Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 02, 05:53)
O kas tas kolantitulas?
Ar tas tekstas suskirstytas stulpeliais? Jei taip, tai aišku, kodėl lapą dalina į dvi dalis. Tada paprasčiausiai ties Turiniu, Įvadu ir pan. reikėtų padaryti, kad būtų vienas stulpelis. Bet jei nėra stulpelių, tada nesuprantu, kas ten darosi.

Kolantitulas-tai lapo viršus ir apačia 4u.gif
Ne ten stulpelių nėra schmoll.gif bet aš kaip suprantu man neatitinka lapais,nes šone yra toks mažas mažas kvadratukas (na gal kaip ir puslapio lūžio vieta g.gif ) tai manau man jie nesutampa ir todėl taip gaunasi doh.gif bet kad niekad taip nebūdavao,o gal čia WORDO versijos skiriasi,nes pas mane tai sena ir todėl šitaip gaunasi cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 11 02, 12:39)
Kolantitulas-tai lapo viršus ir apačia  4u.gif
Ne ten stulpelių nėra  schmoll.gif  bet aš kaip suprantu man neatitinka lapais,nes šone yra toks mažas mažas kvadratukas (na gal kaip ir puslapio lūžio vieta  g.gif  ) tai manau man jie nesutampa ir todėl taip gaunasi  doh.gif  bet kad niekad taip nebūdavao,o gal čia WORDO versijos skiriasi,nes pas mane tai sena ir todėl šitaip gaunasi cry.gif

Gali būti del senos versijos.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 02, 13:56)
Gali būti del senos versijos.

Pavargau bet vistiek susitvarkiau ir viskas dabar gerai thumbup.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 02 lapkričio 2007 - 18:14
Help 4u.gif
Kaip reikia nuimti puslapiu numeravima Worde? unsure.gif
(perskaiciau puse temos bet neradau)
Atsakyti
QUOTE(Žemuogė @ 2007 11 03, 13:02)
Help  4u.gif
Kaip reikia nuimti puslapiu numeravima Worde?  unsure.gif
(perskaiciau puse temos bet neradau)

ūkiškai paiškinsiu blush2.gif paspaudi keletą kartų ant skaičiaus kur numeruoja ir kai pasižymi ištrini. turėtu nelikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 03, 12:25)
ūkiškai paiškinsiu blush2.gif  paspaudi keletą kartų ant skaičiaus kur numeruoja ir kai pasižymi ištrini. turėtu nelikt  mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 03, 13:25)
ūkiškai paiškinsiu blush2.gif

O tą ūkį sudaro:
1. Juodas katinas - 1 št.
2. Pelė degu - 1 št.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, o man įdomu kas per daiktas tos makrokomandos blush2.gif Gal kas galit papasakot?
Atsakyti
[COLOR=red]HELP

reikia apatiniame kolonitule parasyti varda 3 lapuose, o 4-tame nereikia kad jis butu, zodiu vardas dedasi visuose is karto ir trinasi visuose is karto

ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Redi @ 2007 11 06, 22:13)
[COLOR=red]HELP

reikia apatiniame kolonitule parasyti varda 3 lapuose, o 4-tame nereikia kad jis butu, zodiu vardas dedasi visuose is karto ir trinasi visuose is karto

ka daryt?

Daryti reikia taip:

Tą puslapį kuriame reikia kitokių kolontitulų reikia atskirti į atskirą sekciją (Section).

Tai daroma taip: Insert -> Break ir tada Section grupėje pasirinkti New Page.

jei reikia kad ketvirtas puslapis būtų atskirtas kaip nauja sekcija, tada reikia šį veiksmą daryti trečio puslapio pabaigoje. (Jei trečio puslpaio pabaigoj yra Page Brake, jį reikia panaikinti.)

Tada kai atskiriate ketvirtą puslapį į atskirą sekciją, spaudžiate View -> Header and Footer ir atsiradusioje lentelėje galite vaikščioti tarp atskirų sekcijų kolontitulų su user posted image ir user posted image mygtukais.

Kai norėsite pakeisti sekcijos kolontitulą, įsitikinkite, kad mygtukas "Link to previous" nėra įjungtas, nes taip visiems pakeisite.

Atsakyti
AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2007 11 05, 16:22)
Sveiki, o man įdomu kas per daiktas tos makrokomandos blush2.gif  Gal kas galit papasakot?

Tarkim jums reikia kažkokią veiksmų seką atlikti daug kartų. Įrašant makrokomandą nurodoma ta veiksmų seka (t. y. pasirinkus "Įrašyti naują makrokomandą" veiksmų seka atliekama vieną kartą) ir po to, kai kur nors kitoje vietoje prireikia pakartoti tą veiksmų seką renkamės "Makrokomandos" ir pasirinkę iš sąrašo reikalingąją įvykdome. Programa pati atlieka reikiamus veiksmus. Jei dažnai naudojame kurią nors makrokomandą, kad nereikėtų kiekvieną kartą eiti per meniu, galima pasidaryti paleidimo mygtukus, arba priskirti sparčiuosius klavišus ir tada makrokomanda bus ivykdyta paspaudus mygtuką ar sparčiuosius klavišus. Makrokomandos tekstą galima redaguoti "rankiniu būdu", bet tam reikia bent minimaliai išmanyti VisualBasic programavimo kalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 08 lapkričio 2007 - 10:55