Nesigauna vistiek - pas mane anglų k. ir per edit nėra išvis fonts gal nelabai aiškiai parašiau - man reik viršutinio indekso , kaip rašant referatus
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 11 06, 12:03)
Nesigauna vistiek - pas mane anglų k. ir per edit nėra išvis fonts gal nelabai aiškiai parašiau - man reik viršutinio indekso , kaip rašant referatus
parasai skaiciu ji pazymi aijni i format -> font ir ten pazymi subscript arba superscript, priklausomai kur nori ji padeti, auksciau ar zemiau
Sveikos, gal galit kas padeti
Kaip i elektronini pasta perkelti is wordo visa faila?
Tikiuos suprantamai parasiau Aciu
QUOTE(elenytele @ 2006 11 08, 16:21)
Tools ->Options Ir skiltyje Track Changes visus Mark (Ties inserted text, deleted text, changed lines) padaryti None.
Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(pembroksiuke @ 2006 11 08, 18:25)
Sveikos, gal galit kas padeti
Paprasčiausiai prikabink Atatčmentą
Kai kuri naują laišką Inserst->File Atach
atleiskit, jei šitas klausimas buvo iškilęs ir jau atsakytas - neturiu kada skaityti nuo pradžių - ką daryti, jei nusimuša shift+alt funkcija kalbos pakeitimui (na, čia ne tik Word'e, bet gal žinosit) - kaip ją atstatyti, kad nereiktų kaskart kalbos keitinėti ant Toolbars'o lango apačioje
ačiū.
ačiū.
QUOTE(aitė @ 2006 11 09, 14:54)
atleiskit, jei šitas klausimas buvo iškilęs ir jau atsakytas - neturiu kada skaityti nuo pradžių - ką daryti, jei nusimuša shift+alt funkcija kalbos pakeitimui (na, čia ne tik Word'e, bet gal žinosit) - kaip ją atstatyti, kad nereiktų kaskart kalbos keitinėti ant Toolbars'o lango apačioje
ačiū.
ačiū.
Start->Settings->Control Panel. Atsidarusiame lange surandame "Regional and Language Options". Atsidariusiame lange virsuje pasirenkam "Languages" ir spaudziam "Details". Atsidarusiame lange apacioj spaudziam "Key Settings". O tam naujam lange reik paspausti "Change Key Sequence". Lango kaireje, jei nera, uzdedam varnele ant "Switch input languages" ir pasirenkam "Left ALT + SHIFT". Uzdarome visus langus spaudinedami "OK".
QUOTE(jovka @ 2006 11 08, 19:30)
Tools ->Options
Ir skiltyje Track Changes visus Mark (Ties inserted text, deleted text, changed lines) padaryti None.
Sėkmės
Papildyta:
Sėkmės
Papildyta:
Na viska gerai su tuo tools padariau bet vistiek nenuima, gal galit padeti...
QUOTE(kristinaltv @ 2006 11 10, 20:43)
Start->Settings->Control Panel. Atsidarusiame lange surandame "Regional and Language Options". Atsidariusiame lange virsuje pasirenkam "Languages" ir spaudziam "Details". Atsidarusiame lange apacioj spaudziam "Key Settings". O tam naujam lange reik paspausti "Change Key Sequence". Lango kaireje, jei nera, uzdedam varnele ant "Switch input languages" ir pasirenkam "Left ALT + SHIFT". Uzdarome visus langus spaudinedami "OK".
suveikė , bet kas įdomiausia - tik word'e, o ką daryt, kad ir naudojantis internetu veiktų šita kombinacija
ačiū
QUOTE(elenytele @ 2006 11 11, 13:22)
Na viska gerai su tuo tools padariau bet vistiek nenuima, gal galit padeti...
Pabandyk paieškoti kažko panašaus į "Accept/Reject Changes". Pas mane šiek tiek naujesnis Word, tai meniu nelabai atitinka, todėl negaliu pasakyti, kaip tiksliai pasidaryt.
QUOTE(aitė @ 2006 11 11, 14:32)
suveikė , bet kas įdomiausia - tik word'e, o ką daryt, kad ir naudojantis internetu veiktų šita kombinacija
ačiū
ačiū
Šiaip turėtų veikti ir naudojantis internetu, nebent turi kokį Yahoo ar Google Bar susiinstaliavusi, tada neveiks arba suveiks tik iš n-tojo karto
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 11 11, 17:46)
Pabandyk paieškoti kažko panašaus į "Accept/Reject Changes". Pas mane šiek tiek naujesnis Word, tai meniu nelabai atitinka, todėl negaliu pasakyti, kaip tiksliai pasidaryt.
Šiaip turėtų veikti ir naudojantis internetu, nebent turi kokį Yahoo ar Google Bar susiinstaliavusi, tada neveiks arba suveiks tik iš n-tojo karto
Pas mane tai 2006 m. O ka dar ir naujesniu buna????
QUOTE(elenytele @ 2006 11 12, 12:40)
Pas mane tai 2006 m. O ka dar ir naujesniu buna????
Tai tada senesnė pas mane