Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

cia.saulius, as zinau viena nama 40 km nuo Kauno, bet ten brangoka, nors aplinka tai thumbup.gif Zmogui, kiek zinau, ten ima po 100, o jei su nakvyne 150
namas didelis, o jau aplinkele tai fantastiska, gelynai, pirteles ir tt
bet siaip kiek girdejau maistas ne ypatingas, tad...
o as tarp sfinkso ir babilono pasimetus, man jie abu turi ir trukumu ir privalumu g.gif
Atsakyti
casa, del lampedziu,

gal sitas kartais? radau tik ka:

Svečių namai '' PUŠYNAS '', Gintaro g. 35, Lampėdžiai, Kaunas, tel.: 384925, (8-689) 83054, faks.: (8-37) 422577.

Dvi pokylių salės nuo 24 iki 60 vietų, alaus baras, šokių salė, suomiška pirtis su baseinu. Miegamieji kambariai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cia.saulius: 13 gegužės 2004 - 09:39
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 13, 09:37)
cia.saulius, as zinau viena nama 40 km nuo Kauno, bet ten brangoka, nors aplinka tai thumbup.gif Zmogui, kiek zinau, ten ima po 100, o jei su nakvyne 150
namas didelis, o jau aplinkele tai fantastiska, gelynai, pirteles ir tt
bet siaip kiek girdejau maistas ne ypatingas, tad...
o as tarp sfinkso ir babilono pasimetus, man jie abu turi ir trukumu ir privalumu g.gif

gal 100 ir nebutu labai blogai, bet tai kad taip toli nuo kaino tei reiks ir nakvynes. vadinasi gaunas 150. biski daug sad.gif o jei dar ir maistas nekoks sakai...

o ka babilonas siulo ar sfinksas? a?
Atsakyti
ne, ten buvo vytauto g. 9 ar 13 ar pan... tel. reiks paieskot, bet iki vakaro rasiu:)

Atsakyti
QUOTE (casa @ 2004 05 13, 09:42)
ne, ten buvo vytauto g. 9 ar 13 ar pan... tel. reiks paieskot, bet iki vakaro rasiu:)

ok. laukiu.
Atsakyti
cia.saulius, sfinkse moki min 2000, o kaip susitarsi kas i tai ieina jau asmeninis reikalas biggrin.gif siaip cia jau su alkoholiu, jei issideri ir su desertais, ir vaisiais
babilonas: maistas apie 50 zmogui, priklauso nuo meniu, ieina viskas i kaina, isskyrus alkoholi, cia atskira sneka smile.gif jaunavedziam 50% nuolaida kambariui
hmm mano problema tame, kad filmuotojas aiskina, kad sfinksas labai tamsus filmavimui doh.gif , be to, truputeli stabdo restorano reputacija, na gerai, uzdaras vakaras, bet atvaziuos Kauno berniukai pasisakot, aisku, ne mano problema, bet vis tiek nesinori tokiu nesusipratimu
tai vat....patarkit kas nors plsss
eitume i babilona, bet mane sfinkso aplinka daug labiau traukia g.gif
siaip vakar buvau nakties magijoj, kas neiesko labai prabangios vietos visai faina vieta smile.gif maistas 40-50lt/zmogui
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 13, 09:55)
cia.saulius, sfinkse moki min 2000, o kaip susitarsi kas i tai ieina jau asmeninis reikalas biggrin.gif siaip cia jau su alkoholiu, jei issideri ir su desertais, ir vaisiais
babilonas: maistas apie 50 zmogui, priklauso nuo meniu, ieina viskas i kaina, isskyrus alkoholi, cia atskira sneka smile.gif jaunavedziam 50% nuolaida kambariui
hmm mano problema tame, kad filmuotojas aiskina, kad sfinksas labai tamsus filmavimui doh.gif , be to, truputeli stabdo restorano reputacija, na gerai, uzdaras vakaras, bet atvaziuos Kauno berniukai pasisakot, aisku, ne mano problema, bet vis tiek nesinori tokiu nesusipratimu
tai vat....patarkit kas nors plsss
eitume i babilona, bet mane sfinkso aplinka daug labiau traukia g.gif
siaip vakar buvau nakties magijoj, kas neiesko labai prabangios vietos visai faina vieta smile.gif maistas 40-50lt/zmogui

jo situ dar neziurejom. reiks gal siandien paziuret. siaip dar katpedelei skambinom, tai irgi panasiai sake 2000lt minimum, ir viskas kaip sutarsi... bet dar nebuvom ziuret kaip ten atrodo.
Atsakyti
Katpedelej buvau, siaip jei jau irgi 2000 moket, tai jau daug geriau sfinksas, daug iskilmingiau. katpedelej zemos kedes kaip kavinej, ir namai aplinkui, sfinkse daug daugiau privatumo, grazus didelis kiemas thumbup.gif
man ir babilonas geriau nei katpedele, ir europa geriau, ir nakties magija, na zodziu, man tai ten neypatingai, aplinka gal ir nieko, bet ne vestuvem
bet aisku, ziurekit, cia kaip kas ko nori
Atsakyti
cia.saulius, namo lampedziuose tel. 869947569, Danute. sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE (casa @ 2004 05 13, 21:49)
cia.saulius, namo lampedziuose tel. 869947569, Danute. sekmes wink.gif

labai aciu. bandysim skambint.
vakar dar buvom paziuret babilone. ten niekad nebuvau buves dar. siaip ten aplinka tikrai grazi. viskas normaliai. kalbejom su barmenu, kuris labai jau idomiu manieru. kaip boba koks. maivosi tik. nu tiksliau pasakius kaip xxxxrastas smile.gif tai jis pasake kad daro pobuvi si savaitgali 40 zmoniu, ir sunkiai sutalpins. o pas mus kadango gaunasi iki 60 tai nelabai kas gausis pas juos. nors vietos tai ten mums pasirode kad normaliai visai.

siaip zmoniu skaiciu tai bandysim pakoreguot biski. reikia dar perziuret, nes jau dabar aisku kad keli tikrai nebus, tai galima gal sumazint ir iki 50.

dar buyvom nakties magijoj. ten pasake kad tik 30 zmoniu talpina.

ir dar buvom tokioj sodyboj uz karmelavos. ten visas namas yra. sale stalui, sale sokti, sale rusyje alui. antram ir treciam aukstuose irengti miegamieji. sake talpina apie 50 zmoniu. gal iseitu ir biski daugiau. bet ten butu truputi anksta, nes patalpa nera didele kur stoves stalas. siaip kokiam 40 zmoniu tai tikrai pats tas. nera ten naujausi remontai, bet viskas padaryta gana tvarkingai. kaina ten buvo 50 lt zmogui maistas + 5 litai nakvyne.

siandien reiks dar varyt i lampedzius paziuret ka siulo jie ten...
Atsakyti
oi tai pas jus zmoniu daug, pas mus apie 20, tai visi babilonai tinka biggrin.gif Jauciu tokiu atveju geriausia namas, nes jei nori apnakvindint, tai viesbuty nerealiai kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 14, 07:29)
oi tai pas jus zmoniu daug, pas mus apie 20, tai visi babilonai tinka biggrin.gif Jauciu tokiu atveju geriausia namas, nes jei nori apnakvindint, tai viesbuty nerealiai kainuotu g.gif

del apnakvindinimo tai daug sveciu butu is Kauno, tai ne problema. kaip nors sugrustumem kur nors likusius smile.gif siaip nenorim dvieju dienu...
Atsakyti