Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Denisa @ 2006 03 26, 11:49)
Aš matyt blogai paaiškinau, man reikia ne veiksmus paskaičiuoti, o pačią lygtį gerai užrašyti. Arba aš nemoku naudotis, beto pas mane Equalation nėra.

tai su tuo Equation ir užrašytum tą lygtį mirksiukas.gif Bet ne visuose Worduose jis būna, tai jei nerandi, gal jo nėra pas tave g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2006 03 26, 11:49)
Aš matyt blogai paaiškinau, man reikia ne veiksmus paskaičiuoti, o pačią lygtį gerai užrašyti. Arba aš nemoku naudotis, beto pas mane Equalation nėra.

Kad nėra - tai čia dažnas atvejis būna. Jei microsoft office kompaktinį diską, iš kurio buvo suinstaliuotas tau office, tai nesunkiai prisidėtum ir tą nelemtąjį Equalation. O su suo ir parašytum kad ir penkiaaukštę lygtį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2006 03 26, 08:04)
Šitą šiaip ne taip pasidariau, dabar kitas klausimas iškilo tongue.gif
Kaip padaryti kad skaičiaus su laipsniu parašyti galėčiau pvz 5 pakelta 5 laipsniu. Ir taip pat kaip reikia padaryti, kad butų A n-tasis, na ta n raidelė truputį žemiau. Gal suprasit ko noriu, pagelbėkit 4u.gif

Tokiam darbui padaryti galima apseiti ir be Microsoft Equation. Nuspaudus klavišų kombinaciją Ctrl+Alt+= (čia tas klavišas, kur ž raidė) galėsi rašyti apatinį indeksą, o jei Ctrl+Alt+Shift+=, tai rašys viršutinį indeksą (laipsnį).

Arba

į įrankių juostą gali įsidėti mygtukus Tools>Customize>Commands>Format>Superscript ir Subscript
Atsakyti
sveikos, kaip padaryt ,kad rasant tekstas gautusi is naujos eilutes,pas mane tekstas gaunasi su lygiais sonais
Atsakyti
QUOTE(smillė @ 2006 04 14, 12:48)
sveikos, kaip padaryt ,kad rasant tekstas gautusi is naujos eilutes,pas mane tekstas gaunasi su lygiais sonais

turi omeny, ka gautusi kaip pastraipos?
tai kai dedi enter, gali arba su Tab pastumti i prieki, kad pradetu is toliau rasyti, arba virsuj, kur yra liniuote, ir toks maziukas trikampiukas yra, tai ji pastumk i desine puse kakur prie 1 arba 1.5 cm, ir kiekviena akrta kai desi enter, automatiskai pirma eilute pasistums.
Na nezinau ar pakankamai aiskiai parasiau..
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Susidūriau su viena problema, gal kas žinosit kaip pagelbėt ax.gif
Parašiusi tekstą jį išseivinau, išjungiau kompiuterį; po kurio laiko įjungusi niekaip to dokumento negaliu atidaryti verysad.gif , Rašo, kad A table in this document has become corrupted. unsure.gif To recover the contents of the table: select the table and choose Convert table to text from the Table menu.
Deja pas mane tas langelis neaktyvus verysad.gif
Kažkur skaičiau,, kad gal tai virusų darbas unsure.gif , ir išties radau kelis; juos ištryniau, bet situacija nuo nuo nepasikeitė verysad.gif

Ką daryti ? verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzala @ 2006 04 18, 09:42)
Sveikutės  4u.gif  Susidūriau su viena problema, gal kas žinosit kaip pagelbėt  ax.gif 
Parašiusi tekstą jį išseivinau, išjungiau kompiuterį; po kurio laiko įjungusi niekaip to dokumento negaliu atidaryti  verysad.gif  , Rašo, kad A table in this document has become corrupted.  unsure.gif To recover the contents of the table: select the table and choose Convert table to text from the Table menu.
Deja pas mane tas langelis neaktyvus  verysad.gif
Kažkur skaičiau,, kad gal tai virusų darbas  unsure.gif , ir išties radau kelis; juos ištryniau, bet situacija nuo nuo nepasikeitė  verysad.gif

Ką daryti ? verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
Ačiū  4u.gif

Pabandyk taip, gal pavyks:
atsidaryk naują dokumentą, tada eik per open-->pasirink savo dokumentą-->tada prie atidaryti mygtuko yra tokia rodyklytė žemyn,ją paspausk--->ir pasirink atidaryti ir atkurti.
Atsakyti
padekit ir man noriu parašyti tekstą Black Chancery raštu bet pas mane kaip rašau ž ar ą vietoj raidžiu parodo kažkokį heroglifą, gal galima kaip nors tas raides i instaliuot? ar gal kitką galima padaryt?
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 05 04, 15:14)
padekit ir man noriu parašyti tekstą Black Chancery raštu bet pas mane kaip rašau ž ar ą vietoj raidžiu parodo kažkokį heroglifą, gal galima kaip nors tas raides i instaliuot? ar gal kitką galima padaryt?

Tikriausiai šis šriftas, esantis tavo kompiuteryje, neturi lietuvių kalbos palaikymo. Gali bandyti paieškoti Google, gal yra kur nors sulietuvintas, bet labai abejoju.. O tai reiškia, nelabai išeis (mano manymu).
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2006 03 23, 14:00)
View -> Toolbars -> Forms
O tada atsidariusiam meniu pirmas mygtukas text field’as, o antras,  atsakymams žymėtis varnelėmis. O spyna užrakina.
Ir tada jau gali dėt varneles. ir pildyt anketą.
Tikiuosi, kad pavyks.
Nes aš tai tikrai nieko gudro nedarau, rašau tekstą ir spaudineju mygtukus, kai reikia įterpt kokį nors lauką.
Na tikiuosi, kad pavyks, nes jei ne, tai reiks rimai galvot kodel tau nepavyksta.

Patarkit help.gif Dariau anketa , paprastą wordinį variantą , View -> Toolbars -> Forms , kad tiesiog būtų tie kvadratukai šalia atsakymų , bet taip sugebėjau kažką primaigyt blush2.gif , kad tas kvadratukas toks pilkas ir jo nei ištrint ,nei pastumti negaliu rolleyes.gif man atrodo Drop- Down Form g.gif . Dabar niekaip atitaisyt negaliu 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 05 09, 08:32)
Patarkit  help.gif Dariau anketa , paprastą wordinį variantą , View -> Toolbars -> Forms , kad tiesiog būtų tie kvadratukai šalia atsakymų , bet taip sugebėjau kažką primaigyt  blush2.gif , kad tas kvadratukas toks pilkas ir jo nei ištrint ,nei pastumti negaliu  rolleyes.gif man atrodo Drop- Down Form  g.gif . Dabar niekaip atitaisyt negaliu  000189.gif

Tai gal spynelę paspaudei ir užsirakino, tada jau negali ištrinti, tai reikia atrakinti.
Atsakyti

Tai kad ne , visai net teksto neduoda tvarkyt verysad.gif kažkokius nustatymus padariau , bet nebemoku atšaukti karsta.gif
Atsakyti