QUOTE (casa @ 2004 05 13, 22:49) |
cia.saulius, namo lampedziuose tel. 869947569, Danute. sekmes |
casa, atrodo ir mes išsirinkome tą pačią vietą Gal gali pasakyti kaip ten maistas??? Labai jau smalsu
to cia.saulius - nenoriu nuliūdinti, bet 60 žmonių jie netalpina man atrodo Jau mums sakė neviršinti 45, nes nepajėgs susodinti
man tai maistas buvo ok. net neatsimenu, ka ten valgem , bet nusiskundimu tai tikrai neturejom, galejom pasirinkti is vistienos, kiaulienos, versienos, tai gal vistiena rinkomes??? buvo virtos darzoves, kurios labai kele mano anutos itarima, bet nenusivyle siaip gerai viskas
o kiek jie zmoniu talpina, tai irgi neatsimenu... musu buvo beveik 40...
o kiek jie zmoniu talpina, tai irgi neatsimenu... musu buvo beveik 40...
Mes uzsisakeme Kaune "Romo uosta" mums ten nepaprastai patiko, prie pat Kauno mariu, gamta ir vaizdai nepakartojami. tik va kaina tai truputi aukstoka, zmogui jie nori 80Lt., is tos sumos 10 LT aukoholiui.
galima buvo ir pigiau rasti, bet kaip sakiau mes vieta pamateme ir isimylejome
galima buvo ir pigiau rasti, bet kaip sakiau mes vieta pamateme ir isimylejome
QUOTE (palade @ 2004 05 20, 09:59) |
Mes uzsisakeme Kaune "Romo uosta" mums ten nepaprastai patiko, prie pat Kauno mariu, gamta ir vaizdai nepakartojami. tik va kaina tai truputi aukstoka, zmogui jie nori 80Lt., is tos sumos 10 LT aukoholiui. galima buvo ir pigiau rasti, bet kaip sakiau mes vieta pamateme ir isimylejome |
aha buvom ir mes ten. bet deja uzsakyta buvo ta diena kurios mum reikejo siaip ten mum irgi labai patiko.
o gal kas turit apsiliepimu apie "Pas Prancišką" Kaune Jonavos g.?
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 13, 09:55) |
cia.saulius, sfinkse moki min 2000, o kaip susitarsi kas i tai ieina jau asmeninis reikalas siaip cia jau su alkoholiu, jei issideri ir su desertais, ir vaisiais babilonas: maistas apie 50 zmogui, priklauso nuo meniu, ieina viskas i kaina, isskyrus alkoholi, cia atskira sneka jaunavedziam 50% nuolaida kambariui hmm mano problema tame, kad filmuotojas aiskina, kad sfinksas labai tamsus filmavimui , be to, truputeli stabdo restorano reputacija, na gerai, uzdaras vakaras, bet atvaziuos Kauno berniukai pasisakot, aisku, ne mano problema, bet vis tiek nesinori tokiu nesusipratimu tai vat....patarkit kas nors plsss eitume i babilona, bet mane sfinkso aplinka daug labiau traukia siaip vakar buvau nakties magijoj, kas neiesko labai prabangios vietos visai faina vieta maistas 40-50lt/zmogui |
Sveiki,
Na apžiūrėjau du realiausius kandidatus:
Nakties Magija: Aplinka prabangesnė nei Babilone. Vaizdas pro langą geras. Kainos ten kažkur apie 40Lt žmogui. Tik va *** yra tame, kad salė tikrai maža. Tos kolonos vidury salės neįtemą absoliučiai. Labai ankšta darosi per jas (šokiam pokiam).
Babilonas: kiliminė danga baisi (sakė išplaus/išsiurbs - galima tikėti?). Aplinka nėra labai prabangi. Kainos kaip ir minėjo 50Lt žmogui. Sakė už tiek tikrai visi pavalgo ir netrūksta maisto. Minusai - na pagrindinis minusas, kad nėra labai prabangu, plius langai tiesiai į gatvę... privatumo nerasta.. Na vienu žodžiu. Bet va privalumas tame, kad dvi patalpos... stalą papuošus ta konferencinė salikė pakilesnė atrodo.
Bet vis tiek jaučiu švęsime babilone
Gal galite patarti kaip sukurti Babilone prabangią aplinką? Turiu omeny ten kuom puošti sienas ar ką (gal nesąmonė). Kaspinais, bantais ar pan, kad iš tos konferencinės ir paprastos aplinkos virstų į prabangesnę.
Dėkui.
QUOTE (cia.saulius @ 2004 05 20, 14:02) |
o gal kas turit apsiliepimu apie "Pas Prancišką" Kaune Jonavos g.? |
MES praeita vasara sventeme draugu vestuves "pas prancisku"
maistas tikrai neblogas, visa maista kas liko paskui sudejo i indelius ir padave jauniesiems, leido atsinesti savo alkoholi tik alu reikejo imti is ju. siaip viskas gal ir nieko, vienintelis minusas kad ten nevedinama patalpa, jei bus karsta diena nieko gero nebus, o jei dar pasoki tai kas 10 min turi begti i lauka atsivesinti. na nebent dabar pasitaise ir kondicionieriu isitaise
QUOTE (palade @ 2004 05 24, 14:37) |
MES praeita vasara sventeme draugu vestuves "pas prancisku" maistas tikrai neblogas, visa maista kas liko paskui sudejo i indelius ir padave jauniesiems, leido atsinesti savo alkoholi tik alu reikejo imti is ju. siaip viskas gal ir nieko, vienintelis minusas kad ten nevedinama patalpa, jei bus karsta diena nieko gero nebus, o jei dar pasoki tai kas 10 min turi begti i lauka atsivesinti. na nebent dabar pasitaise ir kondicionieriu isitaise |
del to vedinimo tai jo daug kur nera. jie atseit sake darys kazka...
Sveiki,
Na su nakvyne daugmaž išsisprendžia reikalai. Tai lyg ir svečių nebetalpinsime į viešbutį. Bet faktas, kad patys jame miegosime.
Dabar apie tuos variantus:
- Svarstyklės: ghmm.. jaučiu, kad nelabai.
- Sandija: ar kas nors šventėte ten? Nėra ten nuvalkiota? Vis tik motelis. Kaip ten viskas atrodo.. kokios kainos žmogui? Gal kokių nuotraukų?
- Jachtklubas: kažkaip atkrito.
- Perkūno namai: patikrinta - per brangu.
- Sfinksas: labai ten viskas čiki. Tiktų. Tačiau kiek brangu plius tamsu labai. Tokkia prabangi restoraninė, tačiau tamsi aplinka.
- Takioji Neris: truputi tarybinis restoranas Nors mano mergiotė visia ten norėtų. Bet kažkaip labai jau miesto centre. Į lauką neįšeisi.
- Nakties Magija: kažkodėl nepatiko, kad nedaug vietos. Bet labai patiko išėjimas į kiemą. Super. Babilonas (kurį atrodo pasirinkom), tuo negali pasidžiaugti.. ten tiesiai į gatvę išėjimas
Na kolkas lieka tik Babilonas. Nežinau.. galėtų kas nors atkalbėti... 30 žmonių po 50Lt + 200Lt už gėrimus. Gaunasi 1700Lt pvz. Ar čia normalu? Kaip tokiai aplinkai?
Na su nakvyne daugmaž išsisprendžia reikalai. Tai lyg ir svečių nebetalpinsime į viešbutį. Bet faktas, kad patys jame miegosime.
Dabar apie tuos variantus:
- Svarstyklės: ghmm.. jaučiu, kad nelabai.
- Sandija: ar kas nors šventėte ten? Nėra ten nuvalkiota? Vis tik motelis. Kaip ten viskas atrodo.. kokios kainos žmogui? Gal kokių nuotraukų?
- Jachtklubas: kažkaip atkrito.
- Perkūno namai: patikrinta - per brangu.
- Sfinksas: labai ten viskas čiki. Tiktų. Tačiau kiek brangu plius tamsu labai. Tokkia prabangi restoraninė, tačiau tamsi aplinka.
- Takioji Neris: truputi tarybinis restoranas Nors mano mergiotė visia ten norėtų. Bet kažkaip labai jau miesto centre. Į lauką neįšeisi.
- Nakties Magija: kažkodėl nepatiko, kad nedaug vietos. Bet labai patiko išėjimas į kiemą. Super. Babilonas (kurį atrodo pasirinkom), tuo negali pasidžiaugti.. ten tiesiai į gatvę išėjimas
Na kolkas lieka tik Babilonas. Nežinau.. galėtų kas nors atkalbėti... 30 žmonių po 50Lt + 200Lt už gėrimus. Gaunasi 1700Lt pvz. Ar čia normalu? Kaip tokiai aplinkai?
O mes svesime Jachtklube, si sestadieni jau.
Niu ten dave atskira sale mums, tokia visai nieko, per langa tiesiai marios, atskiras iejimas ish lauko . Del prabangos tai nezinau kaip ten bus . Sale visai nieko tokia sviesi, stalus sake graziai ruosia, visa staltiese padengs roziu ziedlapiais . Bus farsiruota zuvis, sustrai keptos vishtos . Kaina po 50Lt zmogui. Niu siaip galesiu papasakoti daugiai ispudziu kita savaite. Mums tai patiko del to kad prie vandens, nes norim plaukti su kateriu paplaukiot. Plauksim karsta pavalge, o kol mes plaukiosim - jie sutvarkys stala ir ateje jau rasim torta . Siaip mes neilgai svesim tik nuo 17 iki 21 val. Likusi maista supakuos mums namo .
Niu ten dave atskira sale mums, tokia visai nieko, per langa tiesiai marios, atskiras iejimas ish lauko . Del prabangos tai nezinau kaip ten bus . Sale visai nieko tokia sviesi, stalus sake graziai ruosia, visa staltiese padengs roziu ziedlapiais . Bus farsiruota zuvis, sustrai keptos vishtos . Kaina po 50Lt zmogui. Niu siaip galesiu papasakoti daugiai ispudziu kita savaite. Mums tai patiko del to kad prie vandens, nes norim plaukti su kateriu paplaukiot. Plauksim karsta pavalge, o kol mes plaukiosim - jie sutvarkys stala ir ateje jau rasim torta . Siaip mes neilgai svesim tik nuo 17 iki 21 val. Likusi maista supakuos mums namo .
o mes uzsisakem "dykumu liuta". kai uzejom ten, pamatem aplinka, supratom, kad butent ten ir norim daryt. sale didele, dar foje yra, dideli WC, zidinys. zodziu aplinka man labai aptiko, nieko super super, bet miela. kiemelis yra. namai atokiau, o per tvora ir medelius (berods tujos) ne kas ir tesimato.
tiesa, mus isgasdino mano brangiausiojo mama, nes prisirinko gandu, kad ten svetimu prisirinko kazkam svenciam, tipo, ejo is gatves ir uzejo. tada jiem dar kazka ir pavoge. paskui issiaiskinom, kad ji pasakojo kaip studentai ten cementovke svente ir visu is eiles is gatves kviete. na, bet vis tiek kazkaip nefainai pasidare
o dar ji aiskino, kad apgaus, nusuks ir t.t. tai buvo nuotaika siek tiek pagedus. nors man kilo itarimas, kad jai ta vieta nelabai itiko, nes ji buvo nusiteikus kitur daryt. o sita "dykumu liuta" mes su brangiausiuoju issirinkom.
na, bet gal kas girdejot apie ji?
kainos normalios 50lt zmogui. su mama ten papietavom, paragavom kaip gamina. alkoholis ir saldus stalas (tortas) musu. rekomendavo labai gera muzikanta, fotografe ir filmuotoja. sale papuos, aptarnaus padavejai. viskas lyg ir puiku. bet kai tik iejau ten, iskart supratau, kad niekur kitur nenoriu daryt. keista kazkaip.
tiesa, mus isgasdino mano brangiausiojo mama, nes prisirinko gandu, kad ten svetimu prisirinko kazkam svenciam, tipo, ejo is gatves ir uzejo. tada jiem dar kazka ir pavoge. paskui issiaiskinom, kad ji pasakojo kaip studentai ten cementovke svente ir visu is eiles is gatves kviete. na, bet vis tiek kazkaip nefainai pasidare
o dar ji aiskino, kad apgaus, nusuks ir t.t. tai buvo nuotaika siek tiek pagedus. nors man kilo itarimas, kad jai ta vieta nelabai itiko, nes ji buvo nusiteikus kitur daryt. o sita "dykumu liuta" mes su brangiausiuoju issirinkom.
na, bet gal kas girdejot apie ji?
kainos normalios 50lt zmogui. su mama ten papietavom, paragavom kaip gamina. alkoholis ir saldus stalas (tortas) musu. rekomendavo labai gera muzikanta, fotografe ir filmuotoja. sale papuos, aptarnaus padavejai. viskas lyg ir puiku. bet kai tik iejau ten, iskart supratau, kad niekur kitur nenoriu daryt. keista kazkaip.
Isila, tu neimk i galva, kad ten kazkokie studentai pagere chebros prisikviete ir jiems kazkas dingo - patys kalti. Ir del anytos nepergyvenk, jei nepatinka jai ta vieta, tai ir "varys" ant jos, o vdrug dar persigalvosi
Zinai kaip buna: kazkas pamasto, kad ten gali maisto nusukti, kitas ta pamastyma isreiskia garsiai, trecias sako, kad kazkur girdejo, kad ten nusukineja maista, ketvirtas jau tikrai zino, kad ten apvagia, maista nusuka, o penktas visus jau tikinina, kas ten pati blogiausia kavine, tik nesugalvokit niekas nieko svesti ten, padavejai baisus, maistas baisus ir t.t... pasaka be galo Vat taip ir gimsta pliotkai...sugedusio telefono principu
Zinai kaip buna: kazkas pamasto, kad ten gali maisto nusukti, kitas ta pamastyma isreiskia garsiai, trecias sako, kad kazkur girdejo, kad ten nusukineja maista, ketvirtas jau tikrai zino, kad ten apvagia, maista nusuka, o penktas visus jau tikinina, kas ten pati blogiausia kavine, tik nesugalvokit niekas nieko svesti ten, padavejai baisus, maistas baisus ir t.t... pasaka be galo Vat taip ir gimsta pliotkai...sugedusio telefono principu