Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Neapsisprendėlė @ 2008 05 30, 12:57)
Kaip padaryti turinį. Parašiau rašto darbą su daug skyrių, poskyrių ir užmiršau kaip daromas turinys... blush2.gif

jei dar reikia, skyriam suteikiam stilių (Heading1, Heading2)žymekliu atsistojam į tą vietą kur bus turinys Insert-Reference-Index and Tables... Dialogo kortel. pasirenkame "Table fo contents" pasirenki stilių ir Ok
Atsakyti
labutis dar karta kreipiuosi i mokancius dirbti wordu.
Susikuriau worde laikrastuka ax.gif bandziau atsispauzdinti namuose viskas gavosi puikiai bet taupydama dazus blush2.gif susitariau su drauge kad ji atspauzdin likusius egzempliorius pas save darbe taigi perasiau jai medziaga i diska nusinesusi darban ji man atspauzdino bet mano laikrasty tikras ''bardakas'' kaskodel kai kurie sriftai savaime padidejo na aisku ir mano laikrastis issitarse. taigi kodel taip atsitiko ka galima padaryti g.gif (oi kaip daug parasiau tykiuosi suprasit kas per beda)
Atsakyti
Sveiki, prisidirbau kazkokiu nesamonu word'e doh.gif , net nezinau kaip paaiskint blush2.gif , bet pabandysiu gal suprasit ir padesit atstatyt i normalia padeti. Problema ta, kad kazka nustaciau ir dabar nerodo man normaliai ikeltu paveiksleliu, lenteliu is interneto, taip pat automatinio turinio, nuorodu internetiniu ir t.t.. Rodo tik taip pvz.: TURINY {TOC \o "1-2" \h \z }, internetinines nuorodas rodo {HYPERLINK "http://www.esparama.lt/ES_Parama/bpd_2004_2006m._medis/apie_bpd/files/BPD_2007-03-28.doc"}, puslapi irgi rodo ne skaicium o {PAGE} Nu nesuprantu ka pridirbau, gal kas zino ka as cia nustacius, visaip bandziau ir niekaip neatsistato verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginaraima @ 2008 06 10, 07:57)
Sveiki, prisidirbau kazkokiu nesamonu word'e  doh.gif  , net nezinau kaip paaiskint  blush2.gif  , bet pabandysiu gal suprasit ir padesit atstatyt i normalia padeti. Problema ta, kad kazka nustaciau ir dabar nerodo man normaliai ikeltu paveiksleliu, lenteliu is interneto, taip pat automatinio turinio, nuorodu internetiniu ir t.t.. Rodo tik taip pvz.: TURINY {TOC \o "1-2" \h \z }, internetinines nuorodas rodo {HYPERLINK "http://www.esparama.lt/ES_Parama/bpd_2004_2006m._medis/apie_bpd/files/BPD_2007-03-28.doc"}, puslapi irgi rodo ne skaicium o {PAGE} Nu nesuprantu ka pridirbau, gal kas zino ka as cia nustacius, visaip bandziau ir niekaip neatsistato  verysad.gif  4u.gif

Tai niekas nenori man padet g.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginaraima @ 2008 06 12, 08:20)
Tai niekas nenori man padet  g.gif  help.gif

norėčiau, bet tikrai nežinau kaip, su tuo niekada nesusidūriau unsure.gif
Atsakyti
Jau radau ax.gif
Jei kam nesimatys paveiksliuko worde, tai reikia eiti į tools->options->view->nuimti varnelę nuo picture placeholders
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 18 birželio 2008 - 08:53
Gal galėtų kas nors pagelbėti help.gif
Turiu susimaketavusi keturis A4 formato lapus su paveiksliukais, tekstu ir pan. Man reikia atsispausdinti ant A3, kai pakeičiu formatą negaliu sukelti teksto ir paveiksliukų, kad būtu 1-4 psl. ir 2-3. Gal žinote kaip nusikopijuoti? 4u.gif
Atsakyti
dalykas toks:
wordas ant kompo administratoriau userio veikia puikiai, ant kitų - kraunas, kraunas, bet neatsidaro. ką daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginaraima @ 2008 06 10, 07:57)
Sveiki, prisidirbau kazkokiu nesamonu word'e  doh.gif  , net nezinau kaip paaiskint  blush2.gif  , bet pabandysiu gal suprasit ir padesit atstatyt i normalia padeti. Problema ta, kad kazka nustaciau ir dabar nerodo man normaliai ikeltu paveiksleliu, lenteliu is interneto, taip pat automatinio turinio, nuorodu internetiniu ir t.t.. Rodo tik taip pvz.: TURINY {TOC \o "1-2" \h \z }, internetinines nuorodas rodo {HYPERLINK "http://www.esparama.lt/ES_Parama/bpd_2004_2006m._medis/apie_bpd/files/BPD_2007-03-28.doc"}, puslapi irgi rodo ne skaicium o {PAGE} Nu nesuprantu ka pridirbau, gal kas zino ka as cia nustacius, visaip bandziau ir niekaip neatsistato  verysad.gif  4u.gif

Pabandyk pažymėt tekstą ir paspaust dešinį pelės klavišą. Iššokusiam lange
Pasirink meniu Toggle Field Code
Turėtų padėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2008 06 19, 12:49)
Pabandyk pažymėt tekstą ir paspaust dešinį pelės klavišą. Iššokusiam lange
Pasirink meniu Toggle Field Code
Turėtų padėti.  4u.gif

Aciu 4u.gif bet tai tik laikinai padeda ir sitaip as ir spaudineju kas kart kai is naudo dokumenta atidarau doh.gif
Atsakyti
pagalbos help.gif gal gali man kas pasakyti,kodel isjungiant kompiuteri kol issijungia reikia laukti kokias 5 min,kiai ijungiu iki pusvalandzio viskas greit issijungia jei ilgiau tai jau problema.virusu nera.aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2008 06 27, 20:41)
pagalbos help.gif gal gali man kas pasakyti,kodel isjungiant kompiuteri kol issijungia reikia laukti kokias 5 min,kiai ijungiu iki pusvalandzio viskas greit issijungia jei ilgiau tai jau problema.virusu nera.aciu uz atsakymus 4u.gif

Populiariausias atasakymas būna - motininė plokštė pareina doh.gif Gal jis pas tave labai daug updatinimų daro, automatiškai? Gal atmintis labai užkrauta? Pabandyk pravalyti - nuotraukas, filmus iškelk, pažiūrėk gal kokių nereikalingų programų yra... Nes man atrodo kad čia jo kietas diskas streikuoja - ar labai senas kompas?
Atsakyti