QUOTE(katyteee @ 2005 12 01, 20:56)
aciu tau uz info!
na siaip tai man nakvyne neaktuali...be to vestuves bus tik vienos dienos balius...be to mane labiausiai domina restoranai...nes ten aplinka buna normali (t.y. normalus stalai, indai kedes, o ne suolai mediniai). nemegstu as tu kaimisku sodybu nors tu ka!
na o tokio kaip kiemelio irgi nebutina...juk visur kavinese restoranuose rukyti leidzia viduj...o kaip nebus lauko tai ir sveciai maziau isibegios!
O tas Romo Uostas, tai cia prie jacht Klubo, tam paciam pastate ar kaip cia?
o dar kur gal restoranuose filmavai???
na as daug ieskojau visokiu kaviniu, bet siaip noretus isgirsti ka ir kiti mano. Beje as kaip syk nenoriu kad sales kad butu sviesu kaip diena...man noris siek tiek prietemos...kad suteiktu tokio daugiau romantiskumo...nu aisku ne patamsiai sedeti...bet jauciu supranti ka noriu pasakyti...na zinsu filmavimui ne kas..bet ten siaip is pacio filmavimo puotos metu, gal noreciau kad patys svarbiausi momentai uzfiksuoti butu...o ten ziuret kas kaip ka geria...gal man nelabai ir aktualu!
Na, bet tu ir priekabi
Tai kad jau visus išvardinau, o tau vis dar negana
O jei rimtai, tai is didesniųjų, kur gali patogiai tilpti tavo pageidaujamas (60 - 70 ) kiekis žmonių, tai teko dirbti tuose.. Na, kaimo sodybos tau netinka, tai jų net neminėjau... Kas dėl Romo uosto, tai ji gali pažiūrėti intennete, mačiau, jie turi savo svetainę. Tai vat... Na, jei dar kils kokių klausimų, rašyk, stengsiuosi padėti