Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(jufka @ 2007 09 14, 09:51)
lotuliukas.gif pats kaip suprantu piratas ir kitus dar kaltina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

rolleyes.gif - visi mes iš to paties molio biggrin.gif (kur aš tau mokėsiu už ofisą 1200 Lt).
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 14, 09:59)
rolleyes.gif - visi mes iš to paties molio  biggrin.gif (kur aš tau mokėsiu už ofisą 1200 Lt).

drinks_cheers.gif Kam mėtyti pinigus, kai galima vską internete rasti thumbup.gif
Atsakyti
Skaityti tekstą, parašytą šveplai - tai kaip skaityti užrašytą šūdu ant sienos: lyg ir suprantama viskas, ir vis tiek nemalonu.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu kaip man patiko! Išspausdinčiau ir pakabinčiau klasėje ant durų (aš informatikos mokytoja), bet bijau, kad iš darbo išmes...
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 09 14, 12:44)
drinks_cheers.gif Kam mėtyti pinigus, kai galima vską internete rasti  thumbup.gif

Nu jo, juk ir per nagus niekas nemuša. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga246 @ 2007 09 14, 13:32)
Skaityti tekstą, parašytą šveplai - tai kaip skaityti užrašytą šūdu ant sienos: lyg ir suprantama viskas, ir vis tiek nemalonu.

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nu kaip man patiko! Išspausdinčiau ir pakabinčiau klasėje ant durų (aš informatikos mokytoja), bet bijau, kad iš darbo išmes...

Tai galima perfrazuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 14, 16:27)
Nu jo, juk ir per nagus niekas nemuša.  biggrin.gif
Papildyta:

Tai galima perfrazuoti.  biggrin.gif

Sudiekite kur firmoje ar mokykloje, tai ne tik per nagus muš biggrin.gif

Frazė labai teisinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 15, 18:01)
Sudiekite kur firmoje ar mokykloje, tai ne tik per nagus muš biggrin.gif

Kalbame apie asmeninį naudojimą(turiu ir firmoje įsirašęs, kol kas negavau rolleyes.gif ).
Atsakyti
Na, matyt Jūsų firma dar nebuvo tikrinta, bet kiek girdėjau statistikose, nemažai Jūsų bendraminčių jau moka baudas :]
Atsakyti
Prisėdau prie tokio kompo kur nėra Wordo programos blink.gif o man jo labai skubiai reikia, gal galėtumėt kas pagelbėt iš kur galėčiau greitai parsisiųst programą 4u.gif labai skubu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2007 09 19, 17:13)
Prisėdau prie tokio kompo kur nėra Wordo programos blink.gif o man jo labai skubiai reikia, gal galėtumėt kas pagelbėt iš kur galėčiau greitai parsisiųst programą 4u.gif labai skubu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Greitai gali parsisisti openoffice nemokama iš čia.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 19, 20:11)
Greitai gali parsisisti openoffice nemokama iš čia.

Labai tau ačiū 4u.gif dar nemačiau kompo be ofiso programų blink.gif o kai labiausiai prisireikė, še tau staigmenėlė doh.gif labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu kas atsitiko, bet berasant dingo vertikali linuote, dabar visas tekstas eina per lapus be jokiu tarpu (na tarp lapu siaip buna tarpai tiek virsuj tiek apacioj, o dabar nera) ir nesuprantu kur problema verysad.gif

va taip atrodo situacija
http://i175.photobuc.../P9078992-1.jpg
Atsakyti
bird, du kartus spragtelėk pele tarp dviejų lapų (tam sudūrime) ir tarpas padidėja.
Tikiuosi padės 4u.gif
Atsakyti