Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Nikusha @ 2007 12 04, 14:59)
Bandei  ax.gif
Viso lapo nenuspalvina, tik pvz. nupieštą apskritimą  unsure.gif

hmm nu aš ėmiau grynai tekstą tai man nuspalvina visą backgroundą, g.gif

nu va pvz pabandžiau, nusikopinau iš čia tekstą, padariau rutulius, va kas gaunas, ne taip tau reikia? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 04 gruodžio 2007 - 15:08
Jei nori viso lapo foną pakeisti, renkiesi Format - Background
Atsakyti
Ačiū ačiū thumbup.gif pavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKI , GAL DURNAI NUSKAMBĖS , BET KAIP APVERSTI PSL VORDE. TA PRASME IŠ VERTIKALAUS PADARYTI HORIZONTALŲ. PADĖKIT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza66 @ 2007 12 04, 17:07)
SVEIKI , GAL DURNAI NUSKAMBĖS , BET KAIP APVERSTI  PSL  VORDE. TA PRASME IŠ VERTIKALAUS PADARYTI HORIZONTALŲ. PADĖKIT blush2.gif

Rašyti galima ir mažosomis raidėmis. Puslapis vartosi per file-page setup-margins, ten pasirenki mo reikia.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 04, 17:27)
Rašyti galima ir mažosomis raidėmis. Puslapis vartosi per file-page setup-margins, ten pasirenki mo reikia.

Nu čia netyčia taip gavosi blush2.gif ax.gif .ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos 4u.gif
Kaip nupiešti dvigubą grafiką- kad jame būtų duomenys stulpeliais ir kiti duomenys linija? Ir viskas vienam paveikslėlyje... Atskirai nusibraižau, bet kaip uždėti vieną ant kito? g.gif
Tikiuosi greito atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza66 @ 2007 12 04, 17:07)
SVEIKI , GAL DURNAI NUSKAMBĖS , BET KAIP APVERSTI  PSL  VORDE. TA PRASME IŠ VERTIKALAUS PADARYTI HORIZONTALŲ. PADĖKIT blush2.gif

file page setup ir keisti paveiksliuka kur landscape ir poirtrait. Pasirinkti reikiama.
Atsakyti
Gal kas naudojates Palemono sriftu?Reikia pagalbos. Vietoj zenklu - kuoliukai.Kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 12 07, 12:57)
Gal kas naudojates Palemono sriftu?Reikia pagalbos. Vietoj zenklu - kuoliukai.Kodel? g.gif

Nu aš naudoju, bet pas mane viskas gerai. g.gif Iš VLKK siunteisi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 07 gruodžio 2007 - 12:02
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 07, 12:01)
Nu aš naudoju, bet pas mane viskas gerai.  g.gif Iš VLKK siunteisi ?

Taip,siunciausi is ten.Jeigu tas zenklas ar raide yra lietuviu kalboje - tai toki paraso, o jeigu ne - deda kuoliuka.Pav. yra tokia raide kaip c ,tik i kita puse atsukta.Tai nei vienos is tos serijos neparaso. As transkribuoju tarmini teksta, o ten,jeigu kas zinot,yra ivairiausiu "hieroglifu".Tai cia ju neatpazista ar kaip?AR pati kazka kompe padariau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 07 gruodžio 2007 - 13:08
QUOTE(deltadu @ 2007 12 07, 13:50)
Taip,siunciausi is ten.Jeigu tas zenklas ar raide yra lietuviu kalboje - tai toki paraso, o jeigu ne - deda kuoliuka.Pav. yra tokia raide kaip c ,tik i kita puse atsukta.Tai nei vienos is tos serijos neparaso. As transkribuoju tarmini teksta, o ten,jeigu kas zinot,yra ivairiausiu "hieroglifu".Tai cia ju neatpazista ar kaip?AR pati kazka kompe padariau... ax.gif

O bandei per Insert -> Symbol ?
Atsakyti