Mamkos-help! Turiu parasyti darba, kuriame daug visokiu nesamoniu. Zodziu, paaiskinimuose turiu parasyti, pagal kokias formules skaiciuosiu. Visa beda-nemoku tu formuliu graziai su kompu parasyti-viskas issikraipo (pvz. reikia parasyti dviem aukstais A=a X 100%). Bet kaip tai padaryti tvarkingai? Jau pavargau bandyti.
a+b
Jeigu čia su Word, tai pasirink Tools, ten bus customize... ir pateiks lentelę su visomis galimomis operacijomis. Pasirink grupę Insert ir ten susirask Equation Editor (kur šaknis su alfa raidele) ir šią funkciją tiesiog gali išsikelti (rankiniu būdu) prie kitų jau naudojamų operacijų (ant toolbar). Nu lietuviškai nežinau kaip vadinasi
O ten jau galėsi pasirinkti, kokią formulę nori naudoti.
O ten jau galėsi pasirinkti, kokią formulę nori naudoti.
QUOTE (Miglužė @ 2004 10 10, 08:27) |
Jeigu čia su Word, tai pasirink Tools, ten bus customize... ir pateiks lentelę su visomis galimomis operacijomis. Pasirink grupę Insert ir ten susirask Equation Editor (kur šaknis su alfa raidele) ir šią funkciją tiesiog gali išsikelti (rankiniu būdu) prie kitų jau naudojamų operacijų (ant toolbar). Nu lietuviškai nežinau kaip vadinasi O ten jau galėsi pasirinkti, kokią formulę nori naudoti. |
Migluze, labai aciu tau uz atsakyma, bet nepavyko...Worde susiradau Tools, is ten pasirinkau Customize, bet Insert neradau-ismete lentele su tokiomis skiltimis: Toolbars, Commands, Option. Tai ka dabar rinktis ir is kurios dalies??? Jei nesunku padek dar karteli. Tiesa, toje skiltyje Tools neradau Eguation Editor. Aciu!!!
Nu jo, praleidau vieną dalį
Iš tų trijų skilčių, kur lentelės viršuje, reikia rinktis Commands.
O ten jau kairėje pusėje išvardinta: File, Edit, View, Insert ir t.t. Pasirinkus insert, pateikia operacijų sąrašą (dešinėje), tarp jų ir turėtų būti Equation Editor
Iš tų trijų skilčių, kur lentelės viršuje, reikia rinktis Commands.
O ten jau kairėje pusėje išvardinta: File, Edit, View, Insert ir t.t. Pasirinkus insert, pateikia operacijų sąrašą (dešinėje), tarp jų ir turėtų būti Equation Editor
O as darau kitaip truputuka, nes va pati atlikinejau kruvele pratimu su formulemis visokiomis, nezinau gal pades irgi Worde pasirenku Insert, tada tenai Object, o kai pasirenku Object, atsiranda lentele, kurioje yra Create New grafa, ten susirandu Microsoft Equation 3, ten yra ir visokie pribumbasai
O aš tiesiog nukopijuodavau iš Exelio. Ten susiveda gražiai, nes daug langelių
parašius tekstą norėjau padaryti jam rėmelius,tačiau apibrėžus jį dingo tekstas.Kaip jį susigrąžinti?Pas mane wordas lietuviškas.
Spausk undo. Tokia mazyte rodyklyte virsutineje meniu juostoje.
Tai va, man ir vėl reikia patarimo. Gal kas žinote kaip padaryti, kad darbas būtų lygiomis paraštėmis. Pas mane kairėje darbo pusėje lygios paraštės, o dešinėje labai nelygiai pasibaigia. Pvz.
aš rašau, mes rašėme, ji/jis rašė
mes rašėme, jūs rašėte, jie/jos rašė
aš rašau, mes rašėme, ji/jis rašė
mes rašėme, jūs rašėte, jie/jos rašė