Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

nėra už ką, jei tik padės biggrin.gif o šiaip tai tikrai rekomenduočiau ilgai nedelsti, nes turiu tokią nuojautą, kad ateinanti vasara irgi bus karštoka, na, vestuvių prasme. Tai jau geriau ieškotis truputį per anksti, nei biškelį per vėlai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenyte23 @ 2005 11 28, 14:58)
Sveikutės, aš taip pat galėčiau pasidalinti savo patirtimi  smile.gif
Mes praeitą vasarą šventėm vestuves Petrauskų sodyboje, buvau prisiskaičius visokių komentarų g.gif  O dabar galiu pati pasakyti šios sodybos privalumus ir trūkumus..
Privalumas, kad tai pakankamai nuošali vieta, visai netoli Nemunas, gražiai sutvarkyta aplinka, daug vietos pasisėdėti lauke, tačiau tik esant geram orui, nes jei lytų tai vietos labai sumažėtų, nėra  stogo lauke. O viduje vietos šokti tai labai nedaug. Dėl miegojimo tai problemų mums nebuvo, nes buvo gyvenančių Kulautuvoje, bet jei norėtum 50 žm. suguldyti tai sunkiai, nes yra gal 13 dviviečių lovų.. ir dar apie 20 ant čiužinių galima paguldyti. Dar yra nedidelis minusas kad mažokai dušų tik 2, bet tai labai nesijautė.
Dėl maisto galiu pasakyti, kad buvo sočiai, skaniai ir įvairus.. Aišku ne kaip restorane, bet čia ir nėra restoranas..  smile.gif
Man ten patiko... oras buvo puikus.. nuotaika gera.. visko užteko ir visi buvo patenkinti  thumbup.gif



vaje vaje...tik du dusai???? tai ka, puse sveciu nesiprause liko???? o tai ir du toletai tik???? kazkaip tie petrauskai nepaskaiciavo...del tu dusu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(operatorius @ 2005 11 30, 13:53)
nėra už ką, jei tik padės biggrin.gif  o šiaip tai tikrai rekomenduočiau ilgai nedelsti, nes turiu tokią nuojautą, kad ateinanti vasara irgi bus karštoka, na, vestuvių prasme. Tai jau geriau ieškotis truputį per anksti, nei biškelį per vėlai smile.gif



OPERATORIAU!!!
gal kada filmavai sfinkse ar portofino??? kaip ten viskas?
Atsakyti
Kalbant apie dušus, tai tikrai ne visi ten ėjo, o dėl touletų tai jų tikrai pakako ir eilių nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 30, 18:50)
OPERATORIAU!!!
gal kada filmavai sfinkse ar portofino??? kaip ten viskas?


Sfinkse teko. Na, irgi paliko neblogą įspūdį, nemaža erdvė, puošni ir skoninga salė, atskiras nemažas kampas skirtas saldiems patiekalams, tortui, gėlėms, etc. Ir šiaip jau salė neblogai išplanuota, muzikantai gana neblogai gali įsitaisyti šalia durų ir matyti beveik visą salę. Ten už eilės kėdžių prie stalo stovi minkšti kampai, kur galima patogiai įsitaisyti pavargusiems svečiams. Varau čia jiems beveik reklamą biggrin.gif Reiks paimti kokį mokestuką tongue.gif O jei rimtai, tai tikrai gražu, stilinga ir erdvu. Tik kieme nebuvo (šią vasarą) jokio rimtesnio apšvietimo, tai šokantiems ant medžio pakabinau savo halogeninę lempą (na, ji ir man buvo reikalinga). Nes šiaip tai ten būtų buvusi žiauri prieblanda..
Atsakyti
O jei reiktų vertinti pagal dešimtbalę sistemą, Rumšiškės gautų 8, o Sfinksas 9 balus. Na, Rumšiškėse dar yra pirtis, sauna, baseinas, tai antrai vestuvių dienai labai gerai biggrin.gif Tik va vidinis kiemelis labiau skirtas tik mašinoms statyti... O Sfinkso tai labai elegantiškas ir jaukus. Gal ir apšvietimą jau kokį įsitaisė? Beje, mačiau jie turi savo svetainę... sfinksas.lt.. tai ten gali pažiūrėti daugiau..
Atsakyti
QUOTE(*Indrute* @ 2005 11 29, 10:53)
Labas merginos

na man taip pat tapo aktuali tema , kur svesti vestuves Kaune, tai va sudomino tas Rumsiskiu viesbutis. Kaip ten viskas, ar tikrai tinkama vieta? Na pasakykit ka nors del jo 4u.gif

sveika,mes savo vestuves sventeme Rumsiskiu viesbuti.tai likom labai patenkinti,nes ir kainos labai normalios ir kambariai o beto dviems kambariams priklauso po vonia su tuoletu.tik jaunavediu kambarys turi savo dusa ir tuoleta.ir pati aplinka labai jauki,ir teritorija saugoma. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(operatorius @ 2005 11 30, 20:27)
O jei reiktų vertinti pagal dešimtbalę sistemą, Rumšiškės gautų 8, o Sfinksas 9 balus. Na, Rumšiškėse dar yra pirtis, sauna, baseinas, tai antrai vestuvių dienai labai gerai biggrin.gif  Tik va vidinis kiemelis labiau skirtas tik mašinoms statyti... O Sfinkso tai labai elegantiškas ir jaukus. Gal ir apšvietimą jau kokį įsitaisė? Beje,  mačiau jie turi savo svetainę...  sfinksas.lt.. tai ten gali pažiūrėti daugiau..



aciu uz informacija. as jau busvau jus svetainej ir maciau nuotraukas, man is tu nuotrauku jau Sfinksas labai patiko!

O kiemelis tai labai fainiai atrodo, as galvoju ten kur ant tu medziu girliandas su lemputem pakabinti ir grazu ir apsvies siek tiek. na kazka sugalvot galima gi.

o tai man tada dar vienas klausi9mas iskilo: tai sveciai soko lauke? viduj vietos neuzteko? ar cia siaip buvo sokanciu ir ten ir ten?
Atsakyti
QUOTE(operatorius @ 2005 11 30, 20:27)
O jei reiktų vertinti pagal dešimtbalę sistemą, Rumšiškės gautų 8, o Sfinksas 9 balus. Na, Rumšiškėse dar yra pirtis, sauna, baseinas, tai antrai vestuvių dienai labai gerai biggrin.gif  Tik va vidinis kiemelis labiau skirtas tik mašinoms statyti... O Sfinkso tai labai elegantiškas ir jaukus. Gal ir apšvietimą jau kokį įsitaisė? Beje,  mačiau jie turi savo svetainę...  sfinksas.lt.. tai ten gali pažiūrėti daugiau..



beje, kur dar tau teke filmuoti kaune didesnes vestuves, na apie 60-70 zmoniu? iskyrus sodybas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 12 01, 16:13)
sveika,mes savo vestuves sventeme Rumsiskiu viesbuti.tai likom labai patenkinti,nes ir kainos labai normalios ir kambariai o beto dviems kambariams priklauso po vonia su tuoletu.tik jaunavediu kambarys turi savo dusa ir tuoleta.ir pati aplinka labai jauki,ir teritorija saugoma. thumbup.gif


Labas

labai aciu uz info, o gal zinai keik tam rumsiskiu viesbuti kokios kaino szmogui? bigsmile.gif labai aciu uz info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 12 01, 16:32)
beje, kur dar tau teke filmuoti kaune didesnes vestuves, na apie 60-70 zmoniu? iskyrus sodybas  lotuliukas.gif


Na, yra tų kabokų Kaune nemažai, tik reikia paieškoti... Teko dirbti "Romo uoste", graži vieta ir labai erdvi bei šviesi salė, tik minusas aplinkoje, nes pro šalį eina minios žmonių, juk jachtklubas visgi čia.... Taigi intymumo kaip ir nelieka. Na, nebent visą vakarą būsi salėje ir terasoje, ji gana erdvi, tai parūkymamas ar kokiems žaidimams tiks puikiausiai. Na, arba svečiams pailsėti bei pasigėrėti mariomis. Nes tokio kaip kiemelio, be terasos ten ir nėra. Iš tokių uždaresnių vietų yra Vaišvydavoje "Rojus", nuo pagrindinio kelio kokį 500 metrų, beveik miške, yra salė su kondicionieriais(aktualu vasarą labai smile.gif bei tvenkinys su lauko suoliukais, sūpynėmis. Tik vasarą nuo uodų atsiginti neina lauke, puola kaip pasiutę. O šiaip nakvynė antrame aukšte, kaip ir turi būti. Sakė, kad šeimininkas žiaurokas su personalu (bent jau taip sakė), bet jūs juk būsite svečiai ir jo klientai. Papasakosiu čia tuoj visus pletkus biggrin.gif Truputį už Kauno, Sargėnuose yra tokia kavinė "Gelsva", tai ten koki 50 žmonių turėtų tilpti. O gal ir daugiau? Uždara teritorija, terasa, salė irgi smagi, vieta šokiams ir dar už salės kaip ir kavinė, kur galima daryti alaus barą ar bet k kitą.... Na, nežinau, daug kas intike yra, bent jau kokio "Romo uostą" ar jų svetainę turėtum rasti.
Atsakyti
QUOTE(operatorius @ 2005 12 01, 17:34)
Na, yra tų kabokų Kaune nemažai, tik reikia paieškoti... Teko dirbti "Romo uoste", graži vieta ir labai erdvi bei šviesi salė, tik minusas aplinkoje, nes pro šalį eina minios žmonių, juk jachtklubas visgi čia.... Taigi intymumo kaip ir nelieka. Na, nebent visą vakarą būsi salėje ir terasoje, ji gana erdvi, tai parūkymamas ar kokiems žaidimams tiks puikiausiai. Na, arba svečiams pailsėti bei pasigėrėti mariomis. Nes tokio kaip kiemelio, be terasos ten ir nėra. Iš tokių uždaresnių vietų yra Vaišvydavoje "Rojus", nuo pagrindinio kelio kokį 500 metrų, beveik miške, yra salė su kondicionieriais(aktualu vasarą labai smile.gif  bei tvenkinys su lauko suoliukais, sūpynėmis. Tik vasarą nuo uodų atsiginti neina lauke, puola kaip pasiutę. O šiaip nakvynė antrame aukšte, kaip ir turi būti. Sakė, kad šeimininkas žiaurokas su personalu (bent jau taip sakė), bet jūs juk būsite svečiai ir jo klientai. Papasakosiu čia tuoj visus pletkus biggrin.gif  Truputį už Kauno, Sargėnuose yra tokia kavinė "Gelsva", tai ten koki 50 žmonių turėtų tilpti. O gal ir daugiau? Uždara teritorija, terasa, salė irgi smagi, vieta šokiams ir dar už salės kaip ir kavinė, kur galima daryti alaus barą ar bet k kitą.... Na, nežinau, daug kas intike yra, bent jau kokio "Romo uostą" ar jų svetainę turėtum rasti.


aciu tau uz info!
na siaip tai man nakvyne neaktuali...be to vestuves bus tik vienos dienos balius...be to mane labiausiai domina restoranai...nes ten aplinka buna normali (t.y. normalus stalai, indai kedes, o ne suolai mediniai). nemegstu as tu kaimisku sodybu nors tu ka!
na o tokio kaip kiemelio irgi nebutina...juk visur kavinese restoranuose rukyti leidzia viduj...o kaip nebus lauko tai ir sveciai maziau isibegios!

O tas Romo Uostas, tai cia prie jacht Klubo, tam paciam pastate ar kaip cia?

o dar kur gal restoranuose filmavai???
na as daug ieskojau visokiu kaviniu, bet siaip noretus isgirsti ka ir kiti mano. Beje as kaip syk nenoriu kad sales kad butu sviesu kaip diena...man noris siek tiek prietemos...kad suteiktu tokio daugiau romantiskumo...nu aisku ne patamsiai sedeti...bet jauciu supranti ka noriu pasakyti...na zinsu filmavimui ne kas..bet ten siaip is pacio filmavimo puotos metu, gal noreciau kad patys svarbiausi momentai uzfiksuoti butu...o ten ziuret kas kaip ka geria...gal man nelabai ir aktualu!
Atsakyti