Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Palemonas @ 2007 08 09, 18:44)
Jis yra MS Office programų rinkinio dalis, kuris kainuoja 1200 Lt.(Office 2007).

nu nieko sau blink.gif
bet kiek zinau beveik pas visus jis turi but kompe.o pas mane jo nera,kame gali but reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2007 08 09, 18:12)
Aciu, bet, deja, ir TAB isdarko teksta, na, nemoku paaiskinti, na, viskas pasislenka, persikelia, kai daugiau parasau 4u.gif

Daryk lentelę su nematomom linijom. Ir tekstą stulpelyje gali dėstyt kaip nori, ir tekstas kitoj pusėj neišsikraipo. O ir vargo mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2007 08 10, 08:48)
Daryk lentelę su nematomom linijom. Ir tekstą stulpelyje gali dėstyt kaip nori, ir tekstas kitoj pusėj neišsikraipo. O ir vargo mažiau smile.gif

Valio, atrodo, kaip tik šito man ir reikia biggrin.gif Atsiprašau, kad dar pradinuko lygio klausimą užduosiu blush2.gif tai spaudi TABLE, tada INSERT TABLE, o kas toliau? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
pasispaudi lentele ir padarai kiek reikia eiluciu ir stulpeliu tada nusirodai kad linijos butu nematomos jos kompe turetu buti pilkos ten kur Outside border turi buti punktyrines linijos. Ir atitinkamuose stulpeliuose surasai ko reikia
Atsakyti
4u.gif Ką daryti-pas mane neveikia Outoblok dėžutė verysad.gif Gal kas galite patarti??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 08 13, 15:36)
4u.gif Ką daryti-pas mane neveikia Outoblok dėžutė verysad.gif Gal kas galite patarti??? 4u.gif

O kokia čia dėžutė? Ir ką ji daro?
Atsakyti
4u.gif pabandysiu paaiškinti.Kartais kai noriu išsiųsti laišką-na pvz kokį CV, tai būna iš karto duota nuorodaa, ją paspaudus atsidaro tos firmos dėžutė ir galima siųsti..Iš mano kompo išsiųsti nepavyksta...vis rašo, kad serverio klaida verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 08 13, 12:05)
pasispaudi lentele ir padarai kiek reikia eiluciu ir stulpeliu tada nusirodai kad linijos butu nematomos jos kompe turetu buti pilkos ten kur Outside border turi buti punktyrines linijos. Ir atitinkamuose stulpeliuose surasai ko reikia

Ačiū, pagaliau išeina padaryti taip, kaip reikia, VALIO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 08 13, 22:35)
4u.gif pabandysiu paaiškinti.Kartais kai noriu išsiųsti laišką-na pvz kokį CV, tai būna iš karto duota nuorodaa, ją paspaudus atsidaro tos firmos dėžutė ir galima siųsti..Iš mano kompo išsiųsti nepavyksta...vis rašo, kad serverio klaida verysad.gif  verysad.gif

Neaišku kokia klaida meta (neparašėte), bet tikriausiai neteisingai sukonfigūruotas el.paštas arba netyčia kas sugadino pašto nustatymus. Čia kalbama kaip suprantu apie Outlook Express pašto programą. Pridėkite klaidos pranešimą (kaip piešinį) arba perrašykite tekstą. Kitaip tik spėliosim g.gif
Papildyta:
QUOTE(eveneir @ 2007 08 09, 19:54)
nu nieko sau  blink.gif
bet kiek zinau beveik pas visus jis turi but kompe.o pas mane jo nera,kame gali but reikalas g.gif

Pas kitus yra todėl kad jie arba žinojo ko paprašyti kad įdiegtų (nelegaliai) arba nusipirko. Yra ir nemokamų alternatyvų (žinoma tai ne MS Office, bet dokumentus rašyti galima), pvz. OpenOffice .AbiWord ...
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 08 13, 23:35)
4u.gif pabandysiu paaiškinti.Kartais kai noriu išsiųsti laišką-na pvz kokį CV, tai būna iš karto duota nuorodaa, ją paspaudus atsidaro tos firmos dėžutė ir galima siųsti..Iš mano kompo išsiųsti nepavyksta...vis rašo, kad serverio klaida verysad.gif  verysad.gif

1 galima klaida: Jūs pati nenaudojate savo Outlook arba Outlook Express kaip pašto programos. Spaudžiant duodamas nuorodas atidaromas "default" - įprastinė pašto dežutė, kurią Jūs esate nustačiusi naudoti kaip pagrindinę. Todėl pagal nutylėjimą "Windows" operacinė sistema atidarinėja Outlooką, nors fiziškai jos galite ir nenaudoti. Norėdama siųsti CV pagal tokias nuorodas (ar panašiai), geriau kopijuokite esamą elektroninio pašto adresą į savo naudojamos elektroninio pašto programos laukelį CC (arba Kam) ir rašykite laišką, kaip rašytumėte bet kam kitam.
Atsakyti
QUOTE(zuiqis @ 2007 08 14, 10:41)
1 galima klaida: Jūs pati nenaudojate savo Outlook arba Outlook Express kaip pašto programos. Spaudžiant duodamas nuorodas atidaromas "default" - įprastinė pašto dežutė, kurią Jūs esate nustačiusi naudoti kaip pagrindinę. Todėl pagal nutylėjimą "Windows" operacinė sistema atidarinėja Outlooką, nors fiziškai jos galite ir nenaudoti. Norėdama siųsti CV pagal tokias nuorodas (ar panašiai), geriau kopijuokite esamą elektroninio pašto adresą į savo naudojamos elektroninio pašto programos laukelį CC (arba Kam) ir rašykite laišką, kaip rašytumėte bet kam kitam.

neesmė, pataisau " ... laukelį To: ... "

To: - gavėjo adresas ( tam kam siunčiate žinutę), pvz.: vardas@domenas.lt.

Cc: Bcc: - laiško kopijos siuntimas kitam asmeniui. Tai reiškia, kad tą patį laišką išsiųsite keliems adresatams.

Jeigu lauke „Bcc“ (nematoma kopija) pridėsite kieno nors adresatą, šio laiško kopija bus nusiųsta tam asmeniui, bet jo ar jos vardo kiti gavėjai nematys.

Atsakyti
Man truputeli kitokia problemele iskilo, kai ant word dokumento bandau taisyti klaidas man automatiskai anglu kalba parenka, jei bandau perstatyt ant lietuviu vis tiek taisant klaidas anglu parenka. Anksciau taip nebuvo viskas prasidejo tada kai perkopijavau viena tekstuka lietuviu kalba i word dokumenta. Gal zinot kaip butu galima isspresti sia problema?

Dekui
Atsakyti