Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(tekilla @ 2006 02 05, 20:42)
Sveikutės,lyg ir žadam švęsti Domeikavoje Miesto sodo kavinėje.Bet neramina kaip ten maistas,aptarnavimas ir t.t.Gal žinote kokių atsiliepimų? 4u.gif

Labas

o kurioje cia vietoje tas baras??grazu jame? hm na pasakok jei buvai ten, man visai idomu smile.gif kiek zmogui mokesit?

aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(*Indrute* @ 2006 02 06, 13:42)
Labas

o kurioje cia vietoje tas baras??grazu jame? hm na pasakok jei buvai ten, man visai idomu smile.gif kiek zmogui mokesit?

aciu uz info

gali daug ka paziuret tinklalapyje www.miestosodas.lt

Atsakyti
Labas rytas

norejau paklausti, gal kuriai is jusu teko svesti vestuves netoli Bajorkiemio, toks kertupis yra? noreciau suzinoti ar ten verta svesti an savasias:)
buciau labai dekinga
Atsakyti
Aš esu kaunietė, tačiau vestuves švenčiau Alytaus rajone. pasirinkimą lėmė kaina ir norėjau, kad būtų ant ežero kranto. Iš karto su vyru sakėme, kad jei daryti vestuves, tai daryti dvi dienas. Pagaliau vasara, visi važiuoja prie ežerų, tad pavažiuoti 80km už Kauno nėra taip daug. Na mano vestuvėse dauguma svečių buvo iš Klaipėdos, Mažeikių, tačiau nė vienas nesakė, kad toli važiuoti iki sodybos ar dar ką nors, visi liko labai patenkinti Todėl jai kas norite galiu rekomenduoti Stasio Slavinsko sodybą Alytaus rajone. Maistas be galo skanus, sodyba talpina iki 80žmonių, atskiros patalpos saldžiam stalui, alaus barui, kur stovi odiniai krėslai, tai labai patogu pailsėti, šalia Gailinto ežeras, o ant kranto pirtelė.
db nerandu telefonu, tad ieškokite per google, arba rasykite man ir as pabandysiu surasti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2006 02 07, 08:34)
Aš esu kaunietė, tačiau vestuves švenčiau Alytaus rajone. pasirinkimą lėmė kaina ir norėjau, kad būtų ant ežero kranto. Iš karto su vyru sakėme, kad jei daryti vestuves, tai daryti dvi dienas. Pagaliau vasara, visi važiuoja prie ežerų, tad pavažiuoti 80km už Kauno nėra taip daug. Na mano vestuvėse dauguma svečių buvo iš Klaipėdos, Mažeikių, tačiau nė vienas nesakė, kad toli važiuoti iki sodybos ar dar ką nors, visi liko labai patenkinti Todėl jai kas norite galiu rekomenduoti Stasio Slavinsko sodybą Alytaus rajone. Maistas be galo skanus, sodyba talpina iki 80žmonių, atskiros patalpos saldžiam stalui, alaus barui, kur stovi odiniai krėslai, tai labai patogu pailsėti, šalia Gailinto ežeras, o ant kranto pirtelė.
db nerandu telefonu, tad ieškokite per google, arba rasykite man ir as pabandysiu surasti. tongue.gif

Kokios kainos, kiek reikia moketi uz sodyba, kiek uz maista, kas ieina i kaina?
Ir dar - kaip ten su nakvyne - ar yra dvivieciai, trivieciai kambariai su normaliom lovom visiems 80 zmoniu ar tik keli, o paskui kiti turi ant ciuziniu miegoti?
Pasidalink informacija su visomis!!!!

Aciu is anksto!
Atsakyti
Sveikutes, pagaliau iveikiau visus 40 psl, pasidariau siokia tokia sutrauktine,ir lyg issirinkome ta norima vietele musu sventei. biggrin.gif Na mums labai patinka Sfinksas Kaune. Ir atsiliepimu blogu lyg ir nebuvo. Tik va norejau pasiteirauti gal kas svente ten savo vestuvytes ir iki keliu h ten viskas vyko? Ar galima atsvesti vestuves linksmai ir nepriekaistaus seimininkai del triuksmo? na visgi vestuves tai ne gedulingi pietus... Klausiu todel, kad jau teko svest brolio vestuves Vilniui La Pergona (ar kazkas panasaus) 4ar 5 zvaigzduciu viesbutis... tikrai viskas buvo super, bet nuotaika gadino tai jog aptarnaujantis personalas vis primindavo......"ssssss tyliau cia gi viezbutis, mes turim sveciu kurie nori poilsio ir ramybes" blush2.gif Ti va, labai bijau kad taip nebutu su Sfinksu. Bukit gerutes ,kas zino ,kas svente parasykit.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Mes jau uzsisakem sau vieta pries Naujus metus.Lyg neradau kad kas cia kalbetu apie tokia kavine Ramuciuose. Nuostabi vieta, grazi aplinka, vidus, yra miegamos vietos.
Stala gali papuosti pagal norima spalva(pvz; raudona, orandzine..)Ir kainos tikrai neaukstos. Vienos is pigiausiu kiek ieskojom. Sake kad jie niekur nesireklamuoja,nes ten dazniausiai svencia uzsienieciai. jei ka sudominau, klauskit
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2006 02 09, 15:29)
Sveikutes, pagaliau iveikiau visus 40 psl, pasidariau siokia tokia sutrauktine,ir lyg issirinkome ta norima vietele musu sventei. biggrin.gif Na mums labai patinka Sfinksas Kaune. Ir atsiliepimu blogu lyg ir nebuvo. Tik va norejau pasiteirauti gal kas svente ten savo vestuvytes ir iki keliu h ten viskas vyko? Ar galima atsvesti vestuves linksmai ir nepriekaistaus seimininkai del triuksmo? na visgi vestuves tai ne gedulingi pietus... Klausiu todel, kad jau teko svest brolio vestuves Vilniui La Pergona (ar kazkas panasaus) 4ar 5 zvaigzduciu viesbutis... tikrai viskas buvo super, bet nuotaika gadino tai jog aptarnaujantis personalas vis primindavo......"ssssss tyliau cia gi viezbutis, mes turim sveciu kurie nori poilsio ir ramybes"  blush2.gif Ti va, labai bijau kad taip nebutu su Sfinksu. Bukit gerutes ,kas zino ,kas svente parasykit.... unsure.gif

mes sfinkse svesim..bet net neausimine kad negalesim triuksmauti..siule net lauke sokiu aikstele daryti..
na mes ten svesim..seiminke man thumbup.gif ir pati aplinka man thumbup.gif tiek viduj tiek lauke!

QUOTE(LABUSKA @ 2006 02 09, 16:22)
Sveikutes.
Mes jau uzsisakem sau vieta pries Naujus metus.Lyg neradau kad kas cia kalbetu apie tokia kavine Ramuciuose. Nuostabi vieta, grazi aplinka, vidus, yra miegamos vietos.
Stala gali papuosti pagal norima spalva(pvz; raudona, orandzine..)Ir kainos tikrai neaukstos. Vienos is pigiausiu kiek ieskojom. Sake kad jie niekur nesireklamuoja,nes ten dazniausiai svencia uzsienieciai. jei ka sudominau, klauskit

o kaip vadinas ta kavine?
Atsakyti
Vadinasi DAIRIDIS ta vieta kur svesim savo vestuves.
Gal kuri ten jau sventet?
Atsakyti
[quote=katyteee,2006 02 09, 19:27]
mes sfinkse svesim..bet net neausimine kad negalesim triuksmauti..siule net lauke sokiu aikstele daryti..
na mes ten svesim..seiminke man thumbup.gif ir pati aplinka man thumbup.gif tiek viduj tiek lauke!

thumbup.gif man taip pat labai patiko, mes kaip tik siandien ir buvom nuvyke, ir tikrai klausem sake jokiu problemu del triuksmavimo, durys cia uzsidaro stiklines , be to jei vyksta vestuves viesbucio sveciai buna informuoti apie tai biggrin.gif ti va, o kada jus svesit ? Mes tai dar negreit bet paskaicius cia komentarus tai pats laikas ieskoti.... mes rugsejo 30d na tikiuosi orelis bus geras g.gif
O siap katyteee jei ka dar suzinosi , pasidalink ok? 4u.gif
Atsakyti
O mes dar neišsirinkome iš šių sodybų netoli Kauno:
Bakutienės sodyba netoli kulautuvos;
Zalensų sodyba ant dubysos kranto;
Sodyba "rojus"
Vegio sodyba

Mums iš jų patarė rinktis mūsų filmuotojas(o jis mūsų draugas ir tikrai daug tų vietų matęs), nes sakė šiuo metu jos geriausiai atitinka kainų ir kokybės santykį g.gif
GAL KAS ŠVENTĖTE TEN?
Atsakyti
[quote=1turte,2006 02 09, 20:58]
[quote=katyteee,2006 02 09, 19:27]

thumbup.gif man taip pat labai patiko, mes kaip tik siandien ir buvom nuvyke, ir tikrai klausem sake jokiu problemu del triuksmavimo, durys cia uzsidaro stiklines , be to jei vyksta vestuves viesbucio sveciai buna informuoti apie tai biggrin.gif ti va, o kada jus svesit ? Mes tai dar negreit bet paskaicius cia komentarus tai pats laikas ieskoti.... mes rugsejo 30d na tikiuosi orelis bus geras g.gif
O siap katyteee jei ka dar suzinosi , pasidalink ok? 4u.gif
[/quote]

jei ka ir tu suzinosi butinai pasakyk!
o mes birzelio 2 diena! tikiuos jau vasara bus pasiekus lietuva!

[quote=LEDUTIS,2006 02 10, 14:46]
O mes dar neišsirinkome iš šių sodybų netoli Kauno:
Bakutienės sodyba netoli kulautuvos;
Zalensų sodyba ant dubysos kranto;
Sodyba "rojus"
Vegio sodyba

Mums iš jų patarė rinktis mūsų filmuotojas(o jis mūsų draugas ir tikrai daug tų vietų matęs), nes sakė šiuo metu jos geriausiai atitinka kainų ir kokybės santykį g.gif
GAL KAS ŠVENTĖTE TEN?
[/quote]

na manau kad jis daug buves kur ir mates, bet jusu skoniai gali nesutapt...be to ziurint ko jus norrit kad toj sodyboje butu: daug vietos, grazu, grazus laukas, gamta?
o restoranu nesvarstet?
Atsakyti