Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

labas dienas smile.gif

na ir sakyk kaip viskas buvo? ar patiko? is emociju matau patiko? gal pmeni kokia kaina buvo zmogui? labai buciau dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(*Indrute* @ 2006 02 03, 13:31)
labas dienas smile.gif

na ir sakyk kaip  viskas buvo? ar patiko? is emociju matau patiko? gal pmeni kokia kaina buvo zmogui? labai buciau dekinga:)

jau rasiau ne karta, bet galiu ir dar pasikartoti:)
mum tai laabai patiko. Aptarnavimas super, maistas skanus, gavom ir kambari dovanu vestuvinei nakciai wub.gif
Kaina, berods 40Lt/zmogui buvo, plius reikia ish ju alkoholio uz 200Lt imti, visa kita galima savo atsineshti. Vaisiai ir saldus stalas irgi musu buvo.
tik vat jeigu daugiau zmoniu, tai ten gali vietos mazoka buti. Jeigu iki 30, tai pats tas. Pas mus tai sokiai paskui persikele i kiema, kur lauko pavesine tokia faina padaryta su fontaneliu, zibintais ir t.t. Man pati sale viduj labai grazi, praktishkai nereikejo nieko puoshti:))
Kita ryta jau buvo viskas sutvarkyta, supakuota kas liko, reikejo tik susinesti i masinas ir viskas:)
jeigu dar kas domina, klausk;)
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2006 02 03, 13:47)
jau rasiau ne karta, bet galiu ir dar pasikartoti:)
mum tai laabai patiko. Aptarnavimas super, maistas skanus, gavom ir kambari dovanu vestuvinei nakciai wub.gif
Kaina, berods 40Lt/zmogui buvo, plius reikia ish ju alkoholio uz 200Lt imti, visa kita galima savo atsineshti. Vaisiai ir saldus stalas irgi musu buvo.
tik vat jeigu daugiau zmoniu, tai ten gali vietos mazoka buti. Jeigu iki 30, tai pats tas. Pas mus tai sokiai paskui persikele i kiema, kur lauko pavesine tokia faina padaryta su fontaneliu, zibintais ir t.t. Man pati sale viduj labai grazi, praktishkai nereikejo nieko puoshti:))
Kita ryta jau buvo viskas sutvarkyta, supakuota kas liko, reikejo tik susinesti i masinas ir viskas:)
jeigu dar kas domina, klausk;)

o jaunavedžių kambarys koks??? wub.gif Ta prasme ar papuoštas buvo, ir šiaip kaip ten kambarys??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivute: 03 vasario 2006 - 14:55
QUOTE(*Indrute* @ 2006 02 02, 16:19)
Sveikos

o kaip kainos Sfinkse?? kiek zmogui kainuoja? gal dar kas sventet kokiam kauno bare, man sodybos nereik smile.gif reik baro, na ar restorano:)

mes svesim Sfinkse.Aplimka ten labai faina, viskas graziai ir skonigai sutvarkyta. Lauke labai grazu, kiemelis su staliukais, tai jei nori ir ten gali stalus padaryt...na seiminke labai sukalbama..na o manau kazkur gali galvot apie 60lt zmogui tai butinai...na bet kaip ir sake seiminke, tada lasisos ant stalo nebus, teks tenkintis silke...na vienu zodziu skromnas stalas bus, bet kazkur su 80-100lt zmogui pats tas, iskaiciuojant ir aukoholi....
na maz jie gali viduj susodinti apie 65 z,mones..tada sokti reikes vestibiuleje, ten yra baras (na ta prasme tik paras kur gerimus pilsto (zmones ten nesirenka) ir ten galima sokti...patalpa kur valgysit ir baro-vestibiulo patalpas skiria tokia didele anga, na kaip kokiu triju duru plotis, kuria norint galima uzdengti uzuolaidomis, kurios jau ten yra.

ten taip pat mums dovanoja kambari, kuris kaip supratau bus paruostas "pirmajai nakciai", na ji paliko tai paslapyte, kad idomiau butu...
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2006 02 03, 14:53)
o jaunavedžių kambarys koks??? wub.gif Ta prasme ar papuoštas buvo, ir šiaip kaip ten kambarys???  4u.gif

kambarys tai man patiko, galbut netgi labiau, negu tas, kuriame gyvenom Tunise per medaus savaitele:) didziule lova, Tv, dusas su WC...viskas fainiai irengta..
o kas del papuosimo, tai as pati dariau vyrui staigmena, ta prasme ish vakaro nuveziau zvakuciu daug mazu, roziu ziedlapiu ir palikau. O administratore papuose, zvakutes sudegiojo...kai atejom i kambari, laaaabai graziai atrode, ant lovos buvo didziule shirdis ish ziedlapiu padaryta, ant stalo is svakuciu shirdele ishdeliota ir dar visur tu zvakuciu prideliota wub.gif
gali zvilgtelt i mano vestuviu nuotraukytes, ten kelios foto yra ir dar gal ka uzmatysi ju internetiniam puslapy www.sandija.lt
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2006 02 03, 15:31)
kambarys tai man patiko, galbut netgi labiau, negu tas, kuriame gyvenom Tunise per medaus savaitele:) didziule lova, Tv, dusas su WC...viskas fainiai irengta..
o kas del papuosimo, tai as pati dariau vyrui staigmena, ta prasme ish vakaro nuveziau zvakuciu daug mazu, roziu ziedlapiu ir palikau. O administratore papuose, zvakutes sudegiojo...kai atejom i kambari, laaaabai graziai atrode, ant lovos buvo didziule shirdis ish ziedlapiu padaryta, ant stalo is svakuciu shirdele ishdeliota ir dar visur tu zvakuciu prideliota wub.gif
gali zvilgtelt i mano vestuviu nuotraukytes, ten kelios foto yra ir dar gal ka uzmatysi ju internetiniam puslapy www.sandija.lt
mirksiukas.gif

Labai ačiū už išsamų atsakymą mirksiukas.gif . O internete jau patyrinėjau ir šitą ir kitus Kauno viešbučius su restoranais smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,lyg ir žadam švęsti Domeikavoje Miesto sodo kavinėje.Bet neramina kaip ten maistas,aptarnavimas ir t.t.Gal žinote kokių atsiliepimų? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Labai neuzpykit, kad ne i tema rasau, bet labai norisi paklausti, koki jus maista uzsakinejat butent vasarai. Man tai kavines savininke sake, kad maistas bus tik naturalus be jokiu uzpiltiniu, majonezo ir be farsyruotu zuvu, o as kaip tik viso sito noriu. Koks maistas bus pas jus????
Atsakyti
pirma karta toki bajeri girdziu, kad vasara salotu negalima su uzpilais ruost g.gif
pas buvo ir farsiruota zuvis, ir mishraines su majonezu ir kitokiais uzpilais...nei kas sugedo, nei ka...
Atsakyti
QUOTE(tekilla @ 2006 02 05, 19:42)
Sveikutės,lyg ir žadam švęsti Domeikavoje Miesto sodo kavinėje.Bet neramina kaip ten maistas,aptarnavimas ir t.t.Gal žinote kokių atsiliepimų? 4u.gif

Ten sventem mano vestuves, tai galiu drasiai sakyt, kad maistas buvo labai skanus, aptarnavimas irgi geras, nebuvo jokiu nesklandumu thumbup.gif Tik va del kainu siek tiek nusivylem, nes ispradziu sake viena kaina, o kai atvaziavom sudaryt meniu, kaina pakilo. Sventem 2 dienas, tai zmogui isejo po 80Lt, bet turejom savo gerimus ir saldumynus visus, alus irgi musu buvo. Labai skanus karstas patiekalas - buvo tokie didziuliai cieli kumpiai, vieno kaina apie 400Lt, kadangi pas mus buvo 60 zmoniu, tai uzsakem 2 ir pilnai uzteko. Sale irgi papuose, aisku reikejo uz ta puosyba atskirai susimoket...Vietos tikrai daug.Nezinau ka tau patart... Na, mums ten patiko. Manau, kad nesigailesi, jei ten svesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia-lialia @ 2006 02 06, 12:19)
Ten sventem mano vestuves, tai galiu drasiai sakyt, kad maistas buvo labai skanus, aptarnavimas irgi geras, nebuvo jokiu nesklandumu thumbup.gif Tik va del kainu siek tiek nusivylem, nes ispradziu sake viena kaina, o kai atvaziavom sudaryt meniu, kaina pakilo. Sventem 2 dienas, tai zmogui isejo po 80Lt, bet turejom savo gerimus ir saldumynus visus, alus irgi musu buvo. Labai skanus karstas patiekalas - buvo tokie didziuliai cieli kumpiai, vieno kaina apie 400Lt, kadangi pas mus buvo 60 zmoniu, tai uzsakem 2 ir pilnai uzteko. Sale irgi papuose, aisku reikejo uz ta puosyba atskirai susimoket...Vietos tikrai daug.Nezinau ka tau patart... Na, mums ten patiko. Manau, kad nesigailesi, jei ten svesit  smile.gif

Na aciū šiek tiek nuraminai doh.gif O kaip su ta sale kaip ji buvo papuošta?,nes mes kai klausėm tai sakė kad patys jei norim galim pasipuošt,nes jie nepuošia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tekilla @ 2006 02 06, 15:07)
Na aciū šiek tiek nuraminai doh.gif O kaip su ta sale kaip ji buvo papuošta?,nes mes kai klausėm tai sakė kad patys jei norim galim pasipuošt,nes jie nepuošia. g.gif

Kedes apvilko tokiais bordo spalvos uzvalkalais, "nugaroj" kaspinas biggrin.gif Prikabinejo visur balionu, ant sienu pakabino plakatu su visokiais linksmais piesiniais, o virs mudvieju tai buvo pakabintos dvi didziules sirdys, viena ispiesta kaip jaunoji, kita kaip jaunikis smile.gif Stalas irgi graziai papuostas buvo thumbup.gif
Atsakyti