Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(katyteee @ 2006 01 26, 18:25)
nu bet tai cia be jokiu maistu ir panaisiai...taigi daug

man tai kazkaip gaila butu tiek tik uz sale...
as jau tuos 2500 prideciau prie savo po vestuvines keliones ir daryciau restorane..

tai kad bunet ne tik uz sale... uz vila... nu ten reikia pamatyt kad suprasti... is tikruju taim mums ir pasirinkimas mazas labai buvo... arba Karaliaus vila,kainuoja ji dar brangiau ir atsiliepimai ne kokie ir interjeras man asmeniskai kicas toks neskoningas, arba kirksnove, kur be proto grazu, nu mano sirdi iskart pakerejo, tai kadangi jau buvom nusiteike moket uz karaliaus vila, tai mes tik dziaugemes, kad cia keliais tukstanciais maziau. be to gi vestuves 2 dienas... o del restoranu tai... nepasvesi dvi dienas, ir pas mus be to tik tarybiniai likuciai... tikrai nesvesciau ten vestuviu savo...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 01 27, 00:41)
arba Karaliaus vila,kainuoja ji dar brangiau ir atsiliepimai ne kokie ir interjeras man asmeniskai kicas toks neskoningas,

o čia kur? gal yra koks psl. nete?
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 01 27, 18:48)
o čia kur? gal yra koks psl. nete?

neveikia man atrodo tas ju tinklapis. nu ten prie autostrados, netoli Ariogalos, Karaliaus vila. Zmogaus pavarde cia. Karalius. Kainos tai 150 zmogui. bet man tai nea... ir forume apie vestuves ten atsiliepimai ne kokie
4u.gif
Atsakyti
O gal galima butu kontaktus "Petrausku sodybos" i az, arba internetini psl 4u.gif
Atsakyti
nuostabi sodyba yra kauno rajone ( o gal jau seredziaus, tiksliai nezinau), mazdaug 40 km nuo kauno, labai nuostabioj vietos, tai Bilvinu sodyba, labai nuostabi vieta, maists irgi geras. Dviem dienom su nakvyne ir dviem karstais pirmai dienai ir dviems karstais antrai dienai, bei kalnas uzkandziu taip pat nakvyne kinuoja tik 90 litu, bent tiek kainavo vasara, kai sokome savo vaestuves Nereali gmta, miskelis, sodyba isikurus netoli plento, bet miskel;i, tai jokio triuksmo, nesigirdi, ir romantiskai gali pasivaiskcioti ir surasti vaziuojant nuo kauno vienas juokas tikrai nuostabi vieta siulau visoms, jeigu kas noresit kontaktu ar nuotrauku galit man parasyti zinute, butinai duosiu ir dar nuotrauku idesiu.
TAip pat labai populiari sodyba yra Zalensu sodybe (berots taip vadinasi) tikrai liuks as pati kaip ir nebuvus, bet macius nuotraukas ir mano sesuo ten ne vienoj sventej buvus, bet ten reikia vieta uzsiimti maziausiai pries kokius 8 menesius ir tai neasiku ar bus vietu, as bandziau kovo mensi gauti liepos mensiui tai is manes juokesi ,akd pas juos jau iki sausio viskas uzimta.

gAL GALIMA BUTU TUOS KONTAKTUS GAUTI? 4u.gif
Atsakyti
Zalensu sodybos nuomos tel. nr. 8-656 66566
Galima paziuret kaip atrodo www.atostogoskaime.lt smile.gif
Atsakyti
Visos sodybos aplink Kauną Liepos 29d užimtos cray.gif cray.gif cray.gif , nei nebežnau ką daryti, gal kokių kitų dar čia nepaminėtų sodybų ar puikių vietelių žinote???? Jau visiškai į depresija puoliau, jau galvoju apie vestuvių nukėlimą, nebežinau ką ir bedaryti cray.gif cray.gif cray.gif
Papildyta:
Gal galit dar tų Bilvinų sodybos kontaktus kas parašyti, nes jiems vieniems dar ir neskambinau, nes kontaktų neradau verysad.gif . Nors taip pat stipriai abejoju ar ta sodyba bus laisva cray.gif
Atsakyti
Labas mergaites gal girdejote ka nors apie bariuka prie rumsiskiu muziejaus "Ilanka"?
Atsakyti
Labukas, norejau paklausti, gal kas sventete vestuves Avilyje? As planuoju apie 50-60 zmoniu. Net nezinau nuo ko pradeti...Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(ievce @ 2006 02 02, 03:12)
Labukas, norejau paklausti, gal kas sventete vestuves Avilyje? As planuoju apie 50-60 zmoniu. Net nezinau nuo ko pradeti...Is anksto dekoju

as svarciau apie galimybe svesti avilyje....bet kai paskambinau labai nemalobiai nuteike sakydami kad pas juos mmazos patalpos ir ne tiks...nors skelbimuose maciau kad turi banketine sale 80zmoniu...net nepakviete uzsukti ar ka....

tai va tiek tosa mano patrities ten...o pasirinkau as Sfinksa, zaliakalnyje!
Atsakyti
Sveikos

o kaip kainos Sfinkse?? kiek zmogui kainuoja? gal dar kas sventet kokiam kauno bare, man sodybos nereik smile.gif reik baro, na ar restorano:)
Atsakyti
QUOTE(*Indrute* @ 2006 02 02, 17:19)
Sveikos

o kaip kainos Sfinkse?? kiek zmogui kainuoja? gal dar kas sventet kokiam kauno bare, man sodybos nereik smile.gif reik baro, na ar restorano:)

mes shventem "Sandijoj" thumbup.gif
Atsakyti