Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Nesigauna vistiek - pas mane anglų k. ir per edit nėra išvis fonts unsure.gif gal nelabai aiškiai parašiau - man reik viršutinio indekso , kaip rašant referatus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 11 06, 12:03)
Nesigauna vistiek - pas mane anglų k. ir per edit nėra išvis fonts  unsure.gif gal nelabai aiškiai parašiau - man reik viršutinio indekso , kaip rašant referatus  4u.gif

parasai skaiciu ji pazymi aijni i format -> font ir ten pazymi subscript arba superscript, priklausomai kur nori ji padeti, auksciau ar zemiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzgalvis: 06 lapkričio 2006 - 11:53
user posted image

Gal kas nors žinot kaip sutvarkyti tokia problemele?unsure.gif unsure.gif unsure.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit kas padeti blush2.gif
Kaip i elektronini pasta perkelti is wordo visa faila? g.gif
Tikiuos suprantamai parasiau ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2006 11 08, 16:21)
Gal kas nors žinot kaip sutvarkyti tokia problemele?unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  ax.gif  ax.gif

Tools ->Options… Ir skiltyje Track Changes visus Mark (Ties inserted text, deleted text, changed lines) padaryti None.

Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pembroksiuke @ 2006 11 08, 18:25)
Sveikos, gal galit kas padeti  blush2.gif
Kaip i elektronini pasta perkelti is wordo visa faila?  g.gif
Tikiuos suprantamai parasiau  ax.gif  Aciu  4u.gif

Paprasčiausiai prikabink Atatčmentą smile.gif
Kai kuri naują laišką Inserst->File Atach
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 08 lapkričio 2006 - 18:28
atleiskit, jei šitas klausimas buvo iškilęs ir jau atsakytas - neturiu kada skaityti nuo pradžių sad.gif - ką daryti, jei nusimuša shift+alt funkcija kalbos pakeitimui (na, čia ne tik Word'e, bet gal žinosit) - kaip ją atstatyti, kad nereiktų kaskart kalbos keitinėti ant Toolbars'o lango apačioje mastau.gif
ačiū.
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 11 09, 14:54)
atleiskit, jei šitas klausimas buvo iškilęs ir jau atsakytas - neturiu kada skaityti nuo pradžių sad.gif - ką daryti, jei nusimuša shift+alt funkcija kalbos pakeitimui (na, čia ne tik Word'e, bet gal žinosit) - kaip ją atstatyti, kad nereiktų kaskart kalbos keitinėti ant Toolbars'o lango apačioje  mastau.gif
ačiū.

Start->Settings->Control Panel. Atsidarusiame lange surandame "Regional and Language Options". Atsidariusiame lange virsuje pasirenkam "Languages" ir spaudziam "Details". Atsidarusiame lange apacioj spaudziam "Key Settings". O tam naujam lange reik paspausti "Change Key Sequence". Lango kaireje, jei nera, uzdedam varnele ant "Switch input languages" ir pasirenkam "Left ALT + SHIFT". Uzdarome visus langus spaudinedami "OK".
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2006 11 08, 19:30)
Tools ->Options… Ir skiltyje Track Changes visus Mark (Ties inserted text, deleted text, changed lines) padaryti None.

Sėkmės  4u.gif
Papildyta:
Paprasčiausiai prikabink Atatčmentą smile.gif
Kai kuri naują laišką Inserst->File Atach

Na viska gerai su tuo tools padariau bet vistiek nenuima, schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif gal galit padeti... blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaltv @ 2006 11 10, 20:43)
Start->Settings->Control Panel. Atsidarusiame lange surandame "Regional and Language Options". Atsidariusiame lange virsuje pasirenkam "Languages" ir spaudziam "Details". Atsidarusiame lange apacioj spaudziam "Key Settings". O tam naujam lange reik paspausti "Change Key Sequence". Lango kaireje, jei nera, uzdedam varnele ant "Switch input languages" ir pasirenkam "Left ALT + SHIFT". Uzdarome visus langus spaudinedami "OK".

suveikė notworthy.gif, bet kas įdomiausia - tik word'e, o ką daryt, kad ir naudojantis internetu veiktų šita kombinacija mastau.gif
ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2006 11 11, 13:22)
Na viska gerai su tuo tools padariau bet vistiek nenuima,  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif gal galit padeti...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif  doh.gif

Pabandyk paieškoti kažko panašaus į "Accept/Reject Changes". Pas mane šiek tiek naujesnis Word, tai meniu nelabai atitinka, todėl negaliu pasakyti, kaip tiksliai pasidaryt.

QUOTE(aitė @ 2006 11 11, 14:32)
suveikė notworthy.gif, bet kas įdomiausia - tik word'e, o ką daryt, kad ir naudojantis internetu veiktų šita kombinacija  mastau.gif
ačiū  mirksiukas.gif

Šiaip turėtų veikti ir naudojantis internetu, nebent turi kokį Yahoo ar Google Bar susiinstaliavusi, tada neveiks arba suveiks tik iš n-tojo karto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 11 11, 17:46)
Pabandyk paieškoti kažko panašaus į "Accept/Reject Changes". Pas mane šiek tiek naujesnis Word, tai meniu nelabai atitinka, todėl negaliu pasakyti, kaip tiksliai pasidaryt.
Šiaip turėtų veikti ir naudojantis internetu, nebent turi kokį Yahoo ar Google Bar susiinstaliavusi, tada neveiks arba suveiks tik iš n-tojo karto doh.gif

Pas mane tai 2006 m. O ka dar ir naujesniu buna???? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2006 11 12, 12:40)
Pas mane tai 2006 m. O ka dar ir naujesniu buna????  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Tai tada senesnė pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti