Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

manu,kad nieks elenyte,negales tau padeti:D doh.gif
Atsakyti
elenytele, padaryk print screen - ir įdėk į čia gautą vaizdą.

Beje, kiek man atrodo - čia yra track changes įjungtas. Kol kas, kol nematyti tavo meniu juostos (geriausia, aišku, pats dokumentas pamatyti, jei nori - mestelk į až, pažiūrėsiu), negaliu tiksliau atsakyti.
Atsakyti
Na va įdėjau Print Screen'a... user posted image
Papildyta:
Cia gal geriau matosi 4u.gif ax.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Reikia skubios pagalbos 4u.gif Kazkada mokejau o dabar visai is galvos isgaravo, perverciau Worda ir neradau. Taigi kaip ant vieno lapo padaryti 2 lapus ir poto jau butu galima spausdinti. Bandziau copy<paste, bet tik dar daugiau man tas lapas susijauke ir galutiniam rezultate nieko nepesiau 4u.gif verysad.gif
Padekit 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes..o gal ir man kas patarsite,mat nelabai moku dirbti su Word'u. blush2.gif .Norėčiau sužinoti,kaip nuotraukike teisingai įkelti i Wordo dokumentą pvz. į cv?Iš anksto dėkoju...
Atsakyti
QUOTE(mariciuks @ 2006 11 24, 22:54)
4u.gif Sveikutes..o gal ir man kas patarsite,mat nelabai moku dirbti su Word'u. blush2.gif .Norėčiau sužinoti,kaip nuotraukike teisingai įkelti i Wordo dokumentą pvz. į cv?Iš anksto dėkoju...

Insert -> picture -> from file...ir nurodyk kuria nuotrauka nori ikelti
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2006 11 24, 21:40)
Reikia skubios pagalbos  4u.gif  Kazkada mokejau o dabar visai is galvos isgaravo, perverciau Worda ir neradau. Taigi kaip ant vieno lapo padaryti 2 lapus ir poto jau butu galima spausdinti. Bandziau copy<paste, bet tik dar daugiau man tas lapas susijauke ir galutiniam rezultate nieko nepesiau  4u.gif  verysad.gif
Padekit  4u.gif

Format->Columns turėtų būti arba jeigu tik spausdinti 2 lapus ant vieno, tada File->Print->Properties->Layout->Pages per Side pasirink 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 11 25, 08:29)
Format->Columns turėtų būti arba jeigu tik spausdinti 2 lapus ant vieno, tada File->Print->Properties->Layout->Pages per Side pasirink 2 4u.gif

VA sitas varijantas man tiko File->Print->Properties->Layout->Pages per Side pasirink 2 , nes buvo su lentelem visokiom thumbup.gif Aciu labai labai didelis kad padejot ax.gif
Atsakyti
[quote=zukse,2006 11 25, 12:55]
VA sitas varijantas man tiko File->Print->Properties->Layout->Pages per Side pasirink 2 , nes buvo su lentelem visokiom thumbup.gif Aciu labai labai didelis kad padejot ax.gif
O kaip sita varijanta palikti??? Nes as dabar ji atsispausdinau bet man jis liko toks koks buvo pries spausdinima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2006 11 24, 19:42)
Na va įdėjau Print Screen'a... [img][img]
Papildyta:
Cia gal geriau matosi  4u.gif  ax.gif  blush2.gif
[img][img]

o gal kas zino kaip man padeti??? verysad.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2006 11 26, 14:36)
o gal kas zino kaip man padeti??? 

Pabandyk paspausti Ctrl+Shift+E arba per meniu: Tools->Track Changes

Tai atjungs, kad naujai nebesaugotų pataisymų. O kad neberodyto to, kas jau surašyta, nuimk pazymejimą: View->Markup
Atsakyti
Sveikos, reikia siokios tokios pagalbos blush2.gif
Kaip parasyti savo varda virsutiniame lapo kolontitule?
Kaip nustatyti skirtingu lyginiu ir nelyginiu lapu numeravimo stiliu?
Aciu 4u.gif
Atsakyti