Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

o kas tie koluntitulai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 02, 20:47)
o kas tie koluntitulai? g.gif

tokia eilute kur kartojas kiekvienam psl, bet nlb atsimenu vardas pav...
Papildyta:
insi, gal moki? bigsmile.gif
Atsakyti
Kolontitulai arba antraštės tai -header and footer, viršutiniame meniu View

QUOTE(uckuduke @ 2008 03 02, 18:55)
tokia eilute kur kartojas kiekvienam psl, bet nlb atsimenu vardas pav...
Papildyta:
insi, gal moki? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grante: 02 kovo 2008 - 20:17
QUOTE(astute_k @ 2008 02 19, 18:45)
Kaip susikurti turinį
Ten parodyta filmuku. Viskas labai aišku thumbup.gif

Geras puslapis thumbup.gif
Aciu, aciu clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 02 22, 16:00)
Vel pagalbos prisireike. blush2.gif
Ismokau sulygiuot sonus, bet vienas lapas kazkodel ''neklauso'' mano komandos. Butent darbo turinio nelygiuoja.Idomu, kodel?
Pavyzdys sioks toks:

Turinys
Darbas.........................................................................3
Darbelis.......................................................................4
Darbukas....................................................................5

Kaip suprantu, tai cia to kursoriaus reiketu..O ar visuose vorduose jis buna?As jo nerandu, koks jo lietuviskas pavadinimas? blush2.gif

g.gif tai darant turinį automatinį, jei patys susilygiuoja gerai...

QUOTE(uckuduke @ 2008 03 02, 18:32)
baisiai reik pagalbos su referatu siandien doh.gif kaip koluntitulus padaryt ir paveikslelius itraukt i turini?

o čia jau atsakė, reik eit į view>header and footer , ir tam header bus tavo vardas pavardė..

aš tai dar dėl automatinio turinio norėjau paklaust. kai susižymiu teksto antraštes, na vienus pvz heading 1, kitus heading 3, ir kai jau darau turinį, tai tie pavadinimai pas mane darbe buvę pvz times 12, palieka Ariel 13 ir dar bold, tai padarius turinį reikia eit per naują per darbą ir juos atstatyt. gal kas žinot, ką reikia nustatyt, kad ir aliktų times 12 kaip ir buvo?
Wordas ne lietuviškas.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 03, 14:34)
aš tai dar dėl automatinio turinio norėjau paklaust. kai susižymiu teksto antraštes, na vienus pvz heading 1, kitus heading 3, ir kai jau darau turinį, tai tie pavadinimai pas mane darbe buvę pvz times 12, palieka Ariel 13 ir dar bold, tai padarius turinį reikia eit per naują per darbą ir juos atstatyt. gal kas žinot, ką reikia nustatyt, kad ir aliktų times 12 kaip ir buvo?
Wordas ne lietuviškas.

Heading nedaryk, jie yra užprogramuoti, kad būtų tokie dideli, geriau kurk naują stilių.
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 03, 16:04)
Heading nedaryk, jie yra užprogramuoti, kad būtų tokie dideli, geriau kurk naują stilių.

g.gif o tai kokį tada daryt? kad būtų skirtingas skyriams ir poskyriams?
Atsakyti
labai prašu nepatingekit patart kas žino, rašinejau Worde visada viskas ok buvo šiandien gi rašau rašau o man vis pabraikia kaip klaidas nors kalba teisingai nustatyta, ir rašau tikrai teisingai visus žodžius pabraukia ką daryt? padekit prašom patarkis, nu trukdo man nepatogu blush2.gif
Atsakyti
tools>language>set language įsitikink ar tikrai lietuvių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 04, 00:22)
tools>language>set language įsitikink ar tikrai lietuvių?  g.gif

tikrai tikrai, ir rašau tikrai teisingai, nesuprantu kad yra unsure.gif verysad.gif nervuoja nerealiai verysad.gif ai va dar nesamone pastebejau padarau lietuvių kalbą paspaužiu ok nu kaip ir priklauso viskas grižtu žiuriu vėl ang pasidariusi doh.gif kas negerai? kodėl lietuvių neužsifiksuoja? g.gif blink.gif nieko nekeičiau ankščiau viska liux buvo verysad.gif pedekit kas nors greičiau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zefira: 04 kovo 2008 - 12:18
Prieš darydama tai, ką nurodė grange 4u.gif turi pažymėti visą tekstą ir spausti ctrl+A vienu metu
Atsakyti
Jurate0111 atrodo galečiau tavę dabar išbučiočiau wub.gif wub.gif wub.gif ačiū ačiū ačiū tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif padejo thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif išgelbejai manę nuo pasiutimo unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zefira: 04 kovo 2008 - 12:59