Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Gal padėtumėt man,worde yra dokumentas na jis padarytas su visokiausiais "navarotais" o man jį reikia paredaguot'kad tvarkingas būtų,tarp žodžių padaryti didžiausi tarpai,kaip man padaryt,kad būtų tik vienas tarpelis,juk kaip nors galim padaryt,kad visi tarpai būtų normalus,nes tas dok 14psl.negi kiekvieną reik atskirai trainioti
Tikiuos supratot,ko norėjau paklausti smile.gif
Atsakyti
geras klausimas aišku biggrin.gif kiek man teko, tai visą laiką trindavau rankiniu būdu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2007 11 08, 21:19)
geras klausimas aišku  biggrin.gif kiek man teko, tai visą laiką trindavau rankiniu būdu doh.gif

Geras,tik 14psl biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ermelinda,2007 11 08, 19:23]
Gal padėtumėt man,worde yra dokumentas na jis padarytas su visokiausiais "navarotais" o man jį reikia paredaguot'kad tvarkingas būtų,tarp žodžių padaryti didžiausi tarpai,kaip man padaryt,kad būtų tik vienas tarpelis,juk kaip nors galim padaryt,kad visi tarpai būtų normalus,nes tas dok 14psl.negi kiekvieną reik atskirai trainioti

smile.gif Tai gal ten lygiavimas uzdetas centralizuotas..?
Pazymek visa texta:
Pabandyk nueiti i format-> paragraph ir pasirinkti general kita lygiavima
o line spacing pasirink single..

O gal tau textas eina stulpeliu ir kaip tu nori isplesti tai tau ta texta reik sutraukinet..?
Atsakyti
[quote=uogytee,2007 11 08, 22:48]
[quote=ermelinda,2007 11 08, 19:23]

smile.gif Tai gal ten lygiavimas uzdetas centralizuotas..?
Pazymek visa texta:
Pabandyk nueiti i format-> paragraph ir pasirinkti general kita lygiavima
o line spacing pasirink single..

O gal tau textas eina stulpeliu ir kaip tu nori isplesti tai tau ta texta reik sutraukinet..?
[/quote]
Nu,kad ne stulpeliu,pabandysiu įkelt gabaliuką,aišku,jei išeis blush2.gif Vokiečiai derybininkai garsėja ypač kruopščiu pasirengimu.
Taip pat plačiai žinoma, jog pajutę spaudimo taktiką jie atkakliai laikosi savo. Prieš nuspręsdami vokiečiai

Papildyta:
QUOTE(ermelinda @ 2007 11 09, 23:20)
Nu,kad ne stulpeliu,pabandysiu įkelt gabaliuką,aišku,jei išeis blush2.gif Vokiečiai    derybininkai    garsėja    ypač    kruopščiu    pasirengimu.
Taip    pat    plačiai    žinoma,    jog    pajutę    spaudimo    taktiką    jie    atkakliai    laikosi    savo.    Prieš    nuspręsdami    vokiečiai

nu va,neišėjo, įkėlė su normaliais tarpais
Atsakyti
nu ir prirasiau as cia doh.gif ,papildyme isejo su tarpais
Papildyta:
Isejo biggrin.gif Edit-Replace biggrin.gif
Atsakyti
HEEElllPPPPP
na niekada negalėjau pagalvoti, kad man tikrai wordo pelei, iškils tokia bėda
o bėda ištiko netikėtai - nugriuvo ant mano nabagiškos galvos open ofisas, na negaliu, keikiuosi, keikiuosi, mėtau jį pro langą ir vėl surenku, nes gi dirbti tai reikia

didžiausia bėda, netikrina lietuvių gimtosios kalbos
ar įmanoma jį priversti elgtis kaip žmogui, t.y. tfu, kaip wordui...???? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
aš panašiai kaip liūdnasis pelėnas verysad.gif . Nerandu redaktoriaus, kaip priversti kompą tikrinti tekstą ir rodyti klaidas?
Atsakyti
aš kažkokią nuorodą radau pasiknisusi, rytoj bandysiu suleisti, jeigu nepavysk, prašysiu kalėdų senelio, kad man padovantoų bent jau patį minimaliausią legalų ofisą...
Atsakyti
trūksta pas jus juodų avių, pas mane iš pradžių buvo, paskiau vėl dingo, bet susinstaliavau tildę, tą žodyną`, ir viskas normaliai, vėl pradėjo tikrinti ,
Atsakyti
sukišau open ofisui lietuviškumą, ale proto jam tai nepridėjo
tikrina... bet šiaip durna programa, nepatinka man, kad ir nemokama...
Atsakyti
sveikos kas gal man galesit padeti
man reik referara padaryt taip kad jis atsidarytu ir kaip exel ir kaip word
tipo vienoj ppkej abu bet kuti nori ta atidarai kaip juos sujungt smile.gif
Atsakyti