Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Monikutė @ 2007 11 27, 10:26)
Pasirenki Tools-Options, tada kortelėje General prie užrašo Measurement units pasirenki milimetrus arba centimetrus smile.gif

labai ačiū 4u.gif

Word pas mane LT, bet visteik atkapsčiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palaida Bala: 27 lapkričio 2007 - 11:16
Gal kas nors pades man.... Rasydama teksta padarau abipuse lygiuote ir tuo met tarp zodziu atsiranda labai dideli tarpai, na pvz:

stovi namas

na kazkas panasaus unsure.gif kaip padaryti, kad butu normalus tarpai? nes jeigu lygiuoti kaireje pastraipas, tuomet negraziai atrodo tekstas, o kaip lygiuoju abipuse, tada is vis kai kurie sakiniai kosmariski su tais tarpais schmoll.gif

kazkaip neiseina paodyti su tuo pavyzdziu bet gal suprasit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosyte: 27 lapkričio 2007 - 15:44
Sveiki. man reikia skubios jus pagalbos 4u.gif rasau teksta su wordu,ir jei randu kokiam zodyje klaida, uzejusi ant to zodzio istrinu klaida, bandau rasyt teisingai, bet negaliu nes zodis rasosi jau ant kito zodzio. arba pvz parasau teksta. ir noriu kur viduryje iterpt kita sakini, tai as jo negaliu parasyt, nes naujas sakinys trina senaji.tai kaip padaryt, kad kad galeciau irasyt sakini neisrinus tai kas jau parasyta. na gal as nelabai aiskiai isdesciau savo klausima blush2.gif bet tikiuosi padesit...nes man skubiai reik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 11 28, 16:57)
ir noriu kur viduryje iterpt kita sakini, tai as jo negaliu parasyt, nes naujas sakinys trina senaji.
Eik
Tools>Options>Edit
ir nuimk varnele nuo Overtype mode
Atsakyti
QUOTE(nosyte @ 2007 11 27, 16:43)
Gal kas nors pades man.... Rasydama teksta padarau abipuse lygiuote ir tuo met tarp zodziu atsiranda labai dideli tarpai, na pvz:

stovi                                                                                    namas

na kazkas panasaus unsure.gif kaip padaryti, kad butu normalus tarpai? nes jeigu lygiuoti kaireje pastraipas, tuomet negraziai atrodo tekstas, o kaip lygiuoju abipuse, tada is vis kai kurie sakiniai kosmariski  su tais tarpais schmoll.gif

kazkaip neiseina paodyti su tuo pavyzdziu bet gal suprasit  rolleyes.gif

dabar supratau, nes ir man tas pats atsitiko. vis dar laukiam pagalbos 4u.gif gal pabandysiu pakartot klausim1 - tarkim, turiu tekstą - sulygiuoju abi puses, bet paskutinėj eilutė yra tik du žodžiai, tai tarp jų gaunasi didžiulis tarpas - vienas žodis eilutės pradžioj, o kitas - gale. ka daryt? verysad.gif
Atsakyti
pas mane rašant darbus ir ta bėda būna, aš kol kas sprendimo būdo neradau, tai kartais padeda kai ištrini žodžius ir vėl parašai per naują, arba tiesiog taip palieku o ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 29, 00:37)
pas mane rašant darbus ir ta bėda būna, aš kol kas sprendimo būdo neradau, tai kartais padeda kai ištrini žodžius ir vėl parašai per naują, arba tiesiog taip palieku o ką daryt?

man taip pat būna kai perkopinu teksta tada reik viršutinėje juostoje pasirinkti Show/Hide ir tada tekste ištrini ženkliukus kokie parodyti paveikslėlyje smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 29 lapkričio 2007 - 10:23
QUOTE(Pigalica @ 2007 11 28, 20:04)
Eik
Tools>Options>Edit
ir nuimk varnele nuo Overtype mode

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 11 29, 10:20)
man taip pat būna kai perkopinu teksta tada reik viršutinėje juostoje pasirinkti Show/Hide ir tada tekste ištrini ženkliukus kokie parodyti paveikslėlyje smile.gif

nu ačiū reiks bandyt kai kitą kart rašysiu, bet dabar pabandžiau bet kokį tekstą nukopijavus, tai man tų ženkliukų nerodo, o tarpai yra g.gif
Atsakyti
Ar įmanoma jau parengto dokumento lapo pagrindą nuspalvinti norima spalva? Bet visą visą lapą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 12 04, 13:34)
Ar įmanoma jau parengto dokumento lapo pagrindą nuspalvinti norima spalva? Bet visą visą lapą  ax.gif

o tai nebandei visko pasižymėti ir su tuo kibiriuku užspalvinti?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 04, 13:48)
o tai nebandei visko pasižymėti ir su tuo kibiriuku užspalvinti?

Bandei ax.gif
Viso lapo nenuspalvina, tik pvz. nupieštą apskritimą unsure.gif
Atsakyti