sveiki,
gal kas galit patarti, padėti tokiu klausimu
kaip word'e parašyti kelių aukštų formules, kaip padaryti šitą ženkliuką Σ didelį, o po jo rašyti kelių aukštų formules
QUOTE(editukas09 @ 2006 03 02, 22:18)
sveiki,
kaip word'e parašyti kelių aukštų formules, kaip padaryti šitą ženkliuką Σ didelį, o po jo rašyti kelių aukštų formules
pabandysiu:
eini i worda. tada spaudi virsuje Insert -> object-> is saraso pasirenki ->Microsoft Equation 3 na ir ismes lentele ir tada pasirinksi ta sumos zenkla, ir toliau ka jau reikia skaiciuoti
jei dar kas neaisku, klausk, bandysim pagelbeti
Sveiki, reikia pagalbos.
Kaip įkelti į wordą tokius paveiksliukus : ranką su iškeltu pirštu, draudžiama rūkyti ženklą ir telefonų mobilaus ir paprasto paveiksliukus.Ir kur juos rasti.Tarp symbol tokių nerandu.
Ir kaip padaryti lapų numeraciją, kad būtų viršuje lapo?
Kaip įkelti į wordą tokius paveiksliukus : ranką su iškeltu pirštu, draudžiama rūkyti ženklą ir telefonų mobilaus ir paprasto paveiksliukus.Ir kur juos rasti.Tarp symbol tokių nerandu.
QUOTE(Denisa @ 2006 03 08, 11:37)
Sveiki, reikia pagalbos.
Zenklu kaip supratau reikia tokiu:
Tai kai nueini i Inset -> Symbols... Kur yra fonts pasirinkti Webdings arba Winngdins ir ieskoti (vieni simboliai yra vienoj vietoj kiti kitoj.
Lapo numeracija:
Insert -> Page numbers ir tada atsidriusiam lange, kur Position pasirenki Top of page
Imetu paveiksliuka kad butu aiskiau
Sekmes!
Sveikos, man reikia padaryt anketą formos pavidalo, t.y. turi but text field'ai ir atsakymai žymėtis varnelėmis. Žinau kad reikia eiti ir forms ir poto gale užrakinti ta dokumentą, bet jis kažkodėl neužsirakina.
o beto kai parsisiunčiau tokia panašią anketą, mano kompe ja atidarius negalima buvo uždėt tų varnelių, nesuprantu kas čia daros? gal 2000 wordas nesugeba tokių dalykų?
o beto kai parsisiunčiau tokia panašią anketą, mano kompe ja atidarius negalima buvo uždėt tų varnelių, nesuprantu kas čia daros? gal 2000 wordas nesugeba tokių dalykų?
QUOTE(Pupsike @ 2006 03 23, 00:39)
Sveikos, man reikia padaryt anketą formos pavidalo, t.y. turi but text field'ai ir atsakymai žymėtis varnelėmis. Žinau kad reikia eiti ir forms ir poto gale užrakinti ta dokumentą, bet jis kažkodėl neužsirakina.
Tikrai 2000 wordas sugeba tokius dalykus padaryt (Pas mane 2000 ir pabandžiau tikrai pavyko )
Gal visgi kažką ne taip darai? O parsiusta anketa gal irgi buvo neuzrakinta?
QUOTE(Pupsike @ 2006 03 23, 12:50)
Jovka, o kaip tu darai? gal gali parašyt seką, ka po ko spaust? po to bijau, kad padarysiu anketą ir kai nusiųsiu pildyt, kad nebūtų taip,kaip ir man, kad negalės varnelių uždėt
Papildyta:
Kažin, kodėl neleidžia užrakinti...
Papildyta:
Kažin, kodėl neleidžia užrakinti...
View -> Toolbars -> Forms
O tada atsidariusiam meniu pirmas mygtukas text fieldas, o antras, atsakymams žymėtis varnelėmis. O spyna užrakina.
Ir tada jau gali dėt varneles. ir pildyt anketą.
Tikiuosi, kad pavyks.
Nes aš tai tikrai nieko gudro nedarau, rašau tekstą ir spaudineju mygtukus, kai reikia įterpt kokį nors lauką.
Na tikiuosi, kad pavyks, nes jei ne, tai reiks rimai galvot kodel tau nepavyksta.
Kaip reikia įterpto į lapą vienoje eilutėje du langelius ? Pvz. :
Studijų programa tada lagelis į kurį reikia įrašyti ir toje pat eilutėje Dalykas ir vėl langelis į kurį reikia įrašyti.
Vieną langelį įterpti moku, o antro neišeina.
Studijų programa tada lagelis į kurį reikia įrašyti ir toje pat eilutėje Dalykas ir vėl langelis į kurį reikia įrašyti.
Vieną langelį įterpti moku, o antro neišeina.
Tai gal daryk keturiu langeliu lentele, kur pirma ir trecia padaryk nematoma (ten rasysi studiju programa, o i trecia - Dalykas)?
QUOTE(Kokere @ 2006 03 25, 10:07)
Tai gal daryk keturiu langeliu lentele, kur pirma ir trecia padaryk nematoma (ten rasysi studiju programa, o i trecia - Dalykas)?
Šitą šiaip ne taip pasidariau, dabar kitas klausimas iškilo
Kaip padaryti kad skaičiaus su laipsniu parašyti galėčiau pvz 5 pakelta 5 laipsniu. Ir taip pat kaip reikia padaryti, kad butų A n-tasis, na ta n raidelė truputį žemiau. Gal suprasit ko noriu, pagelbėkit
Visa tai padarysi su Microsoft Equalation (taip ir šaknį ištraukti, ir daugybę matematinių veiksmų atliksi).
Equalation rasi taip:
Insert > object > creat new skiltyje iš esančio sąrašo pasirink "microsoft equalation" > ir spaudi "ok"
Equalation rasi taip:
Insert > object > creat new skiltyje iš esančio sąrašo pasirink "microsoft equalation" > ir spaudi "ok"
QUOTE(Kokere @ 2006 03 26, 08:54)
Visa tai padarysi su Microsoft Equalation (taip ir šaknį ištraukti, ir daugybę matematinių veiksmų atliksi).
Equalation rasi taip:
Equalation rasi taip:
Aš matyt blogai paaiškinau, man reikia ne veiksmus paskaičiuoti, o pačią lygtį gerai užrašyti. Arba aš nemoku naudotis, beto pas mane Equalation nėra.