QUOTE(gidryte @ 2006 01 04, 00:51)
jeigu kas nors norite kaimisko stitliaus sodybos tai nuostabi sodyba yra kauno rajone ( o gal jau seredziaus, tiksliai nezinau), mazdaug 40 km nuo kauno, labai nuostabioj vietos, tai Bilvinu sodyba, labai nuostabi vieta, maists irgi geras. Dviem dienom su nakvyne ir dviem karstais pirmai dienai ir dviems karstais antrai dienai, bei kalnas uzkandziu taip pat nakvyne kinuoja tik 90 litu, bent tiek kainavo vasara, kai sokome savo vaestuves Nereali gmta, miskelis, sodyba isikurus netoli plento, bet miskel;i, tai jokio triuksmo, nesigirdi, ir romantiskai gali pasivaiskcioti ir surasti vaziuojant nuo kauno vienas juokas tikrai nuostabi vieta siulau visoms, jeigu kas noresit kontaktu ar nuotrauku galit man parasyti zinute, butinai duosiu ir dar nuotrauku idesiu.
TAip pat labai populiari sodyba yra Zalensu sodybe (berots taip vadinasi) tikrai liuks as pati kaip ir nebuvus, bet macius nuotraukas ir mano sesuo ten ne vienoj sventej buvus, bet ten reikia vieta uzsiimti maziausiai pries kokius 8 menesius ir tai neasiku ar bus vietu, as bandziau kovo mensi gauti liepos mensiui tai is manes juokesi ,akd pas juos jau iki sausio viskas uzimta.
TAip pat labai populiari sodyba yra Zalensu sodybe (berots taip vadinasi) tikrai liuks as pati kaip ir nebuvus, bet macius nuotraukas ir mano sesuo ten ne vienoj sventej buvus, bet ten reikia vieta uzsiimti maziausiai pries kokius 8 menesius ir tai neasiku ar bus vietu, as bandziau kovo mensi gauti liepos mensiui tai is manes juokesi ,akd pas juos jau iki sausio viskas uzimta.
Cia kaina be gerimu?