Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(astute_k @ 2007 10 08, 09:46)
bird, du kartus spragtelėk pele tarp dviejų lapų (tam sudūrime) ir tarpas padidėja.
Tikiuosi padės 4u.gif

aciu labai labai 4u.gif blush2.gif padejo smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika gal galėsit padėti reikalas yra toks kad iš skaidrių t.y. PowerPointo reik man persikelti viska i Worda gal kas žino kaip tai padaryti? Lapų yra begalo daug tai po viena lapelį persikelti nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 10 24, 10:08)
Sveika gal galėsit padėti reikalas yra toks kad iš skaidrių t.y. PowerPointo reik man persikelti viska i Worda gal kas žino kaip tai padaryti? Lapų yra begalo daug tai po viena lapelį persikelti nesinori  ax.gif

Kiek man yra žinoma paprasto būdo nėra. Reikia ieškoti internete kokio nors "ppt to doc" konverterio.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 10 26, 08:34)
Kiek man yra žinoma paprasto būdo nėra. Reikia ieškoti internete kokio nors "ppt to doc" konverterio.

Ačiū aš galvojau kad tiesiog nežinau kaip tai galima būtų padaryti
ieškosiu kitų būdų
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 10 24, 10:08)
Sveika gal galėsit padėti reikalas yra toks kad iš skaidrių t.y. PowerPointo reik man persikelti viska i Worda gal kas žino kaip tai padaryti? Lapų yra begalo daug tai po viena lapelį persikelti nesinori  ax.gif

Su ABBYY FineReader'iu konvertuok.
Atsakyti
Gal kas galėtų padėtų blush2.gif
Kaip suskaičiuoti simbolius su ar be tarpų Word dokumente? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2007 10 26, 23:32)
Gal kas galėtų padėtų blush2.gif
Kaip suskaičiuoti simbolius su ar be tarpų Word dokumente? g.gif  g.gif

Tools ->Word count
Atsakyti
Labai labai ačiū 4u.gif
lietuviškai tai būtų : Įrankiai ->spaudos ženklų apskaita mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija*: 29 spalio 2007 - 13:22
Gal kas zino is kur parsisiusti lietuviska wordo versija? ax.gif
Atsakyti
sveiki, kai spaudziu tols -> spelling and gramar ismeta lentele bet joje nustayta prancuzu kalba doh.gif bandau perstatyt i lietuviu, bet uzdarau langa, atidarau ji ir vel nustatyta prancuzu kalba verysad.gif
Atsakyti
Labukas.
Noriu pagalbos,nes niekaip nesigauna pačiai rasti.
Dėstytoją prašė darbą su diskeliu pristatysti,o aš darbą gavau,tik jei jo nenukopinsiu į savo naują Wordinį dokumentą tai rodo kas autorius blush2.gif o kai noriu tai padaryti ir suklijuoti,tai man problema kad nustačius psl. jis po kolantitulu na kaip ir sumažina tą pirmą juostą o toliau viskas gerai.
Man reikia parašytu Turinys, Įvadas ir t.t kad būtų per vidurį o aš to padaryti negaliu,nes būtent toje vietoje jis padalina lapą į dvi dalis ir aš niekaip nesuprantu doh.gif mėginau tik temą kopinti o po to pati darašyti,bet vistiek tas pats,o taip tyngisi dabar viską perrašinėti.
Gal suprasite kame bėda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 11 01, 22:52)
sveiki, kai spaudziu tols -> spelling and gramar ismeta lentele bet joje nustayta prancuzu kalba  doh.gif  bandau perstatyt i lietuviu, bet uzdarau langa, atidarau ji ir vel nustatyta prancuzu kalba verysad.gif

Tai gal prancūzų kalba nustatyta kaip "Default"? Pabandyk pasižymėti lietuvių kalbą ir paspausti "Default". O jei yra parašytas tekstas ir keiti kalbą, ar pasižymi prieš tai tekstą?
Papildyta:
QUOTE(Kaliteja @ 2007 11 02, 00:20)
Labukas.
Noriu pagalbos,nes niekaip nesigauna pačiai rasti.
Dėstytoją prašė darbą su diskeliu pristatysti,o aš darbą gavau,tik jei jo nenukopinsiu į savo naują Wordinį dokumentą tai rodo kas autorius  blush2.gif  o kai noriu tai padaryti ir suklijuoti,tai man problema kad nustačius psl. jis po kolantitulu na kaip ir sumažina tą pirmą juostą o toliau viskas gerai.
Man reikia parašytu Turinys, Įvadas ir t.t kad būtų per vidurį o aš to padaryti negaliu,nes būtent toje vietoje jis padalina lapą į dvi dalis ir aš niekaip nesuprantu  doh.gif  mėginau tik temą kopinti o po to pati darašyti,bet vistiek tas pats,o taip tyngisi dabar viską perrašinėti.
Gal suprasite kame bėda  4u.gif

O kas tas kolantitulas?
Ar tas tekstas suskirstytas stulpeliais? Jei taip, tai aišku, kodėl lapą dalina į dvi dalis. Tada paprasčiausiai ties Turiniu, Įvadu ir pan. reikėtų padaryti, kad būtų vienas stulpelis. Bet jei nėra stulpelių, tada nesuprantu, kas ten darosi.
Atsakyti