QUOTE(Kelsey @ 2007 11 01, 22:52)
sveiki, kai spaudziu tols -> spelling and gramar ismeta lentele bet joje nustayta prancuzu kalba
bandau perstatyt i lietuviu, bet uzdarau langa, atidarau ji ir vel nustatyta prancuzu kalba
Tai gal prancūzų kalba nustatyta kaip "Default"? Pabandyk pasižymėti lietuvių kalbą ir paspausti "Default". O jei yra parašytas tekstas ir keiti kalbą, ar pasižymi prieš tai tekstą?
Papildyta:
QUOTE(Kaliteja @ 2007 11 02, 00:20)
Labukas.
Noriu pagalbos,nes niekaip nesigauna pačiai rasti.
Dėstytoją prašė darbą su diskeliu pristatysti,o aš darbą gavau,tik jei jo nenukopinsiu į savo naują Wordinį dokumentą tai rodo kas autorius
o kai noriu tai padaryti ir suklijuoti,tai man problema kad nustačius psl. jis po kolantitulu na kaip ir sumažina tą pirmą juostą o toliau viskas gerai.
Man reikia parašytu Turinys, Įvadas ir t.t kad būtų per vidurį o aš to padaryti negaliu,nes būtent toje vietoje jis padalina lapą į dvi dalis ir aš niekaip nesuprantu
mėginau tik temą kopinti o po to pati darašyti,bet vistiek tas pats,o taip tyngisi dabar viską perrašinėti.
Gal suprasite kame bėda
O kas tas kolantitulas?
Ar tas tekstas suskirstytas stulpeliais? Jei taip, tai aišku, kodėl lapą dalina į dvi dalis. Tada paprasčiausiai ties Turiniu, Įvadu ir pan. reikėtų padaryti, kad būtų vienas stulpelis. Bet jei nėra stulpelių, tada nesuprantu, kas ten darosi.