Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Palemonas @ 2007 02 24, 14:49)
gali su paint'u įrašyti

Nelabai norečiau tikėti, kad formas kurias reikia užpildyti siuntinėtu kaip paveikslėlius, jpeg, bmp formatu.
Atsakyti
Tai ,kad čia draugai iš užsienio atsiuntė doh.gif Tokie pat kompiuteristai,kaip aš doh.gif biggrin.gif
Ačiū,su pointu iš pradžių bandžiau,bet nemačiau,kad galima pasirinkti rašymą,vis per tą skubėjimą bigsmile.gif
Atsakyti
Iš kur gaut tas "Juodas avis"? unsure.gif
Atsakyti
Reikia patarimo, kaip rasyti dviejuose stulpeliuose ( ar daugiau). Yra ikona kuri leidzia padalinti lapa i atskiras dalis, taciau neiseina pereiti is vienos dalies i kita..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yzzy @ 2007 02 25, 20:17)
Iš kur gaut tas "Juodas avis"?  unsure.gif

e-mailą į AŽ parašyk, atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 04, 11:37)
e-mailą į AŽ parašyk, atsiųsiu.

Gal galima ir man juodas avis gauti?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2007 03 04, 18:44)
Gal galima ir man juodas avis gauti?

Tai taip - be sunkumų, juk sakiau ko man reikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2007 03 04, 11:30)
Reikia patarimo, kaip rasyti dviejuose stulpeliuose ( ar daugiau). Yra ikona kuri leidzia padalinti lapa i atskiras dalis, taciau neiseina pereiti is vienos dalies i kita.....  ax.gif

O tu pasidaryk lentelę su nematomom linijom iš tiek stulpelių kiek nori ir be problemų vaikščiosi iš vieno į kitą stulpelį.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2007 03 05, 19:19)
O tu pasidaryk lentelę su nematomom linijom iš tiek stulpelių kiek nori ir be problemų vaikščiosi iš vieno į kitą stulpelį.

4u.gif aciu , reiks isbandyti toki varianta
Atsakyti
KUR IEŠKOTI OFISO ASISTENTO???Norėčiau katino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 03 06, 21:22)
KUR IEŠKOTI OFISO ASISTENTO???Norėčiau katino ax.gif

Prie helpo.
Atsakyti
Sveikos kompiuter-ases 4u.gif Gal zinot kaip man nusikopijuot i kompa savo pasakojima is supermamos, kad ir avataras matytusi, ir nuotraukos, ir veidukai judantys, ir komentarai, na kad butu viskas taip pat tik kitam dokumente....kad atminciai isliktu ax.gif Buciau dekingas, jei i az parasytumet atsakyma, arba cia 4u.gif
Atsakyti