Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 04, 12:46)
Prieš darydama tai, ką nurodė grange  4u.gif  turi pažymėti visą tekstą ir spausti ctrl+A vienu metu

blush2.gif apie tokį dalyką, kad viską pažymėt jau nebepagalvojau kad reikia minėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 04, 14:59)
blush2.gif  apie tokį dalyką, kad viską pažymėt jau nebepagalvojau kad reikia minėt  blush2.gif

Ne visos tokios "proto bokštai" kaip mes mirksiukas.gif lotuliukas.gif Kai grįšiu namo, surašysiu tau kaip viską pasidaryti dėl to turinio. Darbe pas mane lietuviškas wordas, o namie angliškas
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 04, 15:14)
Ne visos tokios "proto bokštai" kaip mes  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  Kai grįšiu namo, surašysiu tau kaip viską pasidaryti dėl to turinio. Darbe pas mane lietuviškas wordas, o namie angliškas

aha, tik va tas "proto bokštas" neišmąsto, kaip reik tą nelemtą turinį padaryt ka nebemestų. su default ir nesigauna doh.gif jei turėsi minutę būt gerai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Įdedu žadėtą turinio stilių kūrimą. Kam bus įdomu pasimokyti siųskitės iš čia

Jei kas neaišku, klauskite 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

pasidariau dokumentą su exel, tačiau manęs paprašė jį atsiūsti padarytą su wordu.
Kai perkėliau šį dokumentą į wordą matosi tie stulpeliai ir eilutės.
Kai paspaudi zoom tai jų nesimato ir spauzdina be jų. O ką daryti jog nesimatytų normal režime. g.gif

Atsakyti
Lentelė -> Slėpti tinklelį

Table -> Hide Gridlines
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 06, 12:23)
Lentelė -> Slėpti tinklelį

Table -> Hide Gridlines

Aš šitą būdą išbandžiau ir dabar pakartojau, nepadeda.... cry.gif
Atsakyti
Pati ką tik išbandžiau šį būdą, viskas veikia. O tu prieš slėpdama tinklelį, pasižymėjai savo lentelę?
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 06, 13:10)
Pati ką tik išbandžiau šį būdą, viskas veikia. O tu prieš slėpdama tinklelį, pasižymėjai savo lentelę?

Pažymėjau. Aš seniau irgi taip pat nuimdavau tinklelį. Nesuprantu kas dabar atsitiko , jog nenusiima.
Atsakyti
Pabandyk trinti trintuku, kartais padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavyko, perkėlaiu iš naujo, ir kaip bebūtų keista - nusiėmė.

Kodėl iš pirmo karto taip neįvyko, liksiu nesužinojus.

Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2008 03 06, 12:43)
Aš šitą būdą išbandžiau ir dabar pakartojau, nepadeda.... cry.gif

remelius nudazyk balta spalva arba istrink nereikalingu langeliu eilutes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute: 15 kovo 2008 - 11:02