Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(jgjgjgjg @ 2007 06 29, 14:17)
Ačiū už pagalbą, parsisiunčiau, bet verčia tik vieną lapą. O kaip elgtis su PDF spliteriu ir kur ji rasti blush2.gif

Štai nemokamas vienas: http://www_paologios_com/

o antras linkas kur rašiau, konvertuoja 5 puslapius.
Atsakyti
help.gif
Gal kas pagelbes
help.gif
Reikia wordo dokumente Linkus iterpti taip kad tarkim turinyje paspaudus ant tam tikro paragrafo agima butu nueiti tiesiai i ta teksto dali tikiuosi suprantat mane
Mandziau per hiperlink bet tikriausiai kazko nezinau, nes sugebu padaryti tik taip kad perkeltu i dokumento pradzia o man reiketu kad i to pacio dokumento viduri
Tikiuosi supratot ko man reikia

Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 06 29, 15:42)
help.gif
Gal kas pagelbes
help.gif
Reikia wordo dokumente Linkus iterpti taip kad tarkim turinyje paspaudus ant tam tikro paragrafo agima butu nueiti tiesiai i ta teksto dali tikiuosi suprantat mane
Mandziau per hiperlink bet tikriausiai kazko nezinau, nes sugebu padaryti tik taip kad perkeltu i dokumento pradzia o man reiketu kad i to pacio dokumento viduri
Tikiuosi supratot ko man reikia

Tam reikia sudaryti automatinį turinį worde, tada galima taip padaryti. Kaip padaryti turinį greitu metu paruošiu informaciją, o gal skubiai reikia?
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 29, 15:45)
Tam reikia sudaryti automatinį turinį worde, tada galima taip padaryti. Kaip padaryti turinį greitu metu paruošiu informaciją, o gal skubiai reikia?

aciuks.gif labai labai dekui uz nuoroda good.gif kuria atsiuntei tikrai labai padejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 06 29, 23:36)
aciuks.gif labai labai dekui uz nuoroda good.gif  kuria atsiuntei tikrai labai padejo  4u.gif

Kaip padaryti automatiškai atsinaujinantį turinį MS Word'e (tai apie ką kalbėjo jufka): http://www.ismokpats...turinys_ms_word
Atsakyti
Sveikos,
Turinį pasidaryti tai aš moku, bet man magistriniam darbe reikia padaryti ir lentelių pavadinimų turinį. Tai kaip padaryti du nepriklausomus turinius vienam darbe?
Atsakyti
QUOTE(šviesuolė @ 2007 07 15, 21:19)
Sveikos,
Turinį pasidaryti tai aš moku, bet man magistriniam darbe reikia padaryti ir lentelių pavadinimų turinį. Tai kaip padaryti du nepriklausomus turinius vienam darbe?

Tai labai paprasta, įterpiate dar vieną turinį, tačiau vietoj to kad įterptumėte normalų turinį, pasirinkite Table of figures kortelę. Tada prie Caption label pasirinkite Table. Taip kaip čia:

user posted image
Atsakyti
Padekit atsisiuciau pataisyta darba Wordo formate ir man desinioje teksto puseje rodo tokius kaip balionelius kur parasyta visokie pataisymai kas trinta kas taisyta kaip man juos panaikinti?
Papildyta:
Zinau kad juos panaikinti galima per View -> Markup issisaugau dokumenta o kai atsidarau ir vel rodo tuos balionelius kaip man juos panaikinti galutinai?
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2007 07 16, 16:30)
Padekit atsisiuciau pataisyta darba Wordo formate  ir man desinioje teksto puseje rodo tokius kaip balionelius kur parasyta visokie pataisymai kas trinta kas taisyta kaip man juos panaikinti?
Papildyta:
Zinau kad juos panaikinti galima per View -> Markup issisaugau dokumenta o kai atsidarau ir vel rodo tuos balionelius kaip man juos panaikinti galutinai?

reikia priimti pakeitimus. Įsidėkite Reviewing įrankius, per View -> Toolbars -> Reviewing.

Atsiradusiuose įrankiuose yra tokia varnelė, ant kurios užvedus pelę pasirodo užrašas "Accept Cange" jį paspaudus priimamas konkretus pataisymas, paspaudus šalia jo esantį trikampuką atsiranda papildomi pasirinkimai, tarp Jų Accept All Changes.

Jei po to dar kas nors lieka, tai ant pačių balionėlių paspausti dešiniu ir paspausti Accept Change.

Tikiuosi padėjau.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 16, 23:44)
reikia priimti pakeitimus. Įsidėkite Reviewing įrankius, per View -> Toolbars -> Reviewing.

Atsiradusiuose įrankiuose yra tokia varnelė, ant kurios užvedus pelę pasirodo užrašas "Accept Cange" jį paspaudus priimamas konkretus pataisymas, paspaudus šalia jo esantį trikampuką atsiranda papildomi pasirinkimai, tarp Jų Accept All Changes.

Jei po to dar kas nors lieka, tai ant pačių balionėlių paspausti dešiniu ir paspausti Accept Change.

Tikiuosi padėjau.

Aciu labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2007 07 17, 08:01)
Aciu labai labai  4u.gif

Prašom. Ši funkcija reikalinga, jei norite pažiūrėti kokie pataisymai buvo padaryti darbui, ir juos priimti arba atmesti. Atmetimo atveju, toje vietoje pataiso į tai kas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 16, 00:15)
Tai labai paprasta, įterpiate dar vieną turinį, tačiau vietoj to kad įterptumėte normalų turinį, pasirinkite Table of figures kortelę. Tada prie Caption label pasirinkite Table. Taip kaip čia:

user posted image

Ačiū. drinks_cheers.gif O kaip pažymėti, kai renki lentelių pavadinimus tekste?
Atsakyti