o mes uzsisakem "dykumu liuta". kai uzejom ten, pamatem aplinka, supratom, kad butent ten ir norim daryt. sale didele, dar foje yra, dideli WC, zidinys. zodziu aplinka man labai aptiko, nieko super super, bet miela. kiemelis yra. namai atokiau, o per tvora ir medelius (berods tujos) ne kas ir tesimato.
tiesa, mus isgasdino mano brangiausiojo mama, nes prisirinko gandu, kad ten svetimu prisirinko kazkam svenciam, tipo, ejo is gatves ir uzejo. tada jiem dar kazka ir pavoge. paskui issiaiskinom, kad ji pasakojo kaip studentai ten cementovke svente ir visu is eiles is gatves kviete. na, bet vis tiek kazkaip nefainai pasidare
o dar ji aiskino, kad apgaus, nusuks ir t.t. tai buvo nuotaika siek tiek pagedus. nors man kilo itarimas, kad jai ta vieta nelabai itiko, nes ji buvo nusiteikus kitur daryt. o sita "dykumu liuta" mes su brangiausiuoju issirinkom.
na, bet gal kas girdejot apie ji?
kainos normalios 50lt zmogui. su mama ten papietavom, paragavom kaip gamina. alkoholis ir saldus stalas (tortas) musu. rekomendavo labai gera muzikanta, fotografe ir filmuotoja. sale papuos, aptarnaus padavejai. viskas lyg ir puiku. bet kai tik iejau ten, iskart supratau, kad niekur kitur nenoriu daryt. keista kazkaip.
sakyk kada svesi jei nepaslaptis? gal tu anksciau, pasakytum kaip is tiesu viska sten pavyko