziai atrode...
As tekejau 6 men. Perejau per kelis salonus ir man parinko nuostabu korseta su sijonu ir daug kas net nepastebejo kad laukiuosi . O korsetas padejo isspresti klausima del mano apimciu, nes kaip tik per paskutinias keleta savaiciu daug priaugau, o korseta gali suristi tiek kiek tau reikia, kai tuo tarpu sukneles per siules nepataisysi tiek
Solda geru vestuviu ir dar geresnio seimyninio gyvenimo
Solda geru vestuviu ir dar geresnio seimyninio gyvenimo
Planuoju lapkriti "zanytis"..
Bet suknios neturiu.
Girdejau kad Kedainiuose yra neblogu...
ir netoli nuo Kauno...
tik kad nezinau kur tie nuomos punktai..
ir ar tikrai ten pigiau nei Kaune..
Bet suknios neturiu.
Girdejau kad Kedainiuose yra neblogu...
ir netoli nuo Kauno...
tik kad nezinau kur tie nuomos punktai..
ir ar tikrai ten pigiau nei Kaune..
As irgi 6 men. tekejau Perejau pora salonu jau vasario menesi, nors vestuves buvo planuotos geguzes viduryje. Poroje net nesugalvojo ka pasiulyti, o viename Pasiule pora modeliuku kur puikiai dengia pilvuka, neverzia ir pan. Ir ka geguzes men. man suknute puikiai tiko Ziurint i nuotraukas nelabai matosi tas mano pilvukas, o ir ne visi pamate, kad esu nescia
O tuoktis manau kaip tik geriau nesciai, nei ka tik pagimdzius
O tuoktis manau kaip tik geriau nesciai, nei ka tik pagimdzius
QUOTE(ragnez @ 2004 11 07, 00:13)
tekejau neshchia, lapkrichio pabaigoje. suknele nusimezgiau mezgimo salone ish vilnoniu siulu. kainavo nebrangiai (300 lt), o atrode stiliovai ir originaliai: pieno baltumo, ilga, aptempta, su kapishonu. suknele numezge per tris savaites.
jaunikis vilkejo tamsiai pilka vilnoni kostiuma ir golfa - labai derejo prie mano trikotazhines sukneles su kapishonu
jaunikis vilkejo tamsiai pilka vilnoni kostiuma ir golfa - labai derejo prie mano trikotazhines sukneles su kapishonu
Mintis , man patinka. I
domu būtų pažiūrėti kaip visa tai atrodė
Jei kuri sugalvosit siutis manau kad kuri nors is siu sukneliu tiktu.
gal galetu mamytes kurios radot suknele nesciai parasyti kokiuose salonuose nuomavotes? kad nereiktu mums ieskot, butu visom naudinga. aciu
Schneewitchen, sitos dvi labai dailios suknytes...
Man labai grazus dar tokie modeliukai...
Man labai grazus dar tokie modeliukai...
o as va nescia budama atidejau savo vestuviu data vos ne metams ir isteku dabar jau siais metais. Buvo paduoti pareiskimai, bet jau kai pilvas pradejo lipti ir ejau bandyti issinuomoti kokia tai suknele, atrodziau kosmariskai, dar plius sveikata buvo ne kokia, pagalvojau kokia ten svente... ir nusprendem su vyru atideti metams. Ir va vaikui per musu vestuves jau bus 8 menesiai ir pasidarysim grazia svente vestuves plius krikstynos. Gimus vaikui davem vyro pavarde, tai susituokus visi trys busim vienoda pavarde labai dziaugiuosi, kad sia svente atidejau irtikiuosi per savo vestuves atrodysiu graziai ir ispudingai