Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Atenila @ 2006 09 22, 10:10)
Nu nieko man neišeina. Mano tekstas turetu eiti taip    II------  , o tuose paveikleliuose taip nera. Vertikaliai parašai, o per ta vertikalaus viduri reikia horizontaliai jau rašyt.

Paaiškinkit plačiau, prašom.

Jei reikia per vidurį tai paprasčiausiai darai lentelę su nematomom linijom iš dviejų stulpelių pirmajam stulpelį tas text box'as, o anatrajam tekstas ir pasirenki, Cell Alligment tokį, koks tau patinka.
Atsakyti
4u.gif gal galite padeti, kaip dirbant su word kai yra jau suvestas tekstas, kaip reikia padaryti turini, labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Pradzioje susitvarkyk visus pavadinimus su Styles and Formating (Headingai)
Tuomet eini, kur bus turinys ir darai Insert->Reference->Index and Tables.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na nežinau ar aiškiai parašiau, bet man yra tokia problemėlė, man visur automatiškai braukia raudona spalva, visa teksta ir taiso, bet ne taip kad tik pabraukia, ir dešinio pelės mygtuku paspaudus ant to žodžio duoda galimus teisingus variantus, bet suvedžioja, įrašo papildomų žodžių, nežinau ar aiškiaia pasakiau ax.gif ax.gif ax.gif

bet gal galit patarti ka daryti??? Kaip man visa ta taisyma panaikinti??? schmoll.gif blink.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2006 10 28, 19:10)
Na nežinau ar aiškiai parašiau, bet man yra tokia problemėlė, man visur automatiškai braukia raudona spalva, visa teksta ir taiso, bet ne taip kad tik pabraukia, ir dešinio pelės mygtuku paspaudus ant to žodžio duoda galimus teisingus variantus, bet suvedžioja, įrašo papildomų žodžių, nežinau ar aiškiaia pasakiau  ax.gif  ax.gif  ax.gif

bet gal galit patarti ka daryti??? Kaip man visa ta taisyma panaikinti???  schmoll.gif  blink.gif  4u.gif  blush2.gif

tegu braukia. jei nemaisho. pas tave spelling taiso anglishkus zhodzhius o tu rashai lietuvishkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2006 10 29, 12:02)
tegu braukia. jei nemaisho. pas tave spelling taiso anglishkus zhodzhius o tu rashai lietuvishkai  smile.gif

Tame ir yra esmė, kad ne... šita dalyka žinau, nu nežinau kaip paaiškinti, man patį tekstą taiso, mintis, blush2.gif blush2.gif nu nežinu kaip paaiškinti
Atsakyti
o gal man kas padesit, as is notepad nukopinu i word lentelę, ir ji tada visa išsikraipo, viena eilutė persikelia i kitą, žodžiu košė gaunasi aš tada galų neatrenku , ką daryti, kad būtų tinkamas jos formatas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2006 10 30, 16:38)
Tame ir yra esmė, kad ne... šita dalyka žinau, nu nežinau kaip paaiškinti, man patį tekstą taiso, mintis,  blush2.gif  blush2.gif nu nežinu kaip paaiškinti

pas tave matyt ijungta tokia funkcija, kuria naudoja pvz, destytojai taisydami darbus(galima irasyt pastabas).
buvau uzsirasius kazkur kaip isjungti, bet nerandu dabar doh.gif
Atsakyti
gal man kas pagelbėsit? g.gif man reikia po paveiksliuku parasyt pav. ta ir padarau, bet kai poto kitam lapo gale reik rašyti, man supainioja visas eilutes verysad.gif ir niekaip neatrenku kas ten darosi, nzn ar as cia aiskiai parasiau g.gif
Atsakyti
pabandyk spylka ant paveikslelio paspausti deshini format picture loyaut.
Atsakyti
Nemoku parašyt tekste indekso , mažo skaičiuko blush2.gif Kaip tai padaryt ?
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 11 06, 10:20)
Nemoku parašyt tekste indekso , mažo skaičiuko  blush2.gif Kaip tai padaryt ?

Edit (Redagavimas)-Fonts(Šriftas) ir uždėti varnelė ties "Apatinis indeksas" angliškai nepamenu g.gif pas mane lietuviškas Wordas 4u.gif
Atsakyti