Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

GAL GALIT PASAKYTI MAN KAIP ANT ATVIRUTES UZRASYTI ZODZIUS,PVZ.I REMELIUS ISIKELIU NUOTRAUKA IR JA ATSIDARAU SU WORDU,IR TIK RANDU PO APACIA NUOTRAUKOS RASYTI,O ANT JOS PACIOS NIEKUR NERANDU tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 07 02, 19:46)
GAL GALIT PASAKYTI MAN KAIP ANT ATVIRUTES UZRASYTI ZODZIUS,PVZ.I REMELIUS ISIKELIU NUOTRAUKA IR JA ATSIDARAU SU WORDU,IR TIK RANDU PO APACIA NUOTRAUKOS RASYTI,O ANT JOS PACIOS NIEKUR NERANDU  tongue.gif

Na nežinau tokio varianto. O ko blogai su paintu užrašyti?
Atsakyti
galima behind TEXT TEN KUR SUNIUKAI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 07 02, 19:46)
GAL GALIT PASAKYTI MAN KAIP ANT ATVIRUTES UZRASYTI ZODZIUS,PVZ.I REMELIUS ISIKELIU NUOTRAUKA IR JA ATSIDARAU SU WORDU,IR TIK RANDU PO APACIA NUOTRAUKOS RASYTI,O ANT JOS PACIOS NIEKUR NERANDU  tongue.gif

Išmok pirmiausiai rašyti, o be to, rašymas didžiosiomis raidėmis reiškia rėkimą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 07 03, 11:54)
Išmok pirmiausiai rašyti, o be to, rašymas didžiosiomis raidėmis reiškia rėkimą.  doh.gif

as normaliai paklausiau,tai tu cia sauki,turbut neturi ant ko issisaukti biggrin.gif ,o man tos didziosios raides nieko nereiskia,kas kai nori tas taip raso tongue.gif
Papildyta:
motorela ir Taktas aciu uz paaiskinima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 07 03, 17:24)
...o man tos didziosios raides nieko nereiskia,kas kai nori tas taip raso  tongue.gif
...

Labai gaila, kad forumo taisyklių neskaitei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 03 liepos 2008 - 16:46
Kaip pakeisti, kad matavimai butu cm, o ne '' 4u.gif
Atsakyti
Tools -> options kortelėje general apačioje measurement units
Atsakyti
Sveiki,
Pasakykit prašau kaip reikia užfiksuoti lapo parametrus. Nes po perinstaliavimo, vis turiu eiti i Page Setup, nes vietoj A4 formato yra letter. O paraštės matuojamos kabliukais " - kai anksčiau viskas buvo aiškiai cm. Bandau ranka rašyti cm, bet vis keičiasi kabutės, o atspausdinus lapą paraštės būna per didelės arba per mažos. blink.gif
Atsakyti
neturiu Word'o programos ir excel neturiu unsure.gif gal kas galetu pagelbeti.nezinau is kur parsisiusti blush2.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti