Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Prašau padėkit!!!!!

Excel'yje susivedžiau įmonių pavadininmus, adresus (išskaidžiau kaip reikia ant voko rašyti). Kaip visa tai perkelti į Word'ą, kad gautųsi jau gražūs adresiukai ant voko??
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2007 12 11, 12:15)
Prašau padėkit!!!!!

Excel'yje susivedžiau įmonių pavadininmus, adresus (išskaidžiau kaip reikia ant voko rašyti). Kaip visa tai perkelti į Word'ą, kad gautųsi jau gražūs adresiukai ant voko??

Susiradau ir pasidariau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2007 12 11, 14:46)
Susiradau ir pasidariau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Worde yra tokia puiki funkcija Mail Merge...

tai ji adresus iš to Excel gali imti ir iškart spausdinti vieną po kito, o Word šablonas tik vienas.
Atsakyti
sveikutės
kaip reikia padaryti turinį, kad ant jo paspaudus ctrl ir pelę atsirandi reikiamam puslapyje? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2008 02 19, 16:14)
sveikutės
kaip reikia padaryti turinį, kad ant jo paspaudus ctrl ir pelę atsirandi reikiamam puslapyje? ax.gif  4u.gif

Paskaityk visa tema, tikrai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 02 19, 16:16)
Paskaityk visa tema, tikrai buvo mirksiukas.gif

smile.gif RADAU, BET KAŽKODĖL TAI MAN NESIGAUNA verysad.gif
Darau taip : Insert-nuoroda-rodyklės ir sąrašai (pas mane lietuviškai)ir toliau nežinau ką daryti, kai paspaudžiu gerai, tai parenka į turinį ne pvz. Įvadas,o sekantį skyrių. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip susikurti turinį
Ten parodyta filmuku. Viskas labai aišku thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit paaiškint. Kodėl , kai pasidarau, kad formatuotu teksta abipusiai, man išskaido eilutę, kuri yra nepilna,pavyzdžiui:

as esu geras as esu geras as esu geras
as....................esu.......................geras

Parašiau taskelius, bet ten būna tuščia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 20 vasario 2008 - 00:44
QUOTE(deltadu @ 2008 02 20, 00:40)
Gal galit paaiškint. Kodėl , kai pasidarau, kad formatuotu teksta abipusiai, man išskaido eilutę, kuri yra nepilna,pavyzdžiui:

Todel kad formatuoji abipusiai todel taip ir isskirsto.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 02 20, 10:00)
Todel kad formatuoji abipusiai todel taip ir isskirsto.

Tai ka man daryt, kad butu abu sonai lygus? g.gif
Papildyta:

Ir kodel taip padaro tik kai kuriuose mano rasomuose lapuose?? Kitur normaliai sulygiuoja..
Atsakyti

Tiesog pastraipos pabaigoj yra sudėti ne enter ženklai, o Shift+enter. Tikriausiai tekstas kopijuotas iš interneto. Kaip greit tai sutvarkyt, deja, nežinau. Žinau tik lėtą būdą. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2008 02 20, 13:25)
Tiesog pastraipos pabaigoj yra sudėti ne enter ženklai, o Shift+enter. Tikriausiai tekstas kopijuotas iš interneto. Kaip greit tai sutvarkyt, deja, nežinau. Žinau tik lėtą būdą. sad.gif

Rasau rankomis, tikrai nekopijuoju. Esu visiskai zalia rasyme.Ir kai kuriuos psl. man gerai suformatuoja, o gal yra keletas, kuriuos isskaido. Matyt, pries pradedama rasyt ta lapa, busiu ka nors tokio netycia nustaciusi, kad man dabar neleidzia normaliai formatuot. Bet kas tai galetu buti.... g.gif verysad.gif

Ar jus manot, kad as turesiu perresyt tuos lapus is naujo? blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 20 vasario 2008 - 14:06