Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 16, 21:44)
Sveikutės smile.gif  norėjau paklausti, gal kas žinot kokias sodybas, netoli Kauno, kur galima būtų sutalpinti 40 žmonių ir suguldyti visus? vieną beveik ir radom, tačiau norime pigiau surast ax.gif  skaičiau apie Rumšiškėse sodybą, kaip ten? kokios kainos? gal kas gali padėt ? blink.gif

siaip tai apie daug sodybu ir vietu svesti vestuves kaune ir aplink buvo jau aprasyta sioje temoje...pasiskityt reiketu truouti...
bet va buvau vestuvese rumsiskiu viebutyje...uzdara aplinka...dvi dideles sales, tikrai 40 zmoniu sutalpins ir suguldys...saugi aplinka...kitai dienai ir pirti su baseinu galesit isinuomuot. man atrodo jaunoji tada uz 1 zmogu apie 70-80 mokejo su nakvyne, ir alkoholi dar savo pirko!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 17, 14:25)
siaip tai apie daug sodybu ir vietu svesti vestuves kaune ir aplink buvo jau aprasyta sioje temoje...pasiskityt reiketu truouti...
bet va buvau vestuvese rumsiskiu viebutyje...uzdara aplinka...dvi dideles sales, tikrai 40 zmoniu sutalpins ir suguldys...saugi aplinka...kitai dienai ir pirti su baseinu galesit isinuomuot. man atrodo jaunoji tada uz 1 zmogu apie 70-80 mokejo su nakvyne, ir alkoholi dar savo pirko!

na kie dabar teko girdeti tai ten pabrange penktadieni zmogui 90 ar tai 100,o sestadieni apie 140.bet reiktu patiems pasitikslinti.
Atsakyti
verysad.gif tai va, skambinomės vakar visur, kur patarėt, viskas užimta. Rumšiškių viešbutis jau senai rezervuotas, Petrauskų taip pat. Nuvažiavom į Liutonių sodybėlę, sakė kad laisva mūsų dienai, niu tai apžiūrėjom, labai patiko, ir kaina normali (90 Lt/žmogui), tai paskambinom šeimininkui ir sakom-imam smile.gif tai bevežant rankpinigius, pasakė, kad suklydo-ji jau užimta doh.gif niu tai tiek žinių. tai daba 5ni važiuosim dar vieną apžiūrėt Ariogalos seniūnijoj, mažu tiks? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 18, 10:58)
verysad.gif tai va, skambinomės vakar visur, kur patarėt, viskas užimta. Rumšiškių viešbutis jau senai rezervuotas, Petrauskų taip pat. Nuvažiavom į Liutonių sodybėlę, sakė kad laisva mūsų dienai, niu tai apžiūrėjom, labai patiko, ir kaina normali (90 Lt/žmogui), tai paskambinom šeimininkui ir sakom-imam smile.gif  tai bevežant rankpinigius, pasakė, kad suklydo-ji jau užimta  doh.gif niu tai tiek žinių. tai daba 5ni važiuosim dar vieną apžiūrėt Ariogalos seniūnijoj, mažu tiks? mirksiukas.gif

nu ne kas tada....
o kada vestuves? o kokiam restorane nenorit daryt? yra kazkoks kaune "Pas Pranciska" apie 50 zmoniu telpa ir savo gerimus atsinest galima...kunigaiksciu mene grazi...na nebent mikr gyvenk tos nakvynes norit?
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 18, 11:58)
verysad.gif tai va, skambinomės vakar visur, kur patarėt, viskas užimta. Rumšiškių viešbutis jau senai rezervuotas, Petrauskų taip pat. Nuvažiavom į Liutonių sodybėlę, sakė kad laisva mūsų dienai, niu tai apžiūrėjom, labai patiko, ir kaina normali (90 Lt/žmogui), tai paskambinom šeimininkui ir sakom-imam smile.gif  tai bevežant rankpinigius, pasakė, kad suklydo-ji jau užimta  doh.gif niu tai tiek žinių. tai daba 5ni važiuosim dar vieną apžiūrėt Ariogalos seniūnijoj, mažu tiks? mirksiukas.gif

nu nu... as is ariogalos, sakykit ka nusiziurejo... gal patarsiu...
Atsakyti
Mes norim sodyboj, o vestuvės rugpjūčio mėnesį, aš net nesitikėjau, kad šitaip viskas užimta doh.gif na bet sakau, važiuosim pasižiūrėt į tą sodybą Raseinių rajone, kažkur prie Ariogalos ar kaip ten, niu Romano Aniulio sodybėlę, tai tikiuosi, kad tiks ir patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 18, 21:48)
Mes norim sodyboj, o vestuvės rugpjūčio mėnesį, aš net nesitikėjau, kad šitaip viskas užimta doh.gif na bet sakau, važiuosim pasižiūrėt į tą sodybą Raseinių rajone, kažkur prie Ariogalos ar kaip ten, niu Romano Aniulio sodybėlę, tai tikiuosi, kad tiks ir patiks ax.gif

manau patiks tongue.gif mes ten uzsisake. ta sodybele, kaip tu sakai yra rimta sodyba, su labai daug teritorijos, pamatysi, vadinasi jinai Kirksnove. Nors nebent skoniai skiriasi, bet neisivaizduoju zmogaus kuriam ten gali nepatikti smile.gif o jus vienai dienai ar dviem?
Atsakyti
Mes nortume dviem dienelėm smile.gif man kažkaip vestuvės turi vykti sdyboj ir dvi dienas, va tada tai tikros vestuvės biggrin.gif jau nedaug liko, ryt važiuojam, na tikiuosi patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 01 18, 21:00)
manau patiks tongue.gif mes ten uzsisake. ta sodybele, kaip tu sakai yra rimta sodyba, su labai daug teritorijos, pamatysi, vadinasi jinai Kirksnove. Nors nebent skoniai skiriasi, bet neisivaizduoju zmogaus kuriam ten gali nepatikti smile.gif o jus vienai dienai ar dviem?

na siaip sodyba tokia nebloga..man patinka kad nekaimiskai viskas padaryta...bet siaip brangi jos nuoma...nuo 1200-2000lt uz para, oho...ar cia uz savaite tiek???
va kam idomu ikeliu dvi nuotraukas kaip atrodo is isores ir viduj!
Atsakyti
Mes jau užzisakėm Kiršnovę, šiandien buvom, tai labai patiko, kiek vieeeetos bigsmile.gif vajeeei, ir kiek visko parodė, ten sakė ir vandens dviračiai ir valtys yra, niu žodžiu, labai gražu, tai daba labai džiaugiamėa biggrin.gif thumbup.gif o dėl nuomos kainos, tai nežinau, nieko nesakė, tik sakė, kad 70Lt ir daugiau/žmogui. smile.gif tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 19, 18:13)
na siaip sodyba tokia nebloga..man patinka kad nekaimiskai viskas padaryta...bet siaip brangi jos nuoma...nuo 1200-2000lt uz para, oho...ar cia uz savaite tiek???
va kam idomu ikeliu dvi nuotraukas kaip atrodo is isores ir viduj!

gražu wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti