Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Rututule @ 2006 02 23, 14:22)
sveikos zmonos ir busimos zmonos!!! 4u.gif
padekite!!!!  help.gif help.gif
man verkiant reikia restorano-viesbucio Rumsiskes koordinaciu..gal kas turite? cry.gif
kadangi zadam viesele atsokti rugpjucio pradzioje..kaip ir laiko ne per daugiausiai mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif o internete, apart cia pas jumi, info rasti jokios neimanoma.. g.gif  help.gif

Rumsos g. 9a, Rumsiskes. Tel. 8 346 47568. Sekmes tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyddre @ 2006 02 21, 21:09)
sweikos.mano vestuves irgi sia vasara, rugpjucio 26d.  daug galvos nesukau, tai nulekiau ir issinuomojau bara "aitvara"  cia netoli molo parduotuves.man ten istiesu patiko, gana tikrai nebrangiai.tik gal kuri jau sventet ten ar siaip ka girdejot? idomu ar jie man nesugadins sventes  g.gif

Sveika

na taip galiu tau siek tiek papasakoti. Pirma nuvaziuok pas juos is anskto sakyk, kad butu padaveju, kurie viska aptartnaus, nes teko svesti mums ten ir patikek susinervavom kai reikejo prasyneti lekstuciu ar mazdaug net karsta atneskit greiciau. patariu tiksliai gal net rastiskai jiems parasyti kada turi pateikti karsta, nes mums buvo taip, nutarem kad karstas bus 8h, jau visi sedam prie stalo, o jei kaip neatnesa, taip neatnesa, mazdaug irankiu truko sako pasiimkit, ten sudeti. Siaip lyg viskas ir normaliai tik patariu is karto aptarti viska su jais, kad nesugadintu sventes smile.gif
Mano ir vestuves rugpjucio 26:) gal susimatysim rotuseje:) siap nepergyvenk, tik viska aptark ir bus ok:)
Atsakyti

nu didelis dekui tau, butinai taip ir padarysiu kaip tu ir sakei smile.gif nu gal ir pasimatysim biggrin.gif
Atsakyti
o ka galvojate apie berneliu uzeigos nuomojamas sales? g.gif mes galvojam apie jas. yra banketines sales, neblogos gal visai, nemanau, kad butu kazkokios baisios, prestizas neleistu turbut... ir zinau, kad nuomoja nemokamai, reikia tik moket uz maista. tai jau susitaupo simtukas kitas blush2.gif o kai vestuves viena diena, 30 zmoniu, ir visi kaunieciai, tai manau, berneliu uzeigos banketines sales labai neblogai. cia be abejo, pinigelius taupant, nes turint ju galima vaziuot i sodyba, porai dienu, ech... verysad.gif
tai ka manot apie si varianta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 25 vasario 2006 - 10:29
Sirdingai dekavoju Akrila.. 4u.gif
tik dar man kvailutei, paaiskink jei gali, nes jau makaule susisuko.. doh.gif
tai tas Rumsiskiu restoranas - viesbutis, randasi ne paciame Rumsiskiu muziejuje? ir ar ten tilptu apie 100 zmoniu?
sorry uz ikyruma ir neismanyma.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 02 25, 10:28)
o ka galvojate apie berneliu uzeigos nuomojamas sales? g.gif mes galvojam apie jas. yra banketines sales, neblogos gal visai, nemanau, kad butu kazkokios baisios, prestizas neleistu turbut...  ir zinau, kad nuomoja nemokamai, reikia tik moket uz maista. tai jau susitaupo simtukas kitas blush2.gif o kai vestuves viena diena, 30 zmoniu, ir visi kaunieciai, tai manau, berneliu uzeigos banketines sales labai neblogai. cia be abejo, pinigelius taupant, nes turint ju galima vaziuot i sodyba, porai dienu, ech...  verysad.gif

skamba tai gerai... jei tikrai visi is kauno ir tik viena diena, tai kodel gi ne... nes aplinka tai ten liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 26, 22:00)
skamba tai gerai... jei tikrai visi is kauno ir tik viena diena, tai kodel gi ne... nes aplinka tai ten liux  thumbup.gif

ten yra ir viesbutis, jeigu yra sveciu ne tik is Kauno, daro nuolaidas, jei ir ji uzsisakai, plius pirtele nebloga yra, aplinka graziai sutvarkyta, saugoma visa para!, galima nusileisti iki mariu..man tai geriausias variantas aplink kauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rututule @ 2006 02 26, 18:40)
tai tas Rumsiskiu restoranas - viesbutis, randasi ne paciame Rumsiskiu muziejuje? ir ar ten tilptu apie 100 zmoniu?
sorry uz ikyruma ir neismanyma..  blush2.gif

Man teko ten vestuvese dalyvauti, buvo apie 60 zmoniu, tai sokom sunkokai karsta.gif O iki 50 - tai superinis variantas! Mes ten uz menesio svesim tecio 50 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 02 25, 09:28)
o ka galvojate apie berneliu uzeigos nuomojamas sales? g.gif mes galvojam apie jas. yra banketines sales, neblogos gal visai, nemanau, kad butu kazkokios baisios, prestizas neleistu turbut...  ir zinau, kad nuomoja nemokamai, reikia tik moket uz maista. tai jau susitaupo simtukas kitas blush2.gif o kai vestuves viena diena, 30 zmoniu, ir visi kaunieciai, tai manau, berneliu uzeigos banketines sales labai neblogai. cia be abejo, pinigelius taupant, nes turint ju galima vaziuot i sodyba, porai dienu, ech...  verysad.gif

kiek girdejau, is forumieciu, ten neleidzia aukoholio savo atsinest..turi is ju imt ir nelabai nuolaidas taiko!
bet jei noris tokios laidiskos aplinkos tai gera vieta!
QUOTE(Rututule @ 2006 02 26, 16:40)

tas rumsiskiu viesbutis yra rumsiskiu miestelyje, o ne muziejuje...

100zm tikrai netilps!

Atsakyti
del bajorkiemio...kam norisi svesti gamtoje, tai puiki iseitis! o del nuolaidu tai viskas yra imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rututule @ 2006 02 26, 18:40)

Prašau... Nėra už ką smile.gif Šitas viežbutis nėra pačiam muziejuj... Pats pastatas didelis ir net neprimena kaimiškos trobos. 100 žmonių tai vargu ar tilps... Žinai, geriausia bus, jei ten pasiskambinsi ir paklausi. Tada tikrai viską susižinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
panos, aišku kiekviena žinote ko norite savo vestuvem, bet kažkodėl kai pradėjau domėtis bejorkiemiu iš visu pažįstamų pradėjo plaukti priekaištai... blush2.gif tai mažai maisto, alchoholis tikrai nerealiai brangiai išėjo...niu ką aš žinau g.gif
tik va vieni maniškio pažįstami ten po blatum šventė, tai pigiai prasisuko ax.gif
mes apsigalvojom, nes radom pigiau, bet tikiuosi nepraščiau. 4u.gif
Atsakyti