Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Sveikos mamytes 4u.gif ,

Parasiau darbe ataskaita 4u.gif ir kai jau atspausdinau prasidejo su wordu x-failai... dokumentas kompe visas grazus ir tvarkingas, o atspausdinus vienam lape (is 30psl) juodas bruksnys vertikalus per lapa piesiasi.. doh.gif g.gif doh.gif
Gal kas zinote kame cia reikalas ir kaip ta bruksni panaikinti? 4u.gif
Buciau ypatingai labai dekinga uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2008 04 10, 09:54)
Sveikos mamytes 4u.gif ,

Parasiau darbe ataskaita  4u.gif ir kai jau atspausdinau prasidejo su wordu x-failai... dokumentas kompe visas grazus ir tvarkingas, o atspausdinus vienam lape (is 30psl) juodas bruksnys vertikalus per lapa piesiasi.. doh.gif  g.gif  doh.gif
Buciau ypatingai labai dekinga uz atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Printerio tonerį(dažus) pakeisk, o šiaip aš tėvelis(gal neturėjau teisės atsakyti ?).
Atsakyti
pradingo eilute virsuj, kur reguliuojasi teksto plotis. kaip grazinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 04 10, 20:36)
pradingo eilute virsuj, kur reguliuojasi teksto plotis. kaip grazinti?  4u.gif

radau pati 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif o tai man niex nenori padėti? blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2008 04 10, 09:54)
Sveikos mamytes 4u.gif ,

Parasiau darbe ataskaita  4u.gif ir kai jau atspausdinau prasidejo su wordu x-failai... dokumentas kompe visas grazus ir tvarkingas, o atspausdinus vienam lape (is 30psl) juodas bruksnys vertikalus per lapa piesiasi.. doh.gif  g.gif  doh.gif
Buciau ypatingai labai dekinga uz atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

g.gif na jei lazerinis spausdintuvas tai toneri isemus ir ji "pakracius" dar galima ir atspausdinti kokius 5 lapus, bet problema yra tame kad jau dazai baigiasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 04 10, 10:00)
Printerio tonerį(dažus) pakeisk, o šiaip aš tėvelis(gal neturėjau teisės atsakyti ?).

Jeigu butu kas blogai su printerio toneriu tai buksni brauktu ant viso dokumento tu visu trisdesimt lapu o ne tik ant antro puslapio... blush2.gif

O sito x-failo dokumente panaikinti nepavyko. Bet perkeliau tik ta viena keista puslapi i nauja dokumenta ir atspausdina viska puikiai be bruksnio g.gif doh.gif

Tai va nesupratau kame reikalas buvo, bet ataskaita pateikiau tvarkinga drinks_cheers.gif 4u.gif

Atsakyti
Labai prasau padekit, nes jau baigiu isprotet sededama prie kompo doh.gif
Kompe irasytas 2007 ofisas ir man reikia paruost nedidele knygute. Kaip padayt, kad puslapiai butu numeruojami isoreje (outside)? Sedziu jau kazi kiek laiko, bet niekaip nepadarau frusty.gif
Atsakyti
Ofisas lietuviškas? Jei taip, tuoj papasakosiu kaip viską padaryti biggrin.gif (tik pas mane 2000 ofisai)

Pirmiausia atsidarius wordą, spustelk du kartus ant kairiosios liniuotės, atsidarys lentelė Puslapio parametrai, ten pasirink kortelę Paraštės, ten, virš nurodyto lapo maketo, išsiskleisk užrašus ir pasirink kad būtų Veidrodinis paraščių atspindys, vėliau pasirink koki popieriaus dydį naudosi kortelėje popierius ir spausk Gerai. Tada, Įterpimas -> Puslapių numeriai ir toje lentelėje, kur galima pasirinkti kokioje pusėje nori, kad būtų tavo numeris, atsiranda nauja pasirinktis, išorėje. Jį ir pasirink 4u.gif

Tikiuosi viską aiškiai papasakojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 18 balandžio 2008 - 13:33
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 18, 14:27)
Ofisas lietuviškas? Jei taip, tuoj papasakosiu kaip viską padaryti  biggrin.gif (tik pas mane 2000 ofisai)

Pirmiausia atsidarius wordą, spustelk du kartus ant kairiosios liniuotės, atsidarys lentelė Puslapio parametrai, ten pasirink kortelę Paraštės, ten, virš nurodyto lapo maketo, išsiskleisk užrašus ir pasirink kad būtų Veidrodinis paraščių atspindys, vėliau pasirink koki popieriaus dydį naudosi kortelėje popierius ir spausk Gerai. Tada, Įterpimas -> Puslapių numeriai ir toje lentelėje, kur galima pasirinkti kokioje pusėje nori, kad būtų tavo numeris, atsiranda nauja pasirinktis, išorėje. Jį ir pasirink  4u.gif

Tikiuosi viską aiškiai papasakojau

Sirdingai dekinga, kad paaiskinai 4u.gif As panasiai ir dariau tik vat kai nustatau puslapiu numeracija man neismeta jokios lenteles ir niekur nerandu, kad rasytu "isoreje" g.gif
Kazkoks absurdas su tuo ofisu. O ka tas isoreje reiskia? Kaip mazdaug vizkas turi atrodyti? As pabandysiu gal kaip nors kitaip nustatyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2008 04 18, 14:42)
Sirdingai dekinga, kad paaiskinai  4u.gif  As panasiai ir dariau tik vat kai nustatau puslapiu numeracija man neismeta jokios lenteles ir niekur nerandu, kad rasytu  "isoreje"  g.gif
Kazkoks absurdas su tuo ofisu. O ka tas isoreje reiskia? Kaip mazdaug vizkas turi atrodyti? As pabandysiu gal kaip nors kitaip nustatyt  blink.gif

Prašom,

O čia vaizdinis paaiškinimas, gal aiškiau bus su tuo "išorėje"

http://perlhosting.n...3/d7986701.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 18 balandžio 2008 - 15:45
Na va, dabar aisku. Labai tau aciu uz pagalba aciuks.gif
Atsakyti