Gal kas pagelbės?Niekaip nesurandu vieno nustatymo...
man reikia,kad tarpas tarp eilučių būtų šioks toks didesnis nei įprasta...Na,va,kad ir dabar matot kaip parašiau?
O reikia,kad rašai rašai,rašai ir rašai ir sekanti eilutė būtų ne iš kart,o truputuka
žemiau,beveik kaip dabar.va.čia,aišku,wordw man taip reikia...
p.s.ne į tema,bet matau naujų šypsniukų
man reikia,kad tarpas tarp eilučių būtų šioks toks didesnis nei įprasta...Na,va,kad ir dabar matot kaip parašiau?
O reikia,kad rašai rašai,rašai ir rašai ir sekanti eilutė būtų ne iš kart,o truputuka
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 27, 23:10)
Gal kas pagelbės?Niekaip nesurandu vieno nustatymo...
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 27, 23:18)
Word'e tarpai tarp eiluciu yra nustatomi naudojant Format -> Paragraph... langa. Jame susirask langeli, prie kurio parasyta Line spacing. Ten galima pakeisti kelis nustatymus: Single (vienas tarpas), 1.5 lines (1,5 tarpo), Double (dvigubas tarpas), At least (maziausias tarpas - reikia nurodyti tasku kieki desiniau esanciame langelyje), Exactly (tiksliai toks, koks nurodytas - reikia nurodyti tasku kieki desiniau esanciame langelyje), Multiple (gali nurodyti tik tarpu, kiek tik nori, t.y. 3 arba 5 ar kitaip). Pabandyk
sos... dar skubiai pagalbos prireikė..
kaip surašyt ant puslapių numeriukus?ta prasme,kaip sunumeruoti lapus?aišku reikia nuo dvejeto,kad pradėtų...
radau insert-page number
kaip surašyt ant puslapių numeriukus?ta prasme,kaip sunumeruoti lapus?aišku reikia nuo dvejeto,kad pradėtų...
radau insert-page number
QUOTE(spurrga @ 2005 12 02, 12:15)
Kaip pasidaryti Word'inio dokumento turinį, kad atsitojus ant vienos iš turinio antraščių galima būtų iš kart "nušokt" į atitinkamą dokumento vietą?
Dešiniu klavišu dokumente -> Insert Hyperlink->atsidaro aiškus sub-meniu -> pasirenkat ko Jums reikia -> nukreipiat linka bent kur!
kaip į dokumento lapą įterpti skyrių ?
man reikia, kad dokumente būtu 3 skyriai ir 3 lapai, t.y. kad kiekvienas skyrius turėtų po 1 lapą
man reikia, kad dokumente būtu 3 skyriai ir 3 lapai, t.y. kad kiekvienas skyrius turėtų po 1 lapą
kaip padaryti, kas sakinys, parasytas didziosiosmis raidemis, pasidarytu mazosiomis
QUOTE(vilnele @ 2005 12 20, 00:44)
kaip padaryti, kas sakinys, parasytas didziosiosmis raidemis, pasidarytu mazosiomis
Pasižymi tekstą, eini Format->Change Case... ir pasirenki į kokias raides pakeisti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 01 17, 15:01)
gal kas galit padet kaip sutvarkyt teksta na kad tarp zodziu nebutu dideliu tarpu pvz.: supermama supermama supermama supermama
kaip trini tarpa susijungia zodziai gal kaip nors eina patvarkyt nes visas tekstas toks isissketes na tikriausiai suprasit kokios pagalbos man reikia?
kaip trini tarpa susijungia zodziai gal kaip nors eina patvarkyt nes visas tekstas toks isissketes na tikriausiai suprasit kokios pagalbos man reikia?
Jei teisingai supratau tai pas tave dabar telsto lygiavimas justified. Reikia ji pakeist i left. Format -> Paragraph -> Pasirenki aligment left. Tik tada bus nelabai grazus desinys sonas.
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 01 17, 15:01)
gal kas galit padet kaip sutvarkyt teksta na kad tarp zodziu nebutu dideliu tarpu pvz.: supermama supermama supermama supermama
greičiausiai kopijavai tekstą iš kažkur į word'ą ir gavosi netvarkingas vaizdelis ( bandau spėt). Tokiu atveju įrankinėj apsukta p raidelę paspausk ir pamatysi tarp žodžių įvairių simbolių - tavo darbe turi būti tik taškelis tarp žodžių, o po tos "p" - nauja pastraipa.
Galbūt darbą rašydama naudojai "insert - break - page", tuomet tik tarp rašomo teksto ir "skyrimo" tarpą padaryk