Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Diksė @ 2006 03 31, 20:09)
Niu mes jau užsisakėm Sfinksą..  clap.gif Ir kaip jau kažkuri minėjo.. gausim dar atseit ir jaunavedžių liuksą..  smile.gif  wub.gif  Man tai žiauriai ši mintis patinka.. kad neteks miegoti namuosna.. ar ieškotis atskirai viešbučio.. ir dar papildomai babkių į tai merkti... dry.gif  rolleyes.gif

Tai va... belieka tikėtis.. kad viskas bus gražiai papuošta.. paruošta.. ir maistukas kad tik skanus būtų..  unsure.gif  smile.gif

na pasakok tada kiek jusu ten bus, kiek mazdaug vienam zmogui, ar klauset del savo alkoholio atsinesimo. O papuosimus jus jai pavesit?
Atsakyti
Labutis, merginos. man priešvestuvinė depresija. Mūsų vestuvės rugpjūčio 12 d. O mes dar nieko neturime..... blink.gif
Man jau tikrai baisu. Labiausiai kelia rūpesčių vieta, kur švęsti .Buvom nusižiūrėję V. Vegio sodybą, bet nespėjom, ji jau užsakyta.
Prašau visų padėti, jei kas ką žinot, kur Kaune (aplink jį) arba Marijampolėje galima būtų atšvęsti. Na, man skaudžiausias klausimas - pinigėliai. Žodžiu, kad nebūtų labai brangu.
Man jau tikrai neramu bash.gif karsta.gif
Papildyta:
Beje, perskaičiau visą šitą temą ir daugelis sodybų užimtos sad.gif
Atsakyti
Laukiu listen.gif
Atsakyti
Jei tinka Marijampoles apylinkes, pabandyk nuo Kauno vaziuojant link Kazlu Rudos, tokia Gudeliu karcema, siaip nemanau, kad ten brangu butu, ir beje cia jau viena forumuote buvo ja rekomendavus, kaip nebloga vietele!
Atsakyti
Gal kas gali parašyti atsiliepimų apie Ąžuolotos sodybą? Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 04 05, 20:31)

laba,

praejusia vasara teko dalyvauti vestuvese, kurios vyko uz marijampoles link kalvarijos. ten kaip ir kaimo turizmo sodyba. nemanau, kad ten brangu buvo. maistas lyg ir nieko. na bet miegot tai ne kas. tikslaus adreso nezinau, bet jei kas is marijampoles, tai tikrai ta vieta zino
Atsakyti
Ačiū, merginos. Pabandysiu...
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 04 06, 15:10)
Ačiū, merginos. Pabandysiu...

o tu nueik i www.countryside.lt
ten daug info apie visokias sodybas....

na o jei sodybos nerasi, tada gali cia paziureti www.meniu.lt cia rasi daug info apie kavibes/restoranus!

o kiek pas tave zmoniu?
Atsakyti
Gudelių karčema jau užimta....sad.gif
pas mus nuo 35 iki 40 žmonių (tiksliai dar neaišku), bet ieško tokiam apytiksliam skaičiui.
Katyte, ačiū, varau ten pasižiūrėti. Bet nemaniau tikrai, kad taip prieš gerą pusmetį viskas rezervuota. Nu išsidūriau juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 04 06, 20:05)
Gudelių karčema jau užimta....sad.gif
pas mus nuo 35 iki 40 žmonių (tiksliai dar neaišku), bet ieško tokiam apytiksliam skaičiui.
Katyte, ačiū, varau ten pasižiūrėti. Bet nemaniau tikrai, kad taip prieš gerą pusmetį viskas rezervuota. Nu išsidūriau juodai  doh.gif

Laba! Jei nori pigiau tai marijampoleje tikrai pigiau nei Kaune. Kazkas Kalbejo apie sodybe vaziujant link kalvarijos-Kosubu sodyba.Kai klausem tai kaina 2 dienom buvo 800lt.Cia viena brangesniu siame kraste. Prie marijamples yra Bajoriuno sodyba,Baltaragio malunas,gamtininku stotis, Knyzu kavine.Netoli Kalvarijos prie San Grudos bigsmile.gif yra nepaprastai grazi vieta-Gazdu malunas. Ten butu ir mano baliuska buvus jei zmoniu butu buve maziau verysad.gif mat talpina apie 40 zmoniu. Vieta nepaprastai grazi, galima ir fotografuotis tenai, apie Kauna tokiu vietu fotografuotis ne su ziburiu nerasi! thumbup.gif Dar galiu pasiulyt pabandyt uz Jonavos yra Saulyne, seredziui yra vieta. Cia kainos apie 110 lt zmogui 2 dienom. Aisku jei neuzimta...
Sekmes beiskant! smile.gif
Atsakyti
aiskauda, dėkui. Puolu ieškoti numeriukų ir skambinti.
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 04 07, 09:07)
aiskauda, dėkui. Puolu ieškoti numeriukų ir skambinti.

Prasom! Jei kils problemos beiskant numeriuku rasyk, paieskosiu kur uzrasuose, kazkur turi buti. Mat Baltaragio malunas, Gazdu malunas oficialiai nesiskelbia. Cia numerukus galima gauti principu kad Lietuva - svogeriu krastas mirksiukas.gif
Atsakyti