SVRASTEM IR RESTORANUS, BET KOL KAS AKLIGATVYJE...
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 02 10, 15:33)
SVRASTEM IR RESTORANUS, BET KOL KAS AKLIGATVYJE...
kodel???
o ko jus ieskot? kiek dienu vestuves, kiek zmoniu, kokio tipo vestuves?
Vestuvės vyks 1 dieną, kitą dieną mus išlydės į kelionę, žmonių nemažai apie 60 -65 nes giminės didelės,o norisi kažkokios jaukios aplinkos už prieinamą kainą
QUOTE(tesa20 @ 2006 02 06, 07:52)
Sveikutes. Labai neuzpykit, kad ne i tema rasau, bet labai norisi paklausti, koki jus maista uzsakinejat butent vasarai. Man tai kavines savininke sake, kad maistas bus tik naturalus be jokiu uzpiltiniu, majonezo ir be farsyruotu zuvu, o as kaip tik viso sito noriu. Koks maistas bus pas jus????
teisybė mano šeimininkė irgi sakė, kad tokių dalykų kaip "balta" mišrainė bus vos vos, nes sakė po poros val. tokie valgiai ištyžta, nekaip atrodo ir apskritai baisiai greitai genda. O mūsiškiai pavalgyt lietuviškai mėgsta.. va ir nžn. dar jei tas paukščių gripas- teks išmest paukštieną iš valgiaraščio, tai
QUOTE(klajune @ 2006 02 15, 13:10)
teisybė mano šeimininkė irgi sakė, kad tokių dalykų kaip "balta" mišrainė bus vos vos, nes sakė po poros val. tokie valgiai ištyžta, nekaip atrodo ir apskritai baisiai greitai genda. O mūsiškiai pavalgyt lietuviškai mėgsta.. va ir nžn. dar jei tas paukščių gripas- teks išmest paukštieną iš valgiaraščio, tai
u taigi atsiprasau nestovi tos misraines lauke...o restoranuose oro kondicionierai yra..nu kad ir nera...nereik ju deti nuo ryto ant stalo...
nesuprantu kaip gali balta misraine istyzti...tai tas pats..agurkai apdzius...pomidorai subliuks, meses apsdzius...
As apie maista.Zinoma jei nori lengviau tureti tai ir nenori nei zuvies farsiruoti nei daugiau masrainiu daryti.As pati einu seimininkaudama tai mes ir uzpiltinius padarome ir zuvi farsiruojame ir po 4 3 misraines patiekiame ir kad sutiztu ar surugtu tai nera buve,ir vestuves vyksta nameliuose.Jug maista laikai saldytuvuose ir maista nesi ta kuris greiciau parugsta paskutine val.ir viskas':super')
QUOTE(ievce @ 2006 02 16, 01:37)
As noreciau paklausti ar kas sventete vestuves Senuosiuose Rusiuose? Mano vestuvese turetu buti apie 50 zmoniu. Nezinau ar ten butu uztektinai vietos? Kaip maistas ir pan. Kiek zinau Sfinkse mazokai vietos...nes ten jau buvau is anksciau nusiziurejusi...Padekit prasau...
mus bus apie 65 zmones sfinkse...nu kad vietos ten man tai nemazai...sokt gaima vestibiulyje...yra kiemelis didelis ir grazus....ir tortui vieta yra ir alaus stalui (na kur tie tokie pusapvaliai foteliai ant pakylos)
o senuosiuose rusiuose net nesidomejau...soryy padet niekuo negaliu!
QUOTE(1turte @ 2006 02 09, 16:29)
Tik va norejau pasiteirauti gal kas svente ten savo vestuvytes ir iki keliu h ten viskas vyko? Ar galima atsvesti vestuves linksmai ir nepriekaistaus seimininkai del triuksmo?
Šventėm vestuves Sfinkse, tiesa ne savo , tai dėl muzikos ir triukšmo tikrai niekas nepriekaištavo. O kiek truko neprisimenu, bet irgi niekas lauk nevarė .
sweikos.mano vestuves irgi sia vasara, rugpjucio 26d. daug galvos nesukau, tai nulekiau ir issinuomojau bara "aitvara" cia netoli molo parduotuves.man ten istiesu patiko, gana tikrai nebrangiai.tik gal kuri jau sventet ten ar siaip ka girdejot? idomu ar jie man nesugadins sventes
sveikos zmonos ir busimos zmonos!!!
padekite!!!!
man verkiant reikia restorano-viesbucio Rumsiskes koordinaciu..gal kas turite?
kadangi zadam viesele atsokti rugpjucio pradzioje..kaip ir laiko ne per daugiausiai o internete, apart cia pas jumi, info rasti jokios neimanoma..
padekite!!!!
man verkiant reikia restorano-viesbucio Rumsiskes koordinaciu..gal kas turite?
kadangi zadam viesele atsokti rugpjucio pradzioje..kaip ir laiko ne per daugiausiai o internete, apart cia pas jumi, info rasti jokios neimanoma..