Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(rituliukasss @ 2006 02 28, 17:09)
panos, aišku kiekviena žinote ko norite savo vestuvem, bet kažkodėl kai pradėjau domėtis bejorkiemiu iš visu pažįstamų pradėjo plaukti priekaištai... blush2.gif tai mažai maisto, alchoholis tikrai nerealiai brangiai išėjo...niu ką aš žinau g.gif
tik va vieni maniškio pažįstami ten po blatum šventė, tai pigiai prasisuko ax.gif
mes apsigalvojom, nes radom pigiau, bet tikiuosi nepraščiau. 4u.gif

kaip kam, vieniems maisto per mazai, man, asmeniskai, per viena banketa buvo ryskiai per daug..
mes svesime Bajorkiemyje, ir visai nebijau, kad gali kilti kazkokie nesusipratimai. jei viska konkreciai ir aiskiai susitari, tai nieko ir neatsitiks. beto, tuo rupinasi mano gera drauge. as rami biggrin.gif

beto, kai deriniesi meniu, tai reikia klausti kiek ko bus, priklauso buti (netgi gramais mano drauge klause)

taigi, bukite budrios ir pakankamai ikyrios siuo klausimu su personalu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinaa: 28 vasario 2006 - 16:18
tinaa ar jau pasiskaičiavote kiek maždaug žmogui išeis?
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 28, 15:16)
kaip kam, vieniems maisto per mazai, man, asmeniskai, per viena banketa buvo ryskiai per daug..
mes svesime Bajorkiemyje, ir visai nebijau, kad gali kilti kazkokie nesusipratimai. jei viska konkreciai ir aiskiai susitari, tai nieko ir neatsitiks. beto, tuo rupinasi mano gera drauge. as rami  biggrin.gif

beto, kai deriniesi meniu, tai reikia klausti kiek ko  bus, priklauso buti (netgi gramais mano drauge klause)

taigi, bukite budrios ir pakankamai ikyrios siuo klausimu su personalu  ax.gif

na jei nores padarys savo ir nieko tu jiems nepadarysi..na o ta sutartis vel gi ju neisgasdins..norint ka nors is ju kompensuotis turesi i teisma paduoti..o ten vel islaidos..b advokatai, laukimas..nervu tampymas... to Bajorkiemis tikrai nepasisrasis savo nenaudai...as neskau kad jie daris kazka blogo butent jusu sventes metu..bet visko pasitaiko!

bet sakau tos suratys mazai ka pades jei zmogus nera saziningas...
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 28, 15:16)
mes svesime Bajorkiemyje, ir visai nebijau, kad gali kilti kazkokie nesusipratimai. jei viska konkreciai ir aiskiai susitari, tai nieko ir neatsitiks. beto, tuo rupinasi mano gera drauge. as rami  biggrin.gif

beto, kai deriniesi meniu, tai reikia klausti kiek ko  bus, priklauso buti (netgi gramais mano drauge klause)

taigi, bukite budrios ir pakankamai ikyrios siuo klausimu su personalu  ax.gif

nemanau, kad jau taip viska gali susitarti, tiksliau viskas bus kaip susitarsi, nes gi pries pat vestuves misrainiu ir t.t. nesversi ir neskaiciuosi visu kasniu ir gurksniu. visur jie nusisuka ir sau pasidaro, kitaip nebus, tik turbut reik ziuret, kad naglai bilekiek nenusuktu
Atsakyti
viskuo rupinsis mano drauge, kuri dirba Bajorkiemyje.as armi. amen smile.gif

beje, Katytee, tu juk pati cia kazkada aiskinai, kad reikia viska su sutartimis daryti...pakeitei nuomone?
Atsakyti
Norėjau pasiklausti tų, kurios numato švęsti vestuves "Sfinkse". Kokią pinigų sumą numatėte vienam žmogui ten? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 03 01, 10:09)
Norėjau pasiklausti tų, kurios numato švęsti vestuves "Sfinkse". Kokią pinigų sumą numatėte vienam žmogui ten? smile.gif

apie 100lt vienam zmogui
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 03 01, 11:09)

aš t.p. 100lt žmogui 4u.gif
Atsakyti
Dikse, o kada tavo vestuves ir kiek planuojate zmoniu sutalpinti Sfinkse?
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 01, 09:23)
viskuo rupinsis mano drauge, kuri dirba Bajorkiemyje.as armi. amen smile.gif

beje, Katytee, tu juk pati cia kazkada aiskinai, kad reikia viska su sutartimis daryti...pakeitei nuomone?

as neaiskinau...as gal sakiau kad vertetyu..,bet pati to nedariau ir per daug nesigrauziu..be to cia viena diena pagalvojau kad per daug ir nepraradau, kad nesirsiau, nes jei kas ir ivyks ne taip, tai tik su teismo pagalba ka nors pristeisi....

nuomone keisti manau galima....

QUOTE(Diksė @ 2006 03 01, 10:09)

apie 100lt.

o tu ten irgi svesi? kada ir ka jums siule?
Atsakyti
QUOTE(JolantaG @ 2006 03 01, 15:03)
Dikse, o kada tavo vestuves ir kiek planuojate zmoniu sutalpinti Sfinkse?

QUOTE(katyteee @ 2006 03 01, 15:04)
apie 100lt.

o tu ten irgi svesi? kada ir ka jums siule?

Na mūsų rugpjūčio 11 dieną ir bus apie 40 žmonių kažkur.. smile.gif Na ji panašiai tiek ir siūlė, kad kažkur po 100.. bet tikrai ne daugiau.. smile.gif Tai tik norėjau palyginti.. ar REIK to 100 litų, ar užtektų ir mažiau.. tarkim kokių 80 litų.. g.gif
Na rytoj važiuosim su ja dar kartą susitikt, taigi bus matyt.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 03 01, 16:31)
Na mūsų rugpjūčio 11 dieną ir bus apie 40 žmonių kažkur.. smile.gif Na ji panašiai tiek ir siūlė, kad kažkur po 100.. bet tikrai ne daugiau.. smile.gif Tai tik norėjau palyginti.. ar REIK to 100 litų, ar užtektų ir mažiau.. tarkim kokių 80 litų..  g.gif
Na rytoj važiuosim su ja dar kartą susitikt, taigi bus matyt..  rolleyes.gif

tai butinai parasyk koks bus galutinis variantas ir kas i ta kaina ieis!!!
Atsakyti