Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(arite @ 2005 05 31, 16:29)
Ne, mes nesusikalbam  doh.gif
Turiu sąrašą su 1000 duomenų , pagal juos reik išsiųst 1000 laiškų. Kiekvinam laiške duomenys tik iš vienos eilutės, Pavardė, to žmogaus adresas ir jo skola.
Pvz. Jonaičiui juk nesiųsiu Petraičio duomenų ir atvirkščiai.
Žinau, kad galima susikurt formą, nurodyt kur ką reikia iterpt ir Wordas pats ima duomenis iš Excel lentelės ir įterpia. Visas laiškų parašymas užtrunka keletą minučių. ax.gif

Jei gerai atsimenu, tai Worde reikia eit į Tools->Mail Merge.
Atsakyti
QUOTE(jurgitask @ 2005 06 01, 13:31)
Jei gerai atsimenu, tai Worde reikia eit į Tools->Mail Merge.

taip, tai būtent ta funkcija. Tada pasirenki letters ir toliau darai pagal nurodymus.
Atsakyti
kaip padaryti, kad kiekvienam puslapy leistų dėti skirtingas išnasas? Panaudojau header and footer, tai ką įrašau čia, matosi kiekvienam puslapyje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2005 08 06, 00:43)
kaip padaryti, kad kiekvienam puslapy leistų dėti skirtingas išnasas? Panaudojau header and footer, tai ką įrašau čia, matosi kiekvienam puslapyje blink.gif

Šiaip tai išnašoms tekste uždėti yra skirtos Word funkcijos Footnotes arba Endnotes. Jas rasite Insert -> Reference -> Footnote. Atsidariusiame lange galima pasirinkti vieną iš šių funkcijų bei pakeisti jų formatą. Footnotes išnašas deda puslapio apačioje, o Endnotes - teksto apačioje. Įterpiant išnašą, toje teksto vietoje, kurioje yra kursorius, užrašomas indeksas, toks pats indeksas rašomas apačioje ir prie jo galima rašyti pastabas.
Atsakyti
Dėkui. Dar vienas klausimas, padėkite:
Susidariau dokumento planą su tais visais headig1 heading2
Kaip man dabar rasyti tekstą į to plano dalis, kad vaizdas būtų normalus. žinau, kaip rasyti tekstą dokumento struktūros lange, bet pagal knyga, is kurios mokausi, pagrindinis tekstas dokumento struktūros lange rašomas retai, nes čia nerodoma, kaip šis tekstas atrodys spaudinyje ir šiame lange ribojamos teksto formavimo priemonės.
Prašau padėti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2005 08 08, 12:04)
Dėkui. Dar vienas klausimas, padėkite:
Susidariau dokumento planą su tais visais headig1 heading2
Kaip man dabar rasyti tekstą į to plano dalis, kad vaizdas būtų normalus. žinau, kaip rasyti tekstą dokumento struktūros lange, bet pagal knyga, is kurios mokausi, pagrindinis tekstas dokumento struktūros lange rašomas retai, nes čia nerodoma, kaip šis tekstas atrodys spaudinyje ir šiame lange ribojamos teksto formavimo priemonės.
Prašau padėti cry.gif

kažkaip sudėtingai paklausei, bet kaip supratau, tiesiog nori paprastą tekstą rašyt, tai ten kur styles - pasirink normal ir rašyk ax.gif .
Atsakyti
tai ten kur styles - pasirink normal ir rašyk

Kur view gal o ne kur styles?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2005 08 08, 23:37)
Kur view gal o ne kur styles?

na tai priklauso nuo to kokie tavo Windows smile.gif

Ar suradai?
Atsakyti
Mano labai maža problemlė, bet niekur nerandu, kaip padaryti, kad lapas "gulėtų" horizontaliai,o ne vertikaliai. Labai labai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wovere @ 2005 10 18, 12:24)
Mano labai maža problemlė, bet niekur nerandu, kaip padaryti, kad lapas "gulėtų" horizontaliai,o ne vertikaliai. Labai labai reikia  4u.gif

File --> Page Setup--> Landscape--> OK mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai reikia jusu pagalbos, reikia parasyti referata, sunumeruot puslapius, bet kazkodel spausdintuvas nespausdina skaiciu. puslapio apacioje sunumeruoti puslapiai, worde matosi bet kai atspausdina skaiciaus matosi tik puse, gal zinot kame cia problema?4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LLAIMUKAS: 24 lapkričio 2005 - 13:14
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 11 24, 13:51)
man labai reikia jusu pagalbos, reikia parasyti referata, sunumeruot puslapius, bet kazkodel spausdintuvas nespausdina skaiciu. puslapio apacioje sunumeruoti puslapiai, worde matosi bet kai atspausdina skaiciaus matosi tik puse, gal zinot kame cia priblema?4u.gif

Rasau uzsienyje, todel nebus lietusku raidziu cry.gif

Problema yra ta, kad tavo spausdintuvas (greiciausiai rasalinis, ar ne?) turi nemaza paraste, kurioje jis atspausdinti fiziskai negali. Tau paprasciausiai reikia padidinti Footer arba Header atstuma. Ji padidinsi eidama File -> Page Setup... Atsidariusiame lange atsiversk puslapi Layout ir padidink Footer (jei numeriai apacioje) arba Header (jei numeriai yra virsuje) reiksmes. Pries spausdindama perziurek su Print Preview, ten turi parodyti, ar matosi viskas, ar kazko truksta. Sekmes smile.gif
Atsakyti