Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Teologas @ 2007 08 15, 23:02)
Man truputeli kitokia problemele iskilo, kai ant word dokumento bandau taisyti klaidas man automatiskai anglu kalba parenka, jei bandau perstatyt ant lietuviu vis tiek taisant klaidas anglu parenka. Anksciau taip nebuvo viskas prasidejo tada kai perkopijavau viena tekstuka lietuviu kalba i word dokumenta. Gal zinot kaip butu galima isspresti sia problema?

Dekui

Ka tu turi omenyje ar kad negali taisyti i lietuviskas raides (nera visokiu šąčęėįųū)? Ar kad taiso kaip angliskus zodzius? Jei taiso kaip angiskus zodzius tai eini i Tools -> Language -> Set Language -> ir pasirenki lietuvių kalbą.
Jei nera paciu lietuvisku raidziu tai eini Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and Language Options ten nusistatai lietuviu kalba
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 08 16, 08:59)
Ka tu turi omenyje ar kad negali taisyti i lietuviskas raides (nera visokiu šąčęėįųū)? Ar kad taiso kaip angliskus zodzius? Jei taiso kaip angiskus zodzius tai eini i Tools -> Language -> Set Language -> ir pasirenki lietuvių kalbą.
Jei nera paciu lietuvisku raidziu tai eini Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and Language Options ten nusistatai lietuviu kalba

Taip, taiso kaip angliskus zodzius, o visa sita jau esu isbandes. Tiesiog kai pradedi taisyti kitaip sakant spuadi migtika "spelling and grammar" automatiskai parenka anglu kalba ka bedarytum. Beje kitus dokumentus taiso kaip lietuviskus. Problema tik siame dokumente, bet jei as ta tekstuka perkeliu i kita dokumenta tai vel taiso kaip angliska
Atsakyti
Turiu problemėlę blush2.gif
Nukopijuoju paveiksliuką iš neto į wordinį failą ir bandau atspausdinti, bet spausdina baltą lapą.
Per print preview rodo, kad paveiksliukas yra, o atsidarius lapą paveiksliuko nerodo. verysad.gif
Gal kuri nors žinote kokiuose nustatymuose ką reikia man pakeisti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teologas @ 2007 08 16, 12:08)
Taip, taiso kaip angliskus zodzius, o visa sita jau esu isbandes. Tiesiog kai pradedi taisyti kitaip sakant spuadi migtika "spelling and grammar" automatiskai parenka anglu kalba ka bedarytum. Beje kitus dokumentus taiso kaip lietuviskus. Problema tik siame dokumente, bet jei as ta tekstuka perkeliu i kita dokumenta tai vel taiso kaip angliska

Pabandykite taip: kai atsidarote dokumentą, paspauskite du kart apatinėje "Status" juostoje ant "English" arba Liithuanian iššoks lentelė su gramatikos taisymo pasirinkimu.
Pažymėkite Lithuanian, tada uždėkite varnelę ant Detect language automatically, ir paspauskite mygtuką default.

Dabar kai tik persijungiate į lietuvišką klaviatūrą turi automatiškai pasirinkti LT spelingas.

Gal taip padės?
Atsakyti
Gal kas žino kaip pareguliuoti lapų numerių aukšti? kažkaip nesusirandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 08 30, 09:24)
Gal kas žino kaip pareguliuoti lapų numerių aukšti? kažkaip nesusirandu  g.gif

g.gif kaip suprast? pati skaiciu dydi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 30, 12:42)
g.gif  kaip suprast? pati skaiciu dydi?  g.gif

ne ieškau kaip galima butu pati skaičiuka arčiau apatinio kraštelio patraukti g.gif bet žinoma butu galima kartu ir dydi susimažinti
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 08 30, 13:14)
ne ieškau kaip galima butu pati skaičiuka arčiau apatinio kraštelio patraukti  g.gif bet žinoma butu galima kartu ir dydi susimažinti

Spaudi du kart ant skaičiuko, jis tampa aktyvus, tada skaičiuką gali nešiot kur tik nori, o jei skaičius per didelis jį pažymęjus gali ir dydį sumažint, ir net spalvą pakeist. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2007 08 30, 17:13)
Spaudi du kart ant skaičiuko,  jis tampa aktyvus, tada skaičiuką gali nešiot kur tik nori, o jei skaičius per didelis jį pažymęjus gali ir dydį sumažint, ir net spalvą pakeist. Sėkmės.  4u.gif

nutempiu ji žemyn o jis vistiek grižta į savo vieta kur buvo g.gif
Atsakyti
Microsoft Word 2007 yra tam skirta funkcija Position-> Footer from bottom, ir ten galima nustatyt atstumą nuo apačios. Bet tik dėl šios funkcijos neverta rašytis šio ofiso. Iš vis nepatinka man jis doh.gif Per daug navarotnas, sunku rast paprastas funkcijas. Matyt teks rašytis seną gerą Office XP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 31, 10:34)
Microsoft Word 2007 yra tam skirta funkcija Position-> Footer from bottom, ir ten galima nustatyt atstumą nuo apačios. Bet tik dėl šios funkcijos neverta rašytis šio ofiso. Iš vis nepatinka man jis  doh.gif Per daug navarotnas, sunku rast paprastas funkcijas. Matyt teks rašytis seną gerą Office XP biggrin.gif

Nu man tai visai nieko.
Atsakyti
Na, jau galvojau, ka beveik viską apie Word'a žinau... ax.gif
Bet kaimynės kompe atsitiko tokia nesąmonė:
atidarius naują Word'o failą visadą tekstas pradedamas rašyti 22 Bold šriftu. Tas pats darosi ir kopijuojant tekstą iš vieno failo į kita: nukopijuota dalis pareina 22 B šrifto. Tiesiog kažkoks default'inis nustatymas išsikreipė matyt.
GAl kas žinot kur jį galima pakeist, kad rašytų žmoniškai - 12 nepajuodintu šriftu??? 4u.gif
Atsakyti