Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(estella @ 2006 01 10, 06:09)
mes ten buvom apsilanke, kai rinkomes vieta...nu man tai laaabai patiko, grazi aplinka thumbup.gif  tik mum truputi kaina nepatiko. Ish pradziu sake, kai buvom nuvaziave, toks barmenas, kad 100Lt/zmogui. Cia jau kaina su viskuo, t.y. ir alkoholis ieina, ir tortas didziulis su fejerverkais 24val. Dar tokia kaina mum kaip ir tiko...bet kai veliau paskambinom, jau sake, kad kaina 120-130Lt/zmogui...truputi jau daugoka gaunasi... Bet siaip tikrai verta demesio vieta 4u.gif

bet gi cia pusetina kaina manyciau, nezinau, aisku kur nors toliau ne kaune tai ir pigiau galima rasti ir daug pigiau, bet kip tokia vieta ir dar u tortais ir fejerverkais ti manau puse velnio g.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif prašau padėti, nebežinau ką daryti, liepos 29d vestuves , o nežinau nei kur, nei kaip, nei ką cray.gif cray.gif cray.gif , viskas susimakalavo nežinau, nei nuo ko pradėti. Neįsivaizduoju kur švesti, bus apie 30 žmonių, norėčiau kokiam Kauno restorene, bet.... ką daryti su svečiais kur jie nakvos????Nes daugiau negu pusė bus ne Kauniečiai, o užsakyti jiems viešbutį brangokai gaunasi blink.gif, sodybos nelabai norėčiau, labiau kokį Sfinksą rinkčiausi (jei jis dar nerzervuotas tai dienai), na ar ką panašaus, bet ką su tais svečiais daryti???
Gal patarsite, kaip jūs išsprendėte šią problemą.
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2006 01 11, 16:35)
help.gif  help.gif  help.gif prašau padėti, nebežinau ką daryti, liepos 29d vestuves , o nežinau nei kur, nei kaip, nei ką  cray.gif  cray.gif  cray.gif , viskas susimakalavo nežinau, nei nuo ko pradėti. Neįsivaizduoju kur švesti, bus apie 30 žmonių, norėčiau kokiam Kauno restorene, bet.... ką daryti su svečiais kur jie nakvos????Nes daugiau negu pusė bus ne Kauniečiai, o užsakyti jiems viešbutį brangokai gaunasi  blink.gif, sodybos nelabai norėčiau, labiau kokį Sfinksą rinkčiausi (jei jis dar nerzervuotas tai dienai), na ar ką panašaus, bet ką su tais svečiais daryti???
Gal patarsite, kaip jūs išsprendėte šią problemą.

tada belieka tokia iseitis, kaip bandyti svecius apnakindinti savo nmuose, tevu ar draugu nmuose, pas kaimynus ir t.t. jeigu nenori sodybos, bet tada nebus nei jums svente nei sveciams, juk vistiek vietos ne per daugiausiai ir tada miegama vos ne dviems aukstais, bet zinau kad taip daro, ypac jei dar vestuves buna namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gidryte @ 2006 01 11, 19:19)
tada belieka tokia iseitis, kaip bandyti svecius apnakindinti savo nmuose, tevu ar draugu nmuose, pas kaimynus ir t.t. jeigu nenori sodybos, bet tada nebus nei jums svente nei sveciams, juk vistiek vietos ne per daugiausiai ir tada miegama vos ne dviems aukstais, bet zinau kad taip daro, ypac jei dar vestuves buna namuose smile.gif

Ačių labai už atsakymą mirksiukas.gif , taip ir manem, apnakvyndinti savo ir tevų namuose, o ir svečių juk bus neperdaugiausiai apie 30, ir dalis jų iš Kauno, tai dviem aukštais netūrėtų būti. Apie vestuvių daryma namuose blink.gif , man taio panašiau į košmarą negu į šventę.
Tačiau visviena man kažkaip viskas be galo sudėtingai atrodo, o gal tiesiog aš labai panikuoju g.gif blink.gif , juk daug kas daro vestuvias vieną vakarą, nejaugi visi svečiai būna iš to paties miesto g.gif, juk kažkaip visa tai būna išspręsta.
Atsakyti
dauguma mano sveciu bus is kauno ar gyvenanciu aplink kauna, todel mes samdysim keleta mikriuku ir visus isveziosim, aisku, vestuves bus viena diena..
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2006 01 10, 22:39)
Mergaitės, parašykit daugiau apie Romo uostą  4u.gif
Norėtume lyg ir ten švęsti, bet norisi išgirsti daugiau nuomonių apie šią vietelę  rolleyes.gif

Labukas
Mes irgi norejome Romo uoste, bet kai skambinau sake kad nuo birzelio vidurio turbut uzsidaro remontui ir rugpjuciui uzsakymu nepriima verysad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2006 01 12, 09:53)
Ačių labai už atsakymą  mirksiukas.gif , taip ir manem, apnakvyndinti savo ir tevų namuose, o ir svečių juk bus neperdaugiausiai apie 30, ir dalis jų iš Kauno, tai dviem aukštais netūrėtų būti. Apie vestuvių daryma namuose  blink.gif , man taio panašiau į košmarą negu į šventę.
Tačiau visviena man kažkaip viskas be galo sudėtingai atrodo, o gal tiesiog aš labai panikuoju  g.gif  blink.gif , juk daug kas daro vestuvias vieną vakarą, nejaugi visi svečiai būna iš to paties miesto  g.gif, juk kažkaip visa tai būna išspręsta.

mano vestuves buvo dvi dienas, todel nakvojo jie sodyboj kur sventem, bet buvo mano teta ir dede , kurie buvo is marijampoles, tai vienas is ju negere ir jie vaziavo namo ir antra diena nedalyvavo, o mno kriksto teveliai vaziavo i mano mamytes namus, kurie tik kokie 10 km buvo , beje mano mama irgi vaziavo namo, paprasciausiai vienas pasiaukoja ir negeria blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2006 01 12, 09:53)
Ačių labai už atsakymą  mirksiukas.gif , taip ir manem, apnakvyndinti savo ir tevų namuose, o ir svečių juk bus neperdaugiausiai apie 30, ir dalis jų iš Kauno, tai dviem aukštais netūrėtų būti. Apie vestuvių daryma namuose  blink.gif , man taio panašiau į košmarą negu į šventę.
Tačiau visviena man kažkaip viskas be galo sudėtingai atrodo, o gal tiesiog aš labai panikuoju  g.gif  blink.gif , juk daug kas daro vestuvias vieną vakarą, nejaugi visi svečiai būna iš to paties miesto  g.gif, juk kažkaip visa tai būna išspręsta.

na tu maziau pergyvenk. as siaip manau kad tu turi pasirupinti sventes vieta, muzika ir kitom linksmybem, o sveciai savo nakvyne ar transportu...

mes darom sfinse, bus apie 65 zmones, gal 15 is ju ne kaunieciai, bet taip gaun as, kad daug sveciu gyvena kaune ir jie ten apsistos. na o kas ne pas draugus, tai isinumuos viesbucius...nu kaip ir laikas buti zmonems pradeti naudotis viesbuciu paslaugomis...kaip ir visame baltame pasauly, juk galima rast ir pigiau! o jei daugiau zmoniu nakvos vienu metu, tai ir nuolaidas padarys viesbutis

bet as tai tik uz kad sveciai patys savo nakvyne rupintus jei vestuves viena diena...tada kita ryta visi namo, o ne dar kazkam ant sprando sedeti...
Atsakyti
QUOTE(gidryte @ 2006 01 12, 10:58)
mano vestuves buvo dvi dienas, todel nakvojo jie sodyboj kur sventem, bet buvo mano teta ir dede , kurie buvo is marijampoles, tai vienas is ju negere ir jie vaziavo namo ir antra diena nedalyvavo, o mno kriksto teveliai vaziavo i mano mamytes namus, kurie tik kokie 10 km buvo , beje mano mama irgi vaziavo namo, paprasciausiai vienas pasiaukoja ir negeria  blush2.gif

bet gi siais laikais tam taksi yra...kam ten aukotis...uzsisakei, sumokejai ir parveze!

na nebent iskart namo vaziuoja..
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 12, 19:24)
bet gi siais laikais tam taksi yra...kam ten aukotis...uzsisakei, sumokejai ir parveze!

na nebent iskart namo vaziuoja..

Sveiki,gal kas nors sventete vestuves bajorkiemyje?

Mes buvome nuvyke,vieta labai gera,bet is vienu girdejau,kad kai uzsisake,tai per svente buvo ziauriai mazai maisto,tai tiesiog net nezinau ka daryt.....

Gal ka nors zinote smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif norėjau paklausti, gal kas žinot kokias sodybas, netoli Kauno, kur galima būtų sutalpinti 40 žmonių ir suguldyti visus? vieną beveik ir radom, tačiau norime pigiau surast ax.gif skaičiau apie Rumšiškėse sodybą, kaip ten? kokios kainos? gal kas gali padėt ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ture1 @ 2006 01 16, 22:44)
Sveiki,gal kas nors sventete vestuves bajorkiemyje?

Mes buvome nuvyke,vieta labai gera,bet is vienu girdejau,kad kai uzsisake,tai per svente buvo ziauriai mazai maisto,tai tiesiog net nezinau ka daryt.....

Gal ka nors zinote smile.gif

sveika,
mes svesime Bajorkiemyje, thumbup.gif
ne beda, tai pati derink meniu, juk yra tokia galimybe ir pamatysi, kiek to maisto gaunasi smile.gif
plius, ten nepaprastai skani gira, butinai uzsisakykit!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinaa: 17 sausio 2006 - 11:17