Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(ViShy @ 2007 03 22, 22:12)
Gal zinote,kaip worde apversti pora puslapiu horizontaliai?Nes per page setup apsivescia visi puslapiai,o man reikia,kad apsiverstu tik du  g.gif

Reikia puslapius atskirti, pabandykite, pavydžiui jeigu norite padaryti horizontalų 3 psl. atsistokite su pele ant 2 psl. Tada komanda Insert- Break- Next page. Ir tada galite padaryti horizontalų 3 lapą, o kad kiti vėl būtų vertikalūs padarykite taip pat su 3 psl., 4- tą jau galėsite rašyti vertikaliai.
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 03 22, 22:34)
Reikia puslapius atskirti, pabandykite, pavydžiui jeigu norite padaryti horizontalų 3 psl. atsistokite su pele ant 2 psl. Tada komanda Insert- Break- Next page. Ir tada galite padaryti horizontalų 3 lapą, o kad kiti vėl būtų vertikalūs padarykite taip pat su 3 psl., 4- tą jau galėsite rašyti vertikaliai.

Aciu,bandysiu daryti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Labai reikia pagalbos ir patarimų ax.gif Žodžiu pirmas klausimukas-ar įkėlus stulpelinę diagramą iš Wordo įmanoma ant stulpų viršaus kažkokiu būdu užrašyti procentus???Ir dar-jei tai neįmanoma, tada kaip suprantu reikia daryti ekselyje.Bėda ta, kad viename paveiksle man reikia parodyti dviejų skirtingų mokyklų berniukų ir mergaičių pasiskirstymą pagal lytį. Pvz. 1 vidurinė mokykla-58 proc.mergaičių ir 42 proc.berniukų; 2 vidurinė mokykla-50proc mergaičių ir 50 proc berniukų.Kokią diagramą geriau rinktis ir kaip visa tai padaryti, kad viskas būtų viename paveiksle????? Suprantu, kad gal ir sudėtinga atsakyti, bet patikėkit-labai reikia blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 03 28, 00:26)
4u.gif Labai reikia pagalbos ir patarimų  ax.gif Žodžiu pirmas klausimukas-ar įkėlus stulpelinę diagramą iš Wordo įmanoma ant stulpų viršaus kažkokiu būdu užrašyti procentus???Ir dar-jei tai neįmanoma, tada kaip suprantu reikia daryti ekselyje.

jeigu įsikėlėte iš Exelio diagramą į Wordą, ir norite rankiniu būdu užrašyti porcentus - tai yra tokia galimybė, bent aš taip kartais koreguoju, bet ilgai užimtų pasakoti, visa tai atlieku su Drawing įrankiais, gal geriau tada Exelyje pataisyti.
Atsakyti
4u.gif Gal tikrai pasidariau visai žiopla, bet neberandu, kaip nusispalvinti lentelėje esančias grafas...Perinstaliavo kompa ir neberandu..Gal galit padėti, nes jau pyktis apėmė...
Atsakyti
4u.gif Radau pati thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 03 22, 23:34)

aciu ir man tai buv naudinga, nezinojau, kad taip galima rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galetumet pasakyti kaip worde padaryti 1,5 tarpus tarp eiluciu.
Atsakyti
QUOTE(Redi @ 2007 04 04, 09:54)
sveikutes, gal galetumet pasakyti kaip worde padaryti 1,5 tarpus tarp eiluciu.

Format—Paragraph—Line spacing (rodo Single, o tau reik paspaudi varnelę ir ten rasi 1,5 tarpą) Prieš tai pažymėk tekstą kuriam taikysi tokius tarpus.
Atsakyti
labai labai ačiu jurgituk 4u.gif
Atsakyti
O gal galite patarti kaip padaryti diagramą na be fono g.gif Jau išsiaiškinau kaip padaryti skritulinę diagramą, ir kad rodytų procentus,bet va kad man jos nepadaro tik sapalvos ant lapo,o meta kartu su pilku kvadratu doh.gif na nžn ar kas suprasite ką aš čia parašiau 4u.gif o kaip jį panaikinti,tai niekur nerandu tam tinkamos f-jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 04 06, 23:58)
O gal galite patarti kaip padaryti diagramą na be fono  g.gif  Jau išsiaiškinau kaip padaryti skritulinę diagramą, ir kad rodytų procentus,bet va kad man jos nepadaro tik sapalvos ant lapo,o meta kartu su pilku kvadratu  doh.gif  na nžn ar kas suprasite ką aš čia parašiau  4u.gif o kaip jį panaikinti,tai niekur nerandu tam tinkamos f-jos  verysad.gif

na jei rinkaisi diagramą iš MS Word iš įterpimas-schemos, tada pasirinkai skritulinę diagramą, tada tau reikia ant tos diagramos spausti dešinį klavišą, pasirinkti komadą:formatuoti automatinę figūrą (dažnai būna paskutinė komanda duotam sąraše), ir ten nuimti užpildo spalvą.

Na o jei diagramą kėlei iš MS Excel, tada diagramos rėmelius turi nuimti excel programoje. tai reikia daryti taip:ant sukurtos diagramos spaudi dešinį klavišą, tada renkies komandą : formatuoti diagramos sritį, ten pasirenki kraštinės tipą (gali rinktis iš: automatinė, nėra, pasirinktinė).

sėkmės
Atsakyti