Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Sėkmės. 

ačiū tau labai labai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kas galėtų man padėti nubraižyti 2 schemutes 4u.gif nes man kazkaip nelabai sekasi blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Labai prašau-paaiškinkit išsamiai, kaip iš Adobe reader perkelti į Wordą???Nesikopijuoja nors verk-viskas pasižymi ir toliau nei iš vietos-nei copy, nei paste..jau nebežinau ką daryti, o perrašinėti-siaubingai daug...Labai prašau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 06 04, 00:49)
4u.gif Labai prašau-paaiškinkit išsamiai, kaip iš Adobe reader perkelti į Wordą???Nesikopijuoja nors verk-viskas pasižymi ir toliau nei iš vietos-nei copy, nei paste..jau nebežinau ką daryti, o perrašinėti-siaubingai daug...Labai prašau pagalbos 4u.gif

Konvertuok pdf->doc
Štai ką siulo googlė
Atsakyti
nelabai suprantu angliškai blush2.gif O be to man atrodo, kad ten mokama... ax.gif tai ką daryti?? blush2.gif
Atsakyti
Tikrai labai reikia..Radau vieną, lietuviškai paaiškinta, bėda ta, kad mano turimas failas per didelis, tokio jie nekonvertuoja verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 06 04, 11:12)
Tikrai labai reikia..Radau vieną, lietuviškai paaiškinta, bėda ta, kad mano turimas failas per didelis, tokio jie nekonvertuoja verysad.gif  verysad.gif

atsiųsk man paštu jlingyte@europe.com šiandien grįžus po egzamino pažiūrėsiu, ar mokėsiu padaryti į wordą, permesiu tada jei ką..
Atsakyti
Labai reikia pagalbos 4u.gif
dirbau su Word programa, prilėkė sūnus ir prispaudė kažką, dingo trečia eilutė nuo viršaus, ten kur išcentruot, paryškint raides, pakeist šriftą ir t.t. nu niekaip aš jos atgal neatstatau unsure.gif gal kas padėtumėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ddaivux @ 2007 06 10, 13:27)
Labai reikia pagalbos 4u.gif
dirbau su Word programa, prilėkė sūnus ir prispaudė kažką, dingo trečia eilutė nuo viršaus, ten kur išcentruot, paryškint raides, pakeist šriftą ir t.t. nu niekaip aš jos atgal neatstatau unsure.gif gal kas padėtumėt 4u.gif

jau nereikia, vargau vargau, kol radau blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
iš PDF failo įseivinau Tex dokument poto su copy perkeliau i Worda ir yra trys stulpeliai duomenu kaip juos ideti i lentele.
Atsakyti
QUOTE(jgjgjgjg @ 2007 06 29, 09:09)
iš PDF failo įseivinau Tex dokument poto su copy perkeliau i Worda ir yra trys stulpeliai duomenu kaip juos ideti i lentele.

Na vienas būdas yra pasidaryti lentelę ir sutampyti reikiamus tekstus į reikiamus laukelius (pažymimas tekstas ir tempiamas su pele į reikiamą vietą).

Tačiau jei lentelė didelė tai nelabai patogu.

Kitas būdas PDF paversti į Word dokumentą, yra naudoti įvairius vertiklius. Geriausias yra FineReader 8.0 tačiau ji mokama.

Čia berods nemokamas yra, tačiau neišbandžiau: http://www.pdf995.com/
Dar vienas yra čia, jei pirmasis netenkins: http://www.newfreedo...CZ-Pdf2Txt.html

P.S. O lietuviškai rašyti nemokate?
Atsakyti
Bandomosios PDF2DOC programų versijos dažniausiai paverčia tik pirmus kelis puslapius į DOC formatą. Tačiau tai galima apeiti, panaudojant PDF spliterius. T.y. programas kurios suskaldo PDF dokumentą į kelis, po mažiau puslapių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 29, 03:08)
Bandomosios PDF2DOC programų versijos dažniausiai paverčia tik pirmus kelis puslapius į DOC formatą. Tačiau tai galima apeiti, panaudojant PDF spliterius. T.y. programas kurios suskaldo PDF dokumentą į kelis, po mažiau puslapių. smile.gif

Ačiū už pagalbą, parsisiunčiau, bet verčia tik vieną lapą. O kaip elgtis su PDF spliteriu ir kur ji rasti blush2.gif
Atsakyti