Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(groja @ 2007 11 14, 22:43)
aš panašiai kaip liūdnasis  pelėnas  verysad.gif . Nerandu redaktoriaus, kaip priversti kompą tikrinti tekstą ir rodyti klaidas?

Nu pas mane irgi netikrina teksto, tik man reikia, kad vokiečių kalbos teksą tikrintų, seniau tikrino, o dabar ne... g.gif
Gal kas padėsite 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino kokia programą kuri tekstą esantį JPEG formate t.y. nuotraukoje konvertuotu i koki tekstini formatą pvz.: Word
Ačiū už pasiūlymus
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 11 24, 14:46)
Gal kas žino kokia programą kuri tekstą esantį JPEG formate t.y. nuotraukoje konvertuotu i koki tekstini formatą pvz.: Word
Ačiū už pasiūlymus

ABBYY Fine reader.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 24, 14:49)
ABBYY Fine reader.

Katik į toki klausimą atsakiau kitoje temoje.
Nesuprantu, kam uždavinėti klausimą per kelias temas.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 11 24, 14:55)
Katik į toki klausimą atsakiau kitoje temoje.
Nesuprantu, kam uždavinėti klausimą per kelias temas.

Kad gauti atsakyma biggrin.gif juk tinka ir prie vienos temos ir prie kitos tai ir uzdaviau juk ne visi tokie geruciai ir lankosi visose išeilės temose

Ačiū už atsakymus 4u.gif

Atsakyti
merytes kodel nieks man nepadedat 4u.gif
gal turi but koks konverteris ar kaip referata rasant wordu galima butu padaryt ir exeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2007 11 24, 19:47)
merytes kodel nieks man nepadedat 4u.gif
gal turi but koks konverteris ar kaip referata rasant wordu galima butu padaryt ir exeliu smile.gif

rašant wordu galima ikelti exelio lentele
insert object.... (jeigu jau sukurtas ekselio failas tai create from file ir per browse pasirenki kur tas failas randasi ) jei kuri nauja tai create new pasirenki microsoft excel worksheet
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 24, 17:58)
rašant wordu galima ikelti exelio lentele
insert object....  (jeigu jau sukurtas ekselio failas tai    create from file    ir per browse pasirenki kur tas failas randasi ) jei kuri nauja tai create new pasirenki microsoft excel worksheet

aita tai zinau
bet kaip padaryt vienoj papkej referata ir exel ir word
blush2.gif tipo du turi but verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2007 11 24, 20:51)
aita tai zinau
bet kaip padaryt vienoj papkej referata ir exel ir word
blush2.gif tipo du turi but  verysad.gif

nu tai dar lengviau padarai su wordu paskui su ekseliu ir sumeti į vieną papke . arba aš blondinas blink.gif
Atsakyti
kaip pakeisti puslapio parametrus, kad paraštes matuotų milimetrais o ne "kabutėmis"? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 24, 21:38)
nu tai dar lengviau padarai su wordu paskui su ekseliu ir sumeti į vieną papke . arba aš blondinas blink.gif

nea nepprastai smile.gif
ner reik abieju failu abiejuose formatuose ir juos dar kazkaip sujungt i viena doh.gif vat as tai blondine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaida Bala @ 2007 11 26, 19:50)
kaip pakeisti puslapio parametrus, kad paraštes matuotų milimetrais o ne "kabutėmis"? doh.gif

Pasirenki Tools-Options, tada kortelėje General prie užrašo Measurement units pasirenki milimetrus arba centimetrus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 27 lapkričio 2007 - 09:27