Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(JOVITA A. @ 2006 05 09, 09:56)
Tai kad ne , visai net teksto neduoda tvarkyt  verysad.gif kažkokius nustatymus padariau , bet nebemoku atšaukti  karsta.gif

Jei teisingai supratau, tai tu pries uzrakindama nuspaudei Form Field Shading (antras mygtukas is desines ) Tai dabar reikia atrakinti ir vel paspaust ta myguka.
Turetu pavykti smile.gif
Atsakyti
help.gif gal kas zinote kaip reikia apverst text box'a vertikaliai???
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2006 05 26, 11:52)
help.gif gal kas zinote kaip reikia apverst text box'a vertikaliai???

Format -> Text Direction... ir pasirenki kaip nori apverst smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2006 05 26, 20:10)
Format -> Text Direction... ir pasirenki kaip nori apverst smile.gif Sėkmės 4u.gif

ačiū ačiū ačiū 4u.gif o gal dar žinai ir kaip ta rėmelį nuimt?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2006 05 26, 13:54)
ačiū ačiū ačiū  4u.gif  o gal dar žinai ir kaip ta rėmelį nuimt?? blush2.gif

smile.gif Dešiniu pelės klavišu paspaudi ir iškrentančiame meniu pasirenki Format Autoshape -> Ten yra pats pirmas Color ir Line. Color paspausk ir nustatyk None, o Line lygiai taip pat irgi None.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuiqis: 26 gegužės 2006 - 13:38
turiu klausimeli... turiu paveiksleli, man reikia, kad ant jo matytusi raides ir tai butu vienas paveikslas, ta prasme, kad teksto keist neitu. jau padariau, kad matytusi tekstas su laypout, o kaip dabar padaryt, kad nebeitu rarsyt, o tai butu vienas paveikslelis?
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 05 30, 11:53)
turiu klausimeli... turiu paveiksleli, man reikia, kad ant jo matytusi raides ir tai butu vienas paveikslas, ta prasme, kad teksto keist neitu. jau padariau, kad matytusi tekstas su laypout, o kaip dabar padaryt, kad nebeitu rarsyt, o tai butu vienas paveikslelis?

tai gal geriau iš pradžių tą tekstą ant paveikslėlio užsidėk su kokia kita paveikslėlių redagavimo programa?
Tada "save" ir turi, tada įsikeli į word
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 05 30, 12:53)

Pažymėk tekstą ir paveikslėlį ir tada View ->Toolbars ->Drawing (čia turi būti uždėta varnelė) ir tam paišymo meniu juostoje Draw ->Group
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2006 05 30, 13:45)
Pažymėk tekstą ir paveikslėlį ir tada View ->Toolbars ->Drawing (čia turi būti uždėta varnelė) ir tam paišymo meniu juostoje Draw ->Group

tai kad man tik tekstra pazymes eina, o paveikslelio ne....
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 05 30, 14:21)

Jei paveikslėlį piešei ir tekstą rašei su Wordo AutoShape, tada turi išeiti. Tiesiog pažymi teksta (kad šalia teksto nemirksėtų rodiklytė, o tiesiog būtų apibrėžtas laukelis), spaudi Shift ir laikydama nuspaustą klavišą spaudi pelės kairiu klavišu ant paveikslėlio. Jei tai darei ne su Wordo Autoshape ir Drawingais tokį fintą galėsi padaryti tik perpiešus. smile.gif
Bet pabrėžiu, kad kai pažymėsi, sugroupinsi, tada negalėsi keisti jų pozicijų vienas kito atžvilgiu ir mažinti neišeis gražiai, o tekstą formatuoti ir keisti vis dar galėsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 05 30, 14:21)

Atsistok ant paveikslėlio ir paspausk dešinį pelės klavišą ir nueik į Format Pictures ir langelyje Layout pasirink Behind text
Tada su Shift'o pagalba galėsi pažymėt ir tekstą, ir paveikslėlį.
Atsakyti
turiu klausimą - o įmanoma padaryti taip, kad word'o doc'e (100 psl) footer'iai būtų skirtingi, nes dabar randu tik, kaip padaryti kitokį pirmo page'o footerį ir dar lyginių/nelyginių psl. footer'ius, bet ką daryt, jei man reikia footer'io ne visuose page'uose, ir reikia skirtingų mastau.gif
Atsakyti