Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(aitė @ 2006 06 20, 10:14)
turiu klausimą - o įmanoma padaryti taip, kad word'o doc'e (100 psl) footer'iai būtų skirtingi, nes dabar randu tik, kaip padaryti kitokį pirmo page'o footerį ir dar lyginių/nelyginių psl. footer'ius, bet ką daryt, jei man reikia footer'io ne visuose page'uose, ir reikia skirtingų  mastau.gif

Tikrai įmanoma. Tik reikėtų tas vietas, kur footer'ių nereikia padaryti, kad būtų skirtingose sekcijose. Tai dariau, prieš kelis metus, o va dabar pabandžiau ir neišeina... mastau.gif Bet ir tada pamenu labai vargau kol padarau, kad būtų skirtingi.
Beje jei reikia tik kelių puslapių be footer'ių, tai paprasčiaiusias būdas tuos psl permesti į kitą doc'ą.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2006 06 20, 11:07)
Tikrai įmanoma. Tik reikėtų tas vietas, kur footer'ių nereikia padaryti, kad būtų skirtingose sekcijose. Tai dariau, prieš kelis metus, o va dabar pabandžiau ir neišeina...  mastau.gif Bet ir tada pamenu labai vargau kol padarau, kad būtų skirtingi.
Beje jei reikia tik kelių puslapių be footer'ių, tai paprasčiaiusias būdas tuos psl permesti į kitą doc'ą.

o sudėjus atgal, footer'is neužsimes? Man tai reikia išnašas surašyt po tekstu, tai kol kas naudoju footnote'ą, nors buvau prašyta rašyt į footer'į... bet jei ten tiek vargo, tai nieko nežinau beee.gif
ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 06 20, 11:12)
o sudėjus atgal, footer'is neužsimes? Man tai reikia išnašas surašyt po tekstu, tai kol kas naudoju footnote'ą, nors buvau prašyta rašyt į footer'į... bet jei ten tiek vargo, tai nieko nežinau beee.gif
ačiū  mirksiukas.gif

jei iterpsi kaip Subdocument'ą, tada footeriai liks tokie kokius ir padarei, o jei iterpsi paprastai su paste, tada tikrai nusimes smile.gif
Tai va padarai atskirus doc'us. Tada pasiimi naują doc'ą Eini į Wiev-> Outline. Ir Insert Subdocument'o pagalba įsiterpi tuos doc'us.
Geresnio būdo nesugalvoju. Bet tikiuos ir šitas pavyks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 06 20, 11:12)
ačiū  mirksiukas.gif

Išnašos yra atskiras reikalas. Padedi pelytės žymeklį, kur turi būti tavo išnaša, Insert -> Reference -> Footnote, tada pasižiūri numeravimo nustatymus ir ok. Tada automatiškai puslapio apačioje tau dės išnašas ir bus tai, ko tu nori smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
labai reikia parašyti lape pora sakinių jo jie eitų vertikaliai, o ne horizontaliai kaip visi. Tačiau niekaip negaliu surasti, kaip tai padaryti.. g.gif
Ačiu
Atsakyti
QUOTE(Atenila @ 2006 09 20, 21:37)
Laba diena,
labai reikia parašyti lape pora sakinių jo jie eitų vertikaliai, o ne horizontaliai kaip visi. Tačiau niekaip negaliu surasti, kaip tai padaryti.. g.gif
Ačiu

File >> Page setup >> Landscape >> OK
Atsakyti
labai atsiprašau bet turbūt blogai paaiškinau. Man reikia apversti ne patį lapą, o parašyti keletą žodžių vertikaliai, o kiti toliau rašytusi horizontaliai.
net nežinau kaip aiškiau parašyti.
Atsakyti
QUOTE(Atenila @ 2006 09 20, 21:56)
labai atsiprašau bet turbūt blogai paaiškinau. Man reikia apversti ne patį lapą, o parašyti keletą žodžių vertikaliai, o kiti toliau rašytusi horizontaliai.
net nežinau kaip aiškiau parašyti.

Insert >> Text box >> parasai ka reikia >> Format >> Text direction >> pasirenki i kuria puse >> OK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caffe: 20 rugsėjo 2006 - 21:15
Nu nieko man bukai neišeina.
Pagal šitas nurodytas funkcija man parašo vertikaliai, bet po to duoda rašyt tik po apačia to ką parašiau, o man reikia tekstą rašyti nuo viršaus jau horizontaliai.
Atsakyti
QUOTE(Atenila @ 2006 09 21, 07:41)
Nu nieko man bukai neišeina.
Pagal šitas nurodytas funkcija man parašo vertikaliai, bet po to duoda rašyt tik po apačia to ką parašiau, o man reikia tekstą rašyti nuo viršaus jau horizontaliai.

Galima ir taip padaryti smile.gif Spaudi desini peles klavisa ant"remelio"....nezinau kaip paaiskinti...ne to teksto remelio, kur parasei, o tos vietos kur tau neleidzia rasyti... Pasirenki Format Drawing Canvas... >> spaudi Layout ir ten pasirenki kaip nori, kad tau rasytu teksta, ar aplink ta vertikalu teksta, ar ir per ji, ar tik virsuj ir apacioj...
Atsakyti
Nu nieko man neišeina. Mano tekstas turetu eiti taip II------ , o tuose paveikleliuose taip nera. Vertikaliai parašai, o per ta vertikalaus viduri reikia horizontaliai jau rašyt.

Paaiškinkit plačiau, prašom.

Atsakyti
QUOTE(Atenila @ 2006 09 22, 10:10)
Nu nieko man neišeina. Mano tekstas turetu eiti taip    II------  , o tuose paveikleliuose taip nera. Vertikaliai parašai, o per ta vertikalaus viduri reikia horizontaliai jau rašyt.

Paaiškinkit plačiau, prašom.

Tai ten ir pasirinkt galima kad tekstas eitu per vertikalu smile.gif unsure.gif
Atsakyti